|
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (22. sayfa)
-
-
Alabilirsin cunku. Aldigin her altinin fiziki karsiligi mevcut bankada. Geç alman iarla alakali bir durum. Kuveytturkle degil. Neyse bu konuyu burada konusmanin tartismanin cok bir anlami yok. Dilersen ozeldende yazabilirsin -
Aynen 2 enpara 1 akbank
-
10.12.2024 tarihinde yani açıklamadan bir gün önce hizmet veremedikleri için sonlandırmıştım aboneliğimi. Sonrasında THH ve banka itirazlarını yaptım. Bugün faturalarımdan biri iadeye dönüşmüş ama KDV düşülmüş sanki faturadan ve kalan günlerden fazla miktar iade edilmiş gibi. Ayrıca 28.10.2024 tarihinde dönüşüm ile fiber modem ücreti ödemiştim, bununla ilgili bir gelişme yok. Fatura iadeye dönüştükten kaç gün sonra hesapta görebiliriz? Sonradan modem kira ücretini iade ederler mi yoksa iade faturası ikisini de kapsıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concealer -- 31 Aralık 2024; 22:10:50 > -
-
360 li fatura olan iade yazıyor, 470k küsür olan faturada iade yazmıyor. Yakında bankaya yansır gibi duruyor. Dedikleri gibi iade işlemlerini yapıyorlar diye anladım -
Arkadaşlar benimde iadem yatmış Kuveyt'te harcama itirazında bulunmuştum -
Kuveyt bankasında öyle. 5000 tl harcama itirazında bulun .hemen yatırırlar. Eğer 2000 Tl gibi bir sonuç çıkarsa itirazda 3000 Tl senden keser. Keşke böyle olsa diğer bankalar. Ama bekliyoruz işte.
-
COMNET uygulamasında fatura üzerinde iade yazıyor. Ama gelen giden yok. Bakam ne zaman hesaba gelecek.
-
Eski fatura yok değil mi?
Sadece iade var. -
Benim daha iade faturam çıkmadı. Bekliyoruz bakalım. -
Bende iade de yazmıyor hala eskisi gibi 2 ayrı hesabımda 450 küsür gün vardı garanti bankasına harcama itirazı da yaptım hala bi gelişme yok faturaların biri 355 ile başlıyor diğeri 445 bakalım ne zaman iadeye dönüşecek -
Evet , sadece iade var.
-
Selam arkadaşlar,
İş Bankası üzerinden harcama itirazı yapmıştım, olumlu sonuçlandı. 4.500 TL den 2500 TL yi iade etmişler, KDV yi sanki ben aldım gibi benden kesmişler, kurulum falan derken bu paraya düşürmüşler.
THH tarafındaki itirazı sürdüreceğim, tamamını geri almak için elimden geleni yapacağım. -
Bu arada iade faturalarına baktığımda KDV ve ÖTV vergisini düşüp iade ediyorlar galiba. -
kuveyttürk banka iadesi talep etmiştim banka iadeyi gerçekleştirmişti. ayrıca THH içinde başvurum vardı.yazanları okuyunca baktım bende fatura kısmında iade yazıyor ama kdv ötv hariç miktar yazıyor. Banka karşı banka cevabı gelene kadar geçici iade yapmıştı.
Benim anladığım şikayet edip kuyruklarını sıkıştırmasaydık, oyalayıp duracaklardı muhtemelen. Bu açıklamayı da gaz almak için yapmışlar olay patlamış üzerinden bir ay geçmiş.
İyi niyetli olsalardı ilk haftada makul açıklama yapıpı iadelere başladık şu tarihlerde iadeniz gerçekleştirilecektir diye bilgilendirme yaparlardı.
-
Uygulama yada web sitesi üzerinden fatura iade kısmı bende aktif değil. Geçiş yapmıştık ondan dolayı mı yoksa farklı bir yerden mi iade talebi oluşturacağız?
-
Uygulamadan yapılacak bir durum yok. Bende başka firmaya geçiş yaptım. İlk faturam şu anda iade olarak görünüyor ama ödeme daha yapılmadı.
Bankama (enpara) itirazda bulunmuştum. -
Bizde itirazda bulunduk ona göre mi sistemde iade olarak gözüküyor o halde?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X