COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (21. sayfa)
-
-
arkadasin kac gunu varmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim tespitime göre, harcama itirazı yapanların iadeleri yapılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne bos yapmasi dostum gir sikayetlere bak bakiyim insanlar altinini alamiyor ver altnimi desen vermiyor oyaliyorda oyaliyor altini verse bile yuzde 1 komisyon aliyodu simdi yuzde 4 e cikardi altini alsan bile zarara giriyorsun durduk yere
Bilgim yok. Fotoğrafı 5-6 sayfa geride bulmuştum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıklama doğru en azından doğru olma ihtimali çok yüksek çünkü bankalara iade işlemlerinin bu şekilde yapıldığını biliyorum. iade formu hazırlanıp bankaya gönderiyorlar. benim internetten yaptığım alışveriş iadesinde sorun yaşamıştım. iade hesabıma geçmedi. firma ısrarla iadenin yapıldığını söyledi. bankayı arıyorum iade yok diyorlar. neyse bunlar bana formu attı iade yaptıkarına dair. neden sonra anlaşıldı ki benim soyadımın baş harfi İ ile başlıyor bunlar I olarak girmiş. ya onlar yanlış yazdı ya ben siteye yanlış yazdım bilmiyorum. düzeltilip tekrar bankaya gönderilince sorun düzeldi param yattı.
Bu durumda thh veya banka başvurusu sistemi daha karmaşık hale getirmekten başka işe yaramayacağı gibi mükerrer ödemelere dahi yol açma ihtimali var. firma ödeme yapacaksa zaten yapar. yapmayacaksa thh kararına rağmen yine yapmaz.
-
Benimde iade faturam oluşturulmuş.
Ziraat Bankasından harcama itirazı yapmıştım.
Comnet uygulamasından ilk faturanızın numarasını yazabilir misiniz?
Benim son 550binlerde. 08.11 tarihli, önceki 487bin 12.09, ondan öncekide 329binlerde 6.ay, ne diyelim hayırlısı olsun bekliyoruz
-
Gidip %1 komisyonla şubeden alip, kuyumcuya satarsan yaparlar tabi. Kusura bakma hacı. Burasi türkiye. Türk toplumununda ne olduğunu herkew biliyor.
366 bin
İade gelen faturam 360 bin.
İlk faturadan kastınız ilk abone olduğum dönemdeki faturaysa eğer 2022 yılı ve 80 bin
Anladım. O zaman sıradan yapılıyor
Benim de iade faturası çıkmış, son kayıt olanlardanım.
Hocam siz de harcama itirazı veya her hangi bir islem yaptınız mı?
Şimdi baktım, benimde iade fatura çıkmış. İlk fatura görünmüyor. Sadece iade faturam var.
-
İstediginiz zaman altininizi geri alabilirsiniz diye neden yaziyor dostum ozaman reklam yapiyolar ya
Bendede iade yaziyor arkadaslar bankadada devam ediyor yaziyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 31 Aralık 2024; 19:56:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X