Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
107
Favori
51.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane faturam vardı. ilk faturamın belli bir kısmı iade gibi işlenmiş.

bankaya baktım. henüz gelen birşey yok. harcama itirazı da yapmıştım.

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ
  • Duyuru gelmiş iadelerle ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 30 Aralık 2024; 11:51:13 >
  • Açıklama gelmiş evet..

süreç karmaşıklaşıyormuşmuş..

Yahu 11 aralıktan bu yana 20 gün geçmiş. iade hakkında doğru düzgün bi açıklama yapmamışsın. insanlar panik halde alacağının peşine düşmüş. o da kabahat olmuş.

Sen iade hesaplamanı yap. Kartlara yatır. Sonra itiraz gelecekse gelsin. Neyi bekledin, hala neyi bekliyorsun. 3 aşağı 5 yukarı bedeller belli. Varsa niyetin ödemeye çat çat ödersin. ne formu ne delili. hey arkadaş.COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ 

• Duyuru yapmışlar. Bankalara yapılan başvurular süreci uzatıyor diye. Bence bir süreçler yok. İade için bir takvimleri de yok. THH ve bankalara başvurulmasında fayda var.

• Tamamen adam oyalama, bu açıklamayı şimdi yaptıklarına göre millet itiraz ve thh ye gitmesin diye yapılan bir açıklama. İade işi bu kadar zor değil. Banka kartına iade uzun sürebilir ama kredi kartı için öyle değil
  • kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    Ne konuda pinti mesela ?
  • Lordrexx04 kullanıcısına yanıt

İsine gelmeyince kurlarla oynuyolar millete para kazandirmamak icin kurulmus sanki altinimi geri ver desen vermiyolar ama iyi reklam yapiyolar herkes sikayetci

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt
    Şuanda masrafsizlik anlaminda bir çok bankadan acik ara önde. Eft havale fast ucretsiz. K.karti aidati yok. Mobil uygulamasi trde en cok begenilen uygulama odulunu aldi. Açik konuşayim. Boş yapıyorsun.
  • THH benim basvurumu reddedip savunma dahi almadi. Tekrar basvuramiyorum sanirim?

• Fatura numarasına göre ödeme yapılıyor sanırım. Forumda faturasını paylaşan ve ödemesi yapılan arkadaşların fatura numraları 140.000 civarı. Benim fatura numarası ise 372.000'lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 30 Aralık 2024; 15:8:19 >
  • bomax01 B kullanıcısına yanıt

Bu mantıklı olabilir benim fatura numarası 400 bin lerde

• byAndroid kullanıcısına yanıt

eski faturalarda meblağ az. yeni faturalar şişkin. parayı para piyasası fonunda değerlendiriyorlardır.

• byAndroid kullanıcısına yanıt

Evet hocam aynen dediğiniz gibi yaptım enparadan kayıt oluşturdum, bakalım bekliyoruz artık. Teşekkürler.

Fatura numarasini nereden buldunuz

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt
    Uygulamada, faturalara girince
  • Vakıftan harcama itirazı yaptım bugün .14 ağustosta 6 aylık satın aldığım işlem için . Herhangi bir evrak istemediler

Benim bir faturam 149060 ama ödemesini alamadım.

Ödeme alan kuveyttürk hesabı olanlar var sadece, onlarda banka kendi mağdur etmemek için iade yapmış, sonuçlanmadan. Comnetten iade alan yok benim anladığım daha.

• replaa R kullanıcısına yanıt

Bende Ziraatbank tan harcama itirazı yaptım internet bankacılığı üzerinden. Bu gün mesaj geldi itirazınız işleme alındı diye

• TEB harcama itirazı yapmıştım 10 gün önce işlem sonuçlandı gözüküyor ama bir açıklama yoktu.
    Bugün de comnet iade faturası oluşturmuş bakalım ne zaman hesaba geçecek.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.