Şimdi Ara

Commandos serisi Türkçe Yama (İSTEK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Commandos serisini çevirebilecek arkadaşlar var mıdır acaba ?

Commandos : Behind Enemy Lines
    Commandos : Beyond the Call of Duty
    Commandos 2 : Man of Courage (Zannedersem bu oyunun % 95'i çevrili)
    Commandos 3 : Destination Berlin

Saygı ve selam ile ...

• up
  • Kesinlikle yaması olması gereken bir oyun.Umarım biri çıkar hepsini çevirir.
    Şimdiden teşekkürler
  • toll T kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil zannedersem bu oyunu çok tanımıyor. Bilseler kesinlikle çevirirler diye düşünüyorum. İnşallah çeviren biri çıkar.
  • Bu ara aynı tarz da Shadow Tactics: Blades of the Shogun oyununu çeviriyorum. Bu bittikten sonra eğer dil dosyalarını da açabilirsem bu seriyi çevirebilirim. Zira bu serinin yeri ben de apayrıdır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal73

Yeni nesil zannedersem bu oyunu çok tanımıyor. Bilseler kesinlikle çevirirler diye düşünüyorum. İnşallah çeviren biri çıkar.

Merhaba
    Evet maalesef.Şans verseler,nasıl bu güne kadar oynamamışım diyebilecekleri bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Bu ara aynı tarz da Shadow Tactics: Blades of the Shogun oyununu çeviriyorum. Bu bittikten sonra eğer dil dosyalarını da açabilirsem bu seriyi çevirebilirim. Zira bu serinin yeri ben de apayrıdır. :)

Merhaba
    Commandos,Desperados,Robin Hood bu oyunlar gerçekten unutulmazdı.
    Commandos oynayıpta sevmeyen yoktur zaten.Umarım dil dosyalarına ulaşır çevirirsin.
    Çok sevinirim ve eminim bir çok kişide oyunu alır dener.Yanılmıyorsam steam de çok ucuz bir fiyata serisi satılıyordu.Kim bilir sayende satışlar artar yeni bir commandos daha çıkar:)

Shadow tactics çevirinde de kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vanquish Türkçe Yama (İSTEK)
    5 yıl önce açıldı
    NFS 2015 Türkçe Yama (İstek)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çocukluğumuzun oyunu, ancak windows 10 da çalışmıyordu en son. Çok uğraştım başarılı olamadım, sizlerde durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuts

Çocukluğumuzun oyunu, ancak windows 10 da çalışmıyordu en son. Çok uğraştım başarılı olamadım, sizlerde durum nedir?

çalışıyor
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    İnşallah çevirirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.
  • Bende commandos serisinin steam sürümü var. Windows 10 Home (Orjinal) 'da çalışıyor.
  • Efsane bir seridir. İnşallah çevrilir.
  • Eskiden steamdan almıştım.O zaman windows 10 da hata veriyordu, Türkçe yama ihtimali üzerine dün kurdum hepsini,sorunsuz çalışıyor bende de.
  • Serinin dil dosyalarının nasıl çıkarılacağını bilen varsa özelden yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Serinin dil dosyalarının nasıl çıkarılacağını bilen varsa özelden yazabilir mi?

Dosyaları ne alemde çıkarabildiniz mi?
    Çıkarmayı bilen biri varsa yardımını esirgemesin lütfen.
    Teşekkürler bu arada çeviriye niyetlenmen bile mutluluk verici.
    Sn. NeCRiS
    Durumunuz nedir? İnşallah müjdeli haberlerinizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 11 Ağustos 2017; 20:14:18 >
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki kardeş dil dosyalarını bulamıyorum. Bulan olursa hemen başlarım.
    Canınız sağolsun. Niyet etmeniz bile güzel.
    Not: Yanlış anlamadıysam Shadow tactics oyununun türkçeleştirmesinde firma ile görüştünüz. Acaba commandos içinde aynısı olabilir mi? En azından dil dosyaları istenebilir mi?
    Saygı ve selam ile ...
  • toll T kullanıcısına yanıt

bende tekrar oynamaya niyetlendim ama save sorunu var, sorunu çözemedim. Steamden alınca sorunsuz oynanabiliyorsa bende alayım. Windows 10 var bende orjinal sürüm değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.