Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okdr çok ra1'den bahsettikki artık dayanamıyorum ve First Decade'i yüklemeye başlıyorum... Tam bir nostalji yapıcam anlicagnız...

Ayrıca nie böle bir tartışma ortamı oluştu anlayamadım... Boş verin arkadaşlar tartışmayı, bize sunulmuş bu birbirinden mükemmel strateji oyunlarının tadını çıkaralım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: offendicula
    arkadaşım esas ben sana güldüm.
    bunlar sadece benim fikilerim.
    sen ise ortaokul-liseliler gibi bilgi yarıştırmak istiyorsun. git onu arkadaşlarınla yap.
    ayrıca okuduğunu anlamassan össde gümlersin sana söyliyim.
    Başkasının fikirlerini tabiki eleştirebilirsin,
    fakat olayı galatsaray-fenerbahçe rekabetine getirmen bence yanlış
    ben diyorumki, benim en sevdiğim, serilerde ra1 ve zero dur, propogandadır, felsefesidir,

farklıdır isim kullanmıştır, bunlar beni bağlamaz, ben oyunuma bakarım, Zevk meselesi,
    Evet ben günümüz teknolojisini seviyorum, ( bu sefer 20 dakka gül, hatta cem yılmaz telekom

reklamına çıkacakmış o reklamları kaçırma )
    yaşını bilmiyorum ama, yorumlara güldüğüne göre, yaşının düşük olduğunu göz önüne alarak,
    sen tsubasa seyrederken, ben 40 disket ile, c&c nin ilk oyununu yüklemeye çalışyordum,

( Diğer forum okuyucuları umarım bana kızmazlar ama yoruma gülünmesi gerçekten insanı kızdırıyor, biz burada oyunu en güzel nasıl yaşarız, nasıl oynarız nasıl paylaşırız diye uğraşıyoruz)

sen günümüz teknolojisiyle yapılanları seversin eyvallah.generals'i seversin,ero'yu seversin eyvallah.belki sana göre en iyisidir kimse sana bişi demez.zevkler ve renkler tartışılmaz zaten.ama şahsen şu aşağıdaki yazdığın cümleye takılmadan edemiyor insan

quote:

Ben bu oyunu beğendim,ama C&C herzaman yaptığını bu sefer yapamamış, yeni tarz yaratamamış devam gibi birşey olmuş bu oyun, kötü diyemiyoruz ama mükemmel de diyemiyoruz. Generals ilk çıktığında ben çok beğenmiştim ama zero nerdeyse ondan 2 kat daha güzeldi ve bence çığır açmıştı. aynı ilk C&C ve Ra1 gibi.Ek paketten bu yenilikleri bekliyoruz.

kusura kalma ama bu dediğin yanlıştır.bir oyunun devrim yapması,yeni tarz yaratması için farklı bir özelliği olmalıdır.generals'te böyle hiç bir özellik yoktu.hatta çoğu cc fanı ağır oyundur demiştir.aslında üvey evlat gibidir.başında cc adı geçtiğinden zaten tutuldu.devrim yapacak oyunları daha önec sana söyledim.hatta şimdi direk seriyi yapanların oyunundan örnek veriyorum ne ra1 ne diğerleri. direk olarak geçen isim dune 2'dir diyorum 92'teki ilk oyun.asıl çığır açan,rts kavramını yaratan oyun odur.ilk command & conquer'da rts'nin taşlarını yerine koymuştur.ra1 ise hepsinin üstüne çivi çakıp,sağlamlaştırmıştır.eğer dersenki ben cc generalsle başladım(sanıyorsam generalsle başladın herşeye) sana çığır açması,mükemmel gelmesi bundandır.bana 40 disketle yükledim ettim ra1di filan fulan söyleme.gerçekten cc serisini bilsen böylesine yazmazdın.evet zevkler ayrıdır renkler ayrıdır.ama gerçekten yaşın büyük olsa ve eski oyunları oynamış biri olarak gerçek bir fan olsaydın, generals demezdin.özellikle yaşım büyük böyle böyledir deme olayın ayrı bir hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KasaturaKamil -- 10 Mart 2007; 23:49:10 >

•  Command & Conquer 3 : Tiberium Wars

buda benden daha sonra bir kaç tane daha eklicem ss 1440 1050 çozunurluk ve full detay ile çekilmiştir
  • 1280X1024 oyun içi ayarları sınırda ultra high ne varsa açtım

fraps ın verdiği fps oranı sizi yanıltmasın çünkü 30 dan yukarı çıkmıyor oyun ile alakalı olduğunu duydum
    ama tam emin değilim

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars

• resimler cok buyuk olmasın die 800 600 de up load edtim bir sonrakileri daha yuksek çozunurluklerde upload edicem
  • resimler süper

bu seferkini daha yuksek cozunurluklu upload ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 11 Mart 2007; 3:26:17 >
  • başka bir ss daha

• quote:

Orjinalden alıntı: magicool

bu seferkini daha yuksek cozunurluklu upload ettim

süper beee
    her ne kadar generalstan başka c&c serisi oynamasam da bilmesem de bunu oynayacağım
    bu kaliteyi ve bu zevki tatmam lazım

• EA forumlarindan alintidir;

CABAL's future

Yep, we had plans for him. Without going into any real detail, eventually, he'd re-emerge with a cyborg / machine faction that had its desires set on conquering not just humanity... but the Scrin as well. The creation of CABAL via the Tacitus information and Kane's mind made for a very power-hungry and ruthless entity that sought control above all else
  • quote:

Orjinalden alıntı: KasaturaKamil

kusura kalma ama bu dediğin yanlıştır.bir oyunun devrim yapması,yeni tarz yaratması için farklı bir özelliği olmalıdır.generals'te böyle hiç bir özellik yoktu.hatta çoğu cc fanı ağır oyundur demiştir.aslında üvey evlat gibidir.başında cc adı geçtiğinden zaten tutuldu.devrim yapacak oyunları daha önec sana söyledim.hatta şimdi direk seriyi yapanların oyunundan örnek veriyorum ne ra1 ne diğerleri. direk olarak geçen isim dune 2'dir diyorum 92'teki ilk oyun.asıl çığır açan,rts kavramını yaratan oyun odur.ilk command & conquer'da rts'nin taşlarını yerine koymuştur.ra1 ise hepsinin üstüne çivi çakıp,sağlamlaştırmıştır.eğer dersenki ben cc generalsle başladım(sanıyorsam generalsle başladın herşeye) sana çığır açması,mükemmel gelmesi bundandır.bana 40 disketle yükledim ettim ra1di filan fulan söyleme.gerçekten cc serisini bilsen böylesine yazmazdın.evet zevkler ayrıdır renkler ayrıdır.ama gerçekten yaşın büyük olsa ve eski oyunları oynamış biri olarak gerçek bir fan olsaydın, generals demezdin.özellikle yaşım büyük böyle böyledir deme olayın ayrı bir hata.

arkadaşım haklısındır. ben ona bir şey demedim zaten.
    sadece şunu söyliyim benim ilk oynadığım strateji ( civili saymıyorum) C&C dir. o zaman tam hatırlamıyorum
    20-mi 40 mı disket ile oyunu yüklemiştim. ve 1 tanesi bozulmaması için dua etmiştim:) o sıralarda da ( gene belirtiyorum secersini tutmadım tam zamanınıda hatırlmayıyorum warcraft çıkmıştı herkez ona bayılırken ben bitirmeme rağmen cc yi daha çok sevmiştim)
    daha sonra ra1 aldım ( yıl 1996) onda zaten bayılmıştım. arada bi tiberium daha oynadım( c&c 2 sanırım) onu pek beğenmedim. Ra 2 yi fazla oyanamadım ( o zamanın şartlarında sistem yetmemişti) dolayısıyla yorum yapamıyorum. Ardından Generals ve Zero, özellikle zeroya bayıldım.
    Şimdi tarihler ve isimler tam aklımda değil, ama istersem hepsinin seceresini çıkartırım malum, internet google var, ama benim amacım ben çok iyi biliyorum, en iyi biliyorum, ben ne desem doğrudur demek değil, sadece fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim,
    Sen haklısındır bir şey demem buna, hatta bana dersinki sen yanlışsın, bunada bir şey demem,
    Dediğim gibi benim amacım sadece fikirlerimi yazmaktı. demekki hata yapmışım.

Neyse en iyi siz biliyorsunuz, ben bunu kabul ediyorum, benim fikilerimede istediğiniz kadar gülün, benim ricam diğer arkadaşlar bunlara bakmayıp rahat rahat fikirlerini yazsınlar.

sadece şunu söylemek istiyorum" c&c serisi benim hayatımda oynadığım en güzel oyundur."
    o yüzden buraya yazılan herşeyi ( doğru - yanlış- komik) ilgi ile takip ediyorum
    ( isterseniz gene gülün şu şu oyunlar varken, bu mu hayatının oyunu diye, veyahut hayatının oyunu da nasıl bilmessin felsefesini hikayesini diye, şimdiden cevap vereyim polemik olmasın: benim biton işim gücüm var sadece oyunumu oynarım, gerisine bakmam, buda benim tarzım)
    şahsen kendi adıma buraya yazı yazanlara ( bu aradada sanada) teşekkür ediyorum.
    herkeze iyi oyunlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 11 Mart 2007; 15:47:03 >

bir ss daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

EA forumlarindan alintidir;

CABAL's future

Yep, we had plans for him. Without going into any real detail, eventually, he'd re-emerge with a cyborg / machine faction that had its desires set on conquering not just humanity... but the Scrin as well. The creation of CABAL via the Tacitus information and Kane's mind made for a very power-hungry and ruthless entity that sought control above all else

oo süper cabal'ıda görücez demekki.

quote:

sadece şunu söylemek istiyorum" c&c serisi benim hayatımda oynadığım en güzel oyundur."
    o yüzden buraya yazılan herşeyi ( doğru - yanlış- komik) ilgi ile takip ediyorum
    ( isterseniz gene gülün şu şu oyunlar varken, bu mu hayatının oyunu diye, veyahut hayatının oyunu da nasıl bilmessin felsefesini hikayesini diye, şimdiden cevap vereyim polemik olmasın: benim biton işim gücüm var sadece oyunumu oynarım, gerisine bakmam, buda benim tarzım)
    şahsen kendi adıma buraya yazı yazanlara ( bu aradada sanada) teşekkür ediyorum.
    herkeze iyi oyunlar,

• magicool tmm yeter yaw, kotamı sen dolduruyon resmen. önceki sayfalarda atılmış resimler var ztn.
  • Adam birde PNG formatında atıyor, hangi akla hizmetse
  • evt yaw 1mb bitanesi mahvetti açmıcam artık bu sayfayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

magicool tmm yeter yaw, kotamı sen dolduruyon resmen. önceki sayfalarda atılmış resimler var ztn.

tamam daha ss koymicam zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Adam birde PNG formatında atıyor, hangi akla hizmetse

png formatının zararı ne soyleyebilirmisin ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.