Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: angelus26

Bu oyun directX 10 u destekliomu..
    AMD3000+ 1gb ram sapphire x1600 pro bu sistemle 1024*768 high oynanırmı sizce arkadaşlar..

dx10 yok malesef.
    oynarsın sorun olmaz
  • BRUTAL icin bir cok video yayinlandi kisa surede BRUTAL nasil bertaraf edilir uzmanlar oynamis ve kisa surede bitirmisler.Hem high hemde low olarak videolar mevcut.Videolar ve yorumlar alttaki linkte;

http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=15&threadID=192459
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

BRUTAL icin bir cok video yayinlandi kisa surede BRUTAL nasil bertaraf edilir uzmanlar oynamis ve kisa surede bitirmisler.Hem high hemde low olarak videolar mevcut.Videolar ve yorumlar alttaki linkte;

vidyoların boyutları 300mb olunca kotu oluyo yaw,

bide adam nod olarak nasıl oynamıs? oyun çıktımıki?

• quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

juggernaut kesınlıkle mükemmel yapılmış..

Tiberian sun: firestorm oynayanlar bilir zaten, juggernaut ozamanda vardı. Hemde aynısıydı resmen.

Bu arada 3. ırk olan Scrin'ler hakkında negatif eleştiri okudum bikaç tane, şöyle söyliyim scrin'ler tiberian sun'dan beri vardı hikayenin içinde. Mesela scrin uzay gemisini koruyoduk tiberium hakkında bilgi ediniyoduk fln. Zaten westwood dağılmasaydı Tiberian Twillight'ta scrinler olucaktı resimleri bile vardı seneler önce çıkan. Ea'de sadık kalmış hikaye'ye tebrik ettim gayet kaliteli bir oyun çıkartıcaklar. Senelerdir isiyodum tiberian sun'ın devamını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperSpace

quote:

BRUTAL icin bir cok video yayinlandi kisa surede BRUTAL nasil bertaraf edilir uzmanlar oynamis ve kisa surede bitirmisler.Hem high hemde low olarak videolar mevcut.Videolar ve yorumlar alttaki linkte;

vidyoların boyutları 300mb olunca kotu oluyo yaw,

bide adam nod olarak nasıl oynamıs? oyun çıktımıki?

High olanlarin boyutu yuksek low olanlari cekin 40mb i gecmiyor.nod unh nasil secildigini demoda daha onceki sayfalarda yazdik okursaniz bulursunuz.nod un ustune gelip n harfine basacaksiniz secmek icin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

quote:

juggernaut kesınlıkle mükemmel yapılmış..

Tiberian sun: firestorm oynayanlar bilir zaten, juggernaut ozamanda vardı. Hemde aynısıydı resmen.

Bu arada 3. ırk olan Scrin'ler hakkında negatif eleştiri okudum bikaç tane, şöyle söyliyim scrin'ler tiberian sun'dan beri vardı hikayenin içinde. Mesela scrin uzay gemisini koruyoduk tiberium hakkında bilgi ediniyoduk fln. Zaten westwood dağılmasaydı Tiberian Twillight'ta scrinler olucaktı resimleri bile vardı seneler önce çıkan. Ea'de sadık kalmış hikaye'ye tebrik ettim gayet kaliteli bir oyun çıkartıcaklar. Senelerdir isiyodum tiberian sun'ın devamını.

evet sadık kalmışlar hattaa gdi daki o görevdeki gemi ile demodaki scrin gemisi bile aynı şekilde.ty Ea

• Peki su durumda TSunda CABAL in gorevi neydi ve kimi temsil ediyordu scrin ile ilgileri varmiydi tam hikayeyi hatirlayan varmi acaba?
  • cabal kane nin eva sıydı.oyunn sonunda kontrolü alıp isyan ediodu kendi bilinciyle htrladığım bu scrinle ilgili bişi yok sanrım
  • evt cabal öncedende dediğim gibi nod'un bilgisayar sistemiydi. açılımı şu şekildedir (Computer Assisted Biologically Augmented Lifeform). cabal tiberian dawn'ın sonunda çıkıyordu sahneye. Sonra tsun'da mısırdaki nod piramidinde tekrar çalıştırılıyordu ve kane'e hizmet ediyordu cabal. Nod savaşı kaybettikten sonra cabal nod'u tekrar ayakta tutmaya çalışıyor ve kane'i klonluyordu(firestorm'un sonu). Artık 3. savaş başlıcak.
  • nası yaa..bunun türkçe açılımınıda alabilirmiyiz..

quote:

evt cabal öncedende dediğim gibi nod'un bilgisayar sistemiydi. açılımı şu şekildedir (Computer Assisted Biologically Augmented Lifeform). cabal tiberian dawn'ın sonunda çıkıyordu sahneye. Sonra tsun'da mısırdaki nod piramidinde tekrar çalıştırılıyordu ve kane'e hizmet ediyordu cabal. Nod savaşı kaybettikten sonra cabal nod'u tekrar ayakta tutmaya çalışıyor ve kane'i klonluyordu(firestorm'un sonu). Artık 3. savaş başlıcak.
  • quote:

Yazımı beğenmeniz ve daha fazlasını okuma isteğiniz beni ne kadar mutlu etti tahmin edemessiniz. (çok ciddiyim) Hatta diyebilirimki DH'de başıma gelen en güzel olay bu olsa gerek.

Ben de okudum kardeş

Bu arada kesin çıkış tarihi hakkında bilgi var mı??

Askere gitmeden oynasak şu oyunu süper olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 9 Mart 2007; 9:55:50 >
  • quote:

evt cabal öncedende dediğim gibi nod'un bilgisayar sistemiydi. açılımı şu şekildedir (Computer Assisted Biologically Augmented Lifeform). cabal tiberian dawn'ın sonunda çıkıyordu sahneye. Sonra tsun'da mısırdaki nod piramidinde tekrar çalıştırılıyordu ve kane'e hizmet ediyordu cabal. Nod savaşı kaybettikten sonra cabal nod'u tekrar ayakta tutmaya çalışıyor ve kane'i klonluyordu(firestorm'un sonu). Artık 3. savaş başlıcak.

Guzel hikaya ne yalan soyleyeyim acilimida guzel CABAL in

Belki C&C 4 te 4. irk olarak bile koyabilirler oyuna.

• buyuk dusunmek dedıklerı bu olsa gerek bir dur şu 3 ü bir halletseydık once 4 ü ne ara dusundun sen yafff
    quote:

quote:

Guzel hikaya ne yalan soyleyeyim acilimida guzel CABAL in

Belki C&C 4 te 4. irk olarak bile koyabilirler oyuna.

• TW bize hergun birazcik daha yaklasiyor.

Daha fazla resim icin;

http://www.epilepticgaming.com/photos/album/72157594573048918/Command_and_Conquer_3_Community_Summit__EA_LA_2007__Day_1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 9 Mart 2007; 12:39:28 >

• eskisi gibi ara sinematikler ve hızlı oynanış daha ne diyeyim bomba olacak cc3 tw
  • quote:

Orjinalden alıntı: KasaturaKamil

eskisi gibi ara sinematikler ve hızlı oynanış daha ne diyeyim bomba olacak cc3 tw

Kesinlikle bu goruse katiliyorum ve sabirsizlikla full surumun cikmasini bekliyorum herkes gibi.
  • Peki ne zaman çıkacak kesin bilgi var mı??
  • 29 mart diye bılıyorum yanılmıyorsam ve herhangi bir ertelenme olmazsa tabıkı
  • Ben gerçekten C&C fanıyım, nerdeyse 4 yıldır bu oyunu bekliyorum.
    Bir 4 yıl daha C&C 4 için beklerim.
    Asıl konuya geliyim. Herkezin tarzı farklıdır. Benim tarzım ve beğendiğim zaman dilimide günümüzün zamanı, işte o yüzden en çok Zero yu beğendim, tabi ra1 bir numaram o ayrı. ama şimdi ra1 oynayınca grafikler kötü geliyor. ama konu bakımından en güzeli oydu bence.
    Ben bu oyunu beğendim, ama C&C herzaman yaptığını bu sefer yapamamış, yeni tarz yaratamamış devam gibi birşey olmuş bu oyun, kötü diyemiyoruz ama mükemmel de diyemiyoruz. Generals ilk çıktığında ben çok beğenmiştim ama zero nerdeyse ondan 2 kat daha güzeldi ve bence çığır açmıştı. aynı ilk C&C ve Ra1 gibi.
    Ek paketten bu yenilikleri bekliyoruz.
    Baştan beri söylediğim gibi, daha C&C 3 çıkmadan çok acele ediyorum ama C&C 4 çıkacaksa günümüz teknolojisiyle çıkmalı, ek olarak fantazi teknolojiler eklenmeli ( ion canon, vs..)
    Şöyle diyim Bf2 bence bf2142 den çok daha zevkli
    Bende çok uzattım ama bu oyundan gerçekten çok şey bekliyordum. Sadece güzel olmuş diyebiliyorum. Ama bu oyun için yeni sistem alınırmı bence alınmaz. Umarım EK paket ile yeni sistem aldıracak ve bizi zarara sokacak kadar güzel ve yenilikçi yaparlar

herkeze iyi oyunlar

• Bende full sürümün cıkmasını 4 gözle bekliyorum. Nerdeyse dua etmeye başlıcam eklentiler olsun diye...
    Bu 20 dakkada oyunun kapanması sorunundan dolayı doğru düzgün oynayamıyorum demoyu.. mediumla kazanıcakken oyun çöktü.. neyse sağlık olsun..

bişey kalmadı artık full sürüme 17-20 gün filan...
    şimdilik juggernaut ile hevesimi alıyorum.. 20-25 tane yapıp salıyorum çayıra, bi bakıorum victorious yazıo...

ra1deki hava hiçbir oyunda olamaz heralde.. neden westwood dagıldıkı yani? şimdi ne yapıyorlar acaba? toplanıP ra3ü cıkarmaları oyun sektöründeki dünyanın en büyük olayı olur gibi geliyor. sizce?? (matrix 4 GİBİ mesela)

ra1 ra2, ne zaman oynamak istesem yarım saat sonra bırakmak zorunda kalıyorum çünkü görüntülerin kötülüğü sıkıyor insanı.. ra1deki turretlar. ra2deki fransanın canonu... offf...

MISSION ACCOMPLISHED

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.