Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Demo 1.17 GB kesin bilgidir.
  • maşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Bu arada Demo 1.17 GB kesin bilgidir.

Bizim gibi kotalı kullananlar oyun çıkana kadar daha 1 ay kadar beklemek zorundayız sanırım
  • Carsamba gunu 600mb ini cekerisin persembe ayin 1 i zaten o zamanda kalan 600mb ini cekersin olur biter.
  • demo yu nerden indirebilirim?
  • Fileplanet'e paralı üyeliği olan var mı aranızda birşey soracağım?
  • FP'ye paralı üyeliği olanlarda oynayamıyorki, sadece preload yapıyorlar.

1.17gb hmm... 1mbit kablom ile 3 saatte biter heralde
  • Eger EA forumlardan yanlis anlamadiysam , oyun bizim saatimize gore 1 saat icinde oynanabilir olacakmis.Yani pre-load olayi kalkiyor anlayacaginiz saat 20:00 da.
  • yani saat 8.00 de bedava serverlardan indirecez mi?
  • Hmm, eğer öyleyse bu akşam oynamadan bırakmam
  • Pre orderler icin oynanabilir olacak ilk etapta.Serverlere ne zaman gelir bilemeyecem.
  • sanırım bugunde hevesımız kursagımızda kaldı desenıze ındıren falan yok anlasılan carsanbayımı bekleyecez sımdı ındırmek ıcın demoyu acaba carsamba gunu heryerde olurmu uyelıkm gerekıyormu ındırmek ıcın sıtelere arkadaslar
  • beyler bedava indirebilecegimiz bir yer geldiginde link atında hemen çekelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 26 Şubat 2007; 22:29:29 >
  • Evet beyler Demo ilk gamershell sitesine geldi ama slotlar tahmin edersinizki full dolu durumda su anda.

http://www.gamershell.com/download_17978.shtml

Yarin bayagi bir yayginlasir carsamba ise rahatlikla demoyu indirebilecegimiz bir site bulabiliriz.
  • quote:

slotlar tahmin edersinizki full dolu durumda su anda.

• Yalniz enteresandir net bende su anda gerek yurt disi gerekse yurt ici acaip yavas calisiyor sayfalari zor aciyor demodanmidir nedir anlamadim ne demoymus ama butun dunya demoya yuklenmis durumda sanirim
  • quote:

Yalniz enteresandir net bende su anda gerek yurt disi gerekse yurt ici acaip yavas calisiyor sayfalari zor aciyor demodanmidir nedir anlamadim ne demoymus ama butun dunya demoya yuklenmis durumda sanirim

Yok bu tamamen telekomun dengesizliği.Şu demoyu 1mbit sınırsız kampanyası bitmeden indireyim de başka bişey istemiyorum..
  • Şuradan indirin.

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1944&id=10351

Ben 3dgamers dan indirecem ama oraya daha gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.