Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26 Şubat'a ertelendi.
  • Evet oyleydi ama 26 Subata ertelendi.Yine ertelenmez ise yarin yani pazartesi cikacak.Tabi ilk etapta parali uyelik isteyen yerlerde cikmasi bekleniyor fileplanet gibi.Herkese acik olarak demo pazartesinden sonrada yayinlanabilir.
  • gdi videosunu izledm. "silos needed " lafını duymak maziyi hatırlattı ama nedense içime bi karamsarlık çöktü.bayağı bi oyun izlenimi verdi bende ama video olayları faln gerçekten ii
    ion canon fazla kuvvetli buldum duman etti ama zamanın tech. ile normal sayılabilir....

bi demoyu oynuyalımda bakalım görelim neymiş
  • oyun bence super oynanis hiz vs... gercekdende mukemmel , PC-Gamer de incelemeye 90 vermis zaten.Ayrica ilgincdir eksi olarak soyledikleri aslinda bir cok oyuncu icin arti olacaktir.Savaslarin ve carpismalarin cok cilginca olduyklarini soylemisler

GDI demosundaki ion gercekden hem cok guclu hemde cok etkileyici olmus mukemmel yapmislar patlamayi.Zaten bu guc dengeleri single icin gecerli MP da super silahlarin gucu azaltilmis oluyor genelde.

Buyuk gun yarin sabirsizlikla bekliyoruz
  • oyunun demosu bi çıksa oynıcaz da
    bence bu oyunun demosu
    oyunla bir çıkıcak gibi gözüküoda

• Şu rapidde ki videolar güzelmiş. Heyecanlandım Vallahi
  • Disruptor yok kardeşim...
  • şimdi demo bizim burda saat 24 olduktran sonra çıkmaz heralde
    hangi ülkenin zamanına göre çıkıcak?
    yani pazartesi kaçta indirebilecegiz?
    şimdiden saolaun
  • yarın akşama kadar beklemiyorum ben öbür güne heralde çekmiş yada çekio olluruz
  • http://www.youtube.com/watch?v=765gltU0m0M&mode=related&search=

vay vay izleyin şunu verilmediyse izlerken kane nin ellere dikkat mekanik gibi geldi
  • EA LA oldugunu dusunursek bizim saatimize gore sabah 8 den once cikmaz sanirim isin asli eger cikarsa yarin ogleden sonra kesin cikmis olur demo o yuzden ben simdi yatiyorum herkese iyi geceler
  • EA forumlarinda demonun bugun parali ve ozel kullanicilar icin yayinlandigi soyleniyor fileplanet gibi.Yarin US saati ile AM10 da ise herkese acik hale gelecegi soyleniyor , ayrica web siteside guncellenecekmis sanirim.
  • Bu durumda Türkiye saatiyle 18.00'de çıkmış olacak sanırım.
  • Evet yani bu oyunu adam gibi dl yapmak icin carsamba gununu bekleyecez.Cunku sali 18 de hem butun dunya serverlerinde demo olmayacak baslica buyuk sitelerde olur once ve tabi herkes yuklenecegi icin full dolu olacaktir.Carsamba gunu sakin sakin rahat bir siteden kismetse Demoyu indirebiliriz.
  • Yarın yani salı günü çıkar sanırım..
  • Yarin oglen 12 de bakarsiniz cikmis olur sanirim en gec 18 de kesin cikar.
  • bi yerde bir konu gördüm fileplanette varmış yani demo gelmiş şimdi bakacam..
  • bağlantısı iyi olan bi arkadaşımız indirebilir o halde 18:00 da
    bizide bilgilendirir sanırım heralde
  • yukarida yazdimya FP gibi ozel uyelik isteyen yerlerde var sadece diye tamamen herkese acik hale gelmesi ve avrupa serverlerine gelmesi sali gunu olacak saat olarak kesin bisi yok ama demoyu butun serverlerden rahatlikla carsamba gunu cekebiliriz sanirim bir cokda alternatifimiz olur carsambaya.Sanirim su anda EA linkde ve gamespot da demo mevcut ve ozel uyeler yani parali uyeler cekebiliyor demoyu.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.