Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım olmaz zaten o kadar uzun suredır beklıyorum ama bu oyunu gercı sıstemım kaldıracakmı onuda bılmıyorum ama bakacaz artık gercı demoyu ındırebılırsek buluptsa sanırım ondanda bır fıkır alabılırız dıye dusunuyorum ama
  • Evet oyunun ertelenmesi su asamada soz konusu degil.Demonun ertelenmesi ise soylenilenlere gore normalde single player demosuydu ama sanirim 1-2 map MP mapida eklenecekmis ve test edildigi icin bu kadar uzamis tabi bu bilgilerin dogrulugunu demo cikinca gorebilecez.
  • Evet boylece ilk C&C 3 TW turnuvasida baslamis oldu yanlis duymadiniz cikmamis bir oyunun nasil olurda turnuvasi yapilir diyorsaniz eger alttaki resime goz atin derim.C&C 3 Official Dev Team Tournament baslamis ayrintilar assagidaki linkde;

http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=186861

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars

• yalnız adamlar birbirlerini yenip ikinci ve üçüncü basamağada atlamışlar???
  • evet ya cıkmamıs bır oyunda nasıl oluyorda karsılasmıslar anlamadım valla daha sp oynamadan mp mı oynamıslar bunlar bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Cok az bir ihtimal de olsa demo nun cuma gunu yayinlanma ihtimali var bilemediniz en gec pazartesi;

http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=186695

işallah cuma günü gelir...
  • demoyuda ındırmek bır dert olur gıbı gelıyor bana ama hadı hayırlısı bakalım cncmaps sıtesınde generals ıle ılgılı herzey var zaten de bu oyunlada ılgılı yenı bılgıler edınebılırsınz arkadaslar zaten bılenler bılır sıteyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpıon78

evet ya cıkmamıs bır oyunda nasıl oluyorda karsılasmıslar anlamadım valla daha sp oynamadan mp mı oynamıslar bunlar bea

Birakta oynasinlar nede olsa oyunun yapimcilari adamlar.Dikkat ettiyseniz DEV TEAM yaziyor.Bu turnuva ile oyunuda test etmis oluyorlar su anda gozuken oki pazartesi demo cikiyor tabi bir iptal daha gelmez ise.Cuma gunu cikmasi tam bir surpriz olur.Fileplanet de demo tarihi hala 26 Subat 2007 Pazartesi olarak gozukuyor.Bakalim demo kac mb veya kac GB! olacak.
  • quote:

evet ya cıkmamıs bır oyunda nasıl oluyorda karsılasmıslar anlamadım valla daha sp oynamadan mp mı oynamıslar bunlar bea

quote:

C&C 3 Official Dev Team Tournament
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

quote:

C&C 3 Official Dev Team Tournament

Cevap icin 36 saniye gec kalmisin

• Demo 1 GB ve üzeri olacaktır kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Demo 1 GB ve üzeri olacaktır kesin.

Egerki single playerdeki movieleri ve animasyonlari kesmeden koyarlarsa demoya rahatlikla 1gb i gecer.Belkide 2gb bulur.Ama animasyon ve movieler olmaz ise Single ve MP olarak 700/800mb a sigar kanimca.Umarim en azindan 3 grubunda ilk 3 bolumunu oynayabiliriz.
  • arkadaslar sımdı ısteyecegım sey bılmıyorum ne kadar uygun yada uygun mu yasakmı ama nereden ındırmeyı dusunuyorsunuz demoyu belırlı bır sıteden mı yoksa herherde bulacakmıyız bunu bıraz ıp ucu versenızde kolaylık olsa
  • dogru haklısın ya oyunun yapımcılarını ben hıc dusunmemıstım kı onlar oynamasında kım oynasın degılmı ya
    quote:

quote:

Birakta oynasinlar nede olsa oyunun yapimcilari adamlar.Dikkat ettiyseniz DEV TEAM yaziyor.Bu turnuva ile oyunuda test etmis oluyorlar su anda gozuken oki pazartesi demo cikiyor tabi bir iptal daha gelmez ise.Cuma gunu cikmasi tam bir surpriz olur.Fileplanet de demo tarihi hala 26 Subat 2007 Pazartesi olarak gozukuyor.Bakalim demo kac mb veya kac GB! olacak.

• quote:

arkadaslar sımdı ısteyecegım sey bılmıyorum ne kadar uygun yada uygun mu yasakmı ama nereden ındırmeyı dusunuyorsunuz demoyu belırlı bır sıteden mı yoksa herherde bulacakmıyız bunu bıraz ıp ucu versenızde kolaylık olsa

Ben demoları genelde gamershell'den indiririm.
  • saol dostum aretık pazartesı bakarız kotamı kullanmıyorum valla bunu ındırecegım dıye
    quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

arkadaslar sımdı ısteyecegım sey bılmıyorum ne kadar uygun yada uygun mu yasakmı ama nereden ındırmeyı dusunuyorsunuz demoyu belırlı bır sıteden mı yoksa herherde bulacakmıyız bunu bıraz ıp ucu versenızde kolaylık olsa

Ben demoları genelde gamershell'den indiririm.

• Demo yasal ve bedava oldugu icin heryerden indirebilirsiniz.Benim icin onemli olan indirdigim sitenin hizli olmasi ve resume ozelliginin olmasidir.
  • Resume özelliği genelde verilmiyor...
  • Evet ama illaki resume ozelligi olan bir site bulunur.Gamershell artik desteklemiyor eskiden destekliyordu ama simdi yok nedense.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.