Şimdi Ara

Combo ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır ko oynuyorum ama şu combo ne demek bi çözemedim , bi saldırı çeşidi midir nedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi champion_heal -- 24 Haziran 2006; 15:15:35 >

Orjinalden alıntı: champion_heal

galiba skillerin dolma süresini hızlandırıyo

ya hiç alakası war mı????
    kardeşim o daha hızlı attack yapmaltır mesela sen dama daldın 10 sn . boyunca spike thurust ve pierce vurdun
    ama iyi combo öğrenirsen 10 sn. içinde z+spike+z+thrust+z+pierce+z+jab yani 10 sn. içinde daha çok skill vurabilirsin.... 10 sn. de sen adama 3 skille toplamda 2000 vurduysan adam sana 10 sn. de bir sürü skilli saymış olur ve sen yeri öpmüş olursun.....

Orjinalden alıntı: gkurtaran

uzun zamandır ko oynuyorum ama şu combo ne demek bi çözemedim , bi saldırı çeşidi midir nedir???

combo = ard arda vuruş yaparak damage vernme yöntemidir. bunlar örnek. oynuyanlar bilir MORTAL COMBAT ve STREET FIGHTER vardır..
  • ne dıyon sen 2sr....... dalgamı gecıyon ögrende gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Up ne demek
    19 yıl önce açıldı
    Sjajsjshs?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım şöyle açıklıyım karakterler skill kullanırken belli bir efekt uygular örneğin spike ta biraz artistlik çeker atıyorum spikein vuruş süresi 2 sn fakat sen tam spike basıp geri çıktığın anda damageyi verir o 2snden tasarruf edersin ve tekrar R ye basarak R atağını başlatır skille basar ileri çıkarsın skill efektlerini görmeden skillerini uygularsın düşmanın pot basmaya vakit bulamaz ve çabuk ölür yada şöyle diyim sen 10 snde roguenin tüm skillerini uygulayabiliyorsun fakat combo ile 6 snde uygulayabilirsin

rakamlar sallamasyondur

Orjinalden alıntı: numand

arkadaşım şöyle açıklıyım karakterler skill kullanırken belli bir efekt uygular örneğin spike ta biraz artistlik çeker atıyorum spikein vuruş süresi 2 sn fakat sen tam spike basıp geri çıktığın anda damageyi verir o 2snden tasarruf edersin ve tekrar R ye basarak R atağını başlatır skille basar ileri çıkarsın skill efektlerini görmeden skillerini uygularsın düşmanın pot basmaya vakit bulamaz ve çabuk ölür yada şöyle diyim sen 10 snde roguenin tüm skillerini uygulayabiliyorsun fakat combo ile 6 snde uygulayabilirsin

rakamlar sallamasyondur

çok tşkler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: numand

arkadaşım şöyle açıklıyım karakterler skill kullanırken belli bir efekt uygular örneğin spike ta biraz artistlik çeker atıyorum spikein vuruş süresi 2 sn fakat sen tam spike basıp geri çıktığın anda damageyi verir o 2snden tasarruf edersin ve tekrar R ye basarak R atağını başlatır skille basar ileri çıkarsın skill efektlerini görmeden skillerini uygularsın düşmanın pot basmaya vakit bulamaz ve çabuk ölür yada şöyle diyim sen 10 snde roguenin tüm skillerini uygulayabiliyorsun fakat combo ile 6 snde uygulayabilirsin

rakamlar sallamasyondur

çok tşkler

rica ederim anlatabildimse ne mutlu

• bayağı bir uzun anlatmışınız ama GOOD!
  • Combo insanın kendine yakışanı giymesidir
  • cok kısa bir sürede 1 den fazla skiili adamın üstüne bosaltmaktır..

uzun zamandır ko oynuyorum ama şu combo ne demek bi çözemedim , bi saldırı çeşidi midir nedir???

forumda tegmen olmuşsun ama combo nedeme bimiyosun ben buna ancak OHA diyebilirim

Orjinalden alıntı: technical_tr

quote:

Orjinalden alıntı: champion_heal

galiba skillerin dolma süresini hızlandırıyo

ya hiç alakası war mı????
    kardeşim o daha hızlı attack yapmaltır mesela sen dama daldın 10 sn . boyunca spike thurust ve pierce vurdun
    ama iyi combo öğrenirsen 10 sn. içinde z+spike+z+thrust+z+pierce+z+jab yani 10 sn. içinde daha çok skill vurabilirsin.... 10 sn. de sen adama 3 skille toplamda 2000 vurduysan adam sana 10 sn. de bir sürü skilli saymış olur ve sen yeri öpmüş olursun.....

Cidden Süper Bir Anlatım Bayıldım Ama tek harfine KADER HAKLI

• kardeş ne alakası var şimdi adama laf atıyorsun belki bilmiyor burası paylaşım forumu herkez fikrini söylemekde özgür

• öpüyorum seni cerci90 tek sen katıldın bana
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.