Şimdi Ara

Combo Bilgisayarı Resetliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde lg dvd combo var ne zaman birebir cd kopyalama yapmaya kalksam daha dolu cdyi okumadan bilgisayar resetleniyor değişik cdlerde denedim hep aynı hatayı yaptı artı bilgisayarda olan bazı dosyaları yüklim dedim her şey çok normal gelişiyor hatta başarıyla tamamlandı diyor ama cdnin içi bomboş acaba bu hatalar neden kaynaklanır cobmoyu değiştirdim ama aynı şeyler yine tekrarlandı sizce nedendir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• bir format at sonra dene belki düzelir ama sorunun gerçekten ilginç
  • combolarda frimware varmı bilmiyorum ama varsa bi update yap bende de aynı şeyler oluyordu frimware update yaptım düzeldi birde slave ve master yerlerini deiştir bazen ondanda olabiliyor kolay gelsin...
  • Bir keresinde benim dvdrom sürücü yüzünden ikide bir pc resetleniyordu.
    Hatta garantiye gönderecektim ama formattan sonra düzeldi ne hikmetse.
  • slm birincisi arka planda çalışan programlara dikkat et(ctrl+alt+del) daha sonra burdan işlemlere bakk..Virüs olabilir..Kullandığınz yazlımı kaldırıp tekrar yükle..Bunlar olmazsa ide kablosunu değiştir..Bİde dvd ye tek ide tak genelde problem çıkartıyo..
  • Arkadaşlar bilgisayara format attım ve düzeldi hepinize çok çok teşekkür ederim göstermiş olduğunuz ilgiden ve bilgilerinizi benimle paylaştığınızdan dolayı
  • seni işletim sisteminde sorun avr işletim sistemini yeniden yükle ve comboyla yüklesen hiç bir sorun yaşamasın kesinlikle işletim sisteminde sorun var o combo dvd kabul etmediği için reset atıyor onun için sen beni dinle ve sistemi yükle tekar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.