Şimdi Ara

collermaster380 w nasıl iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8800gt ye ytermi deiştrirdim psuyu yakınca

• overclock yapmassan ucu ucuna yeter gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niksaçmabişeybence -- 15 Nisan 2008; 21:20:43 >
  • hocam psu iyi de çok fazla ses çıkarıyor. arkadaşımın bilgisayarı vardı. fanını değiştirince sorun kalmadı gerçi. overclocklu x1800xt 256 mb 2 hdd 1 cdrom oc'li bir pentium 640 ocli 2 gb ram falan tık demeden kaldırıyordu.. 8800gt'ye tek hattın üzerinde moleks ve disket kabloları tek hatta da sata çıkışları var psu'nun. 8800 gt'nin 6lı güç girişine ihtiyacı var ve bunu sağlamak için içinden iki moleks ucunu bir 6lı uca bağlayan bie kablo çıkkıyor. bu moleksleri tek hat üzerinden bağlamak mantıklı mı bilmiyorum.
  • 8800 gt'nin 6lı güç girişine ihtiyacı var ve bunu sağlamak için içinden iki moleks ucunu bir 6lı uca bağlayan bie kablo çıkkıyor. bu moleksleri tek hat üzerinden bağlamak mantıklı mı bilmiyorum. ben bişi anlamadım daha ayrıtılı izzah edebilecek biri varmı
  • ya bu psu fani acayip sesli calisiyor ben degistirmek istiyorum kac cmlik fan almaliyim 3 pinli uyarmi buna ayrica degistirme islemi basitmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepower mı yoksa rampage mi?
    5 yıl önce açıldı
    250 W psu Yeterli Olur mu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.