Şimdi Ara

FSP Hydro 700W nasıldır? Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle de ses konusu nasıl? Boşta ve yükte olmak üzere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 19 Ekim 2017; 9:57:12 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://inventus.com.tr/HTML/images/fsp/8255/hydro-hd700-fan-sesi.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 19 Ekim 2017; 10:13:23 >
  • Bizzat kullanmadım ama biraz araştırdım.

- Hydro G ile çok farklı sınıfta olduğunu belirtiyorlar. Kırpılmış bir Hydro X modeli gibi geldi bana da speklerine göre.
    - Belirli bir kullanım sonrasında tam yük altında fan sesinin rahatsız edici boyuta geldiği söyleniyor. Muhtemelen fan olarak çok başarılı bir fan yok içerisinde. Zamanla tozla vs ses kalitesi bozuluyor.
    - 700W olarak reklam edilen değer fakat 12V kanalından 648W verebiliyor. %8 gibi bir fark var ki bu da güç dağılımının FSP'nin daha üst güç kaynakları kadar iyi yapılmadığı izlenimini verdi bana. Hydro X ve Hydro G serilerinde bağımsız voltaj regülasyonu var kanallarda ama bunda yok gibi yani.
    - Üretim kalitesi olarak memnunlar ve fonksiyonel açıdan çok problemle karşılaşan görmedim. Bir kaç kişi sadece (muhtemelen yine fan kaynaklı) belirli bir yükte titreme problemi olduğundan bahsetmiş ve değişim almış.

Ürünün fiyat 325TL civarında gördüğüm kadarıyla. Fiyat tam ortada kalıyor ama bu paraya da FSP kada güç kaynağı işinde iyi bir marka göremedim. Tek alternatif kurtarıyorsa Amazon üzerinden Grand 650 ya da RM650x kovalamak olur ki onlar da 400TL-450TL'ye falan geliyor indirimli zamanlarında bile.

RM650X 80€'yu görmüş bir kere. Acil değilse alarm atılıp beklenebilir.https://de.camelcamelcamel.com/Corsair-CP-9020091-EU-RM650X-Modular-Netzteil/product/B015Q7F3NA/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 19 Ekim 2017; 10:44:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Bizzat kullanmadım ama biraz araştırdım.

- Hydro G ile çok farklı sınıfta olduğunu belirtiyorlar. Kırpılmış bir Hydro X modeli gibi geldi bana da speklerine göre.
    - Belirli bir kullanım sonrasında tam yük altında fan sesinin rahatsız edici boyuta geldiği söyleniyor. Muhtemelen fan olarak çok başarılı bir fan yok içerisinde. Zamanla tozla vs ses kalitesi bozuluyor.
    - 700W olarak reklam edilen değer fakat 12V kanalından 648W verebiliyor. %8 gibi bir fark var ki bu da güç dağılımının FSP'nin daha üst güç kaynakları kadar iyi yapılmadığı izlenimini verdi bana. Hydro X ve Hydro G serilerinde bağımsız voltaj regülasyonu var kanallarda ama bunda yok gibi yani.
    - Üretim kalitesi olarak memnunlar ve fonksiyonel açıdan çok problemle karşılaşan görmedim. Bir kaç kişi sadece (muhtemelen yine fan kaynaklı) belirli bir yükte titreme problemi olduğundan bahsetmiş ve değişim almış.

Ürünün fiyat 325TL civarında gördüğüm kadarıyla. Fiyat tam ortada kalıyor ama bu paraya da FSP kada güç kaynağı işinde iyi bir marka göremedim. Tek alternatif kurtarıyorsa Amazon üzerinden Grand 650 ya da RM650x kovalamak olur ki onlar da 400TL-450TL'ye falan geliyor indirimli zamanlarında bile.

RM650X 80€'yu görmüş bir kere. Acil değilse alarm atılıp beklenebilir.https://de.camelcamelcamel.com/Corsair-CP-9020091-EU-RM650X-Modular-Netzteil/product/B015Q7F3NA/

Hocam aklımda bir de High Power 750W 850+ Bronx olan modeli var. Yorumlarını okudum da aşırı sessiz olduğu söyleniyor. Doğru mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Geçen sene Aralık ayı başlarında Teknobiyotik'ten High Power 750W 80+ Bronze + Dark N10 Kasa aldım. Yaklaşık 9 ay falan kullandım. Kullandığım süre boyunca psu kaynaklı herhangi bir sese rastlamadım. Tabi artık şu an bende değil. Bütün sistemi sattım. Kasa ve psuyu aynı kişiye sattım. Satın alan kişi de oldukça memnun kaldığını ve sessiz çalıştığını söyledi.

Ama teknoloji biraz da şans işi. Elinize nasıl bir ürün geçeceği belli olmaz. Bu her üründe geçerli. Alacağınız ürünlerin geri iade edilmiş ürünler olmadığına dikkat edin. Hatta alacağınız zaman mail atıp bunu satıcıya bildirin. Ben alırken öyle yapmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses konusu çok görecelidir.Psu da da ekran kartında da.Mesela kasada ben buradayım diye bağıran ekran kartlarına incelemelerde çok sessiz denebiliyor.2 yıl önce sistem sesinden bıkıp arayışlara girdiğimde ocz modxstream 600watt psu incelemelerde şöyle sessiz böyle sessiz deniyordu.Aldım taktım eski dandik psudan sessizdi tabi ama boşta da yük altında da sessiz falan değildi.Yine asus strix gtx 970 incelelere göre aşırı sessiz bir kart, aldım kullanıyorum default ayarlarda sessiz falan değil.Bana göre sessiz bir bileşen kasadan sesi duyulmayacak bileşendir. 0 ses bir psu arıyorsan corsair rmx serine yönel.Ben de rm550x var,gtx 970 ile fanı daha 0 km.Yük altında bile çalışmıyor.100-150 lira fazla verirsin ama ömürlük olur.10 yıl garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 19 Ekim 2017; 12:28:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Hocam HighPower da orta ve orta-alt segmentte güzel ürün üreten bir firma. 1-2 arkadaşım kullanıyor çok üst düzey olmayan sistemlerinde ve memnunlar. Ses problemi yaşamadıklarını söylüyorlar ki ben de bakındığım kadarıyla ses ile ilgili bir geribildirim göremedim (hem olumlu hem olumsuz). Bir de zaten bu ürünler eğer biraz düzgün fan kullanıyorsa zaten %60 yükü geçmedikçe ses çıkarmamalı. O kadar yükün altına da oyunda gireceğini varsayaraktan o zaman zaten sıvı soğutma, kasa fanları ve ekran kartı fanı da ses çıkaracağı için duyulmaz diye düşünüyorum.

Kullanılacak sisteme göre ben güç kaynağı tarafında ömürlük cihazlardan yanayım. Kendim de kasamla birlikte gelen Thermaltake SmartPower 750W 80+ Bronze yerine Corsair RM750x aldım bu yaz.
  • Fsp hydro 600 watt kullanıyorum. Yük altında kesinlikle ses yapmıyor. Ayrıca zaten 80+ bronze sertifikalı ve hertürlü güvenlik önlemi mevcut kablo bakımındanda sağlam ve yeterli tavsiye ederim.

• Hydro hiç kullanmadım bende FSP Hyper 700W var ve oldukça sessiz. Buda sessizdir diye tahmin ediyorum. FSP'nin güç kaynakları sessiz oluyor genelde.
  • Ürünü şuan kullanıyorum.Ses yapıyor diyenlere aldanmayın.Ses testi bile yapabilirim.Sadece işlemcim stok fanda geceleri yükte vızıltısını duyuyorum :) Siz düşünün yani kasa ne kadar sessiz.Kasa bu arada aerocool 800 + fps hydro 700
  • Corsair TX550M 80+ Gold alındı. Konu kapatılabilir.
  • 600w olanını kullanıyorum ses yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.