Şimdi Ara

Colin McRae : DiRT 2 [Ana Konu - ÇIKTI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
12.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmamış Codemasters daha iyi oyun beklerdik
  • Şimdi oyun Tırt mı çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Şimdi oyun Tırt mı çıktı ?

Kendin indirip baksana herkesin zevki farklıdır..
  • Oyun güzelde ilk oyundan aman aman bi farkı yok..Biraz daha geliştirmişler oyunu ancak sürüş yine istediğim gibi değil,forza3 beklemeye devam biz..
  • Grafikler iyi hoş da bu kontrol zorluğu ve bu kadar ince hassas direksiyon ayarı nerden çıktı onu anlayamadım, insan biraz arcade moddan çıkar yaw, dokunmanla aracın dönmesi bir oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel_rude boy

Grafikler iyi hoş da bu kontrol zorluğu ve bu kadar ince hassas direksiyon ayarı nerden çıktı onu anlayamadım, insan biraz arcade moddan çıkar yaw, dokunmanla aracın dönmesi bir oluyor.

+1907

kesinlikle katılıyorum, abartı hassaslık var oyunda ayrıca bence ilk oyunun cilalanmıs hali gibi sanki... ama yinede ana menüyü cok begendim..

sonuc olarak 1 kere oynadım ve sildim

Ps3'te yer kalmadı malasef
  • kontroller çok kötü, arcade olayı artmış ne kadar araç extreme bi araç olsada, grafikler birazcık iyileşmiş, onun dışında ps3 de rally için umudumuz gt5'e kaldı artık :)
  • oynadıkça dahada soğudum oyundan ve sildim .bu kadar berbat olurmu ya. dirt 1 bu oyundan kat kat iyiydi bu birde ilk çıkan oyunun geliştirilmişi ise 3 te ne rezillikler olur kimbilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WitchKing-o5

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Demoyu dün sahurda oynadım.İlk önce gamepad ile oynadım sarmadı hemen içerden direksiyonu alıp deneyeyim dedim.O zaman sarmaya başladı.DEüşünüyorum şimdi xboxda 1 tl'ye mi oynim yoksa 100 tl bayılıp direksiyon ile mi oynim diye kara kara düşünmeye başladım...Grafiklere gelince sanki ilk dirtin grafiklerinden biraz sönük kaldı gibi geldi bana.Araç detayını bariz düşürmüşler bu oyunda..Şu codemaster bir türlü aracın ağırlığını şu nextgen oyunlarının hiçbirine yansıtamadı.Fizik ile ilgili pek uğraşmıyorlar galiba.Son olarak oynama oynanır yani o konuda şüphem yok....

Hani en kral tv ile oynamadığını bilmesek tamam diyeceğimde.Ey poligon üstadı nasıl gerilemiş grafikler ben anlamadım.Bariz şekilde modelleme kalitesi artmış,gözü yoran ve oyunu cıvıklaştıran sarı yansımada gitmiş.Metal artık sadece güneşden dolayı yansıyor üstünden sarı buhar çıkmıyor yani.Çevrede güzel özellikle su birikintileri ve onların yansımaları müthiş.E zaten Codemasters da en kral modellemeyi biz yaptık demiyordu.İlk oyundaki köşeli köşeli çamurluklar falan gitmiş.

Neyse onu geçtimde küçücük demoyu bile hem Live da hem PSN de baya oynadım multisi acayip sarıyor oyunun sanırım multiplatform olarak çıkan ilk PS3 oyunum Dirt 2 olacak.

Araç grafiklerinden söz etmiştim ben.Hani ilk dirt demoyu indirdiğimiz zaman subaru wrx'in detayını görünce oha demiştik.Bu oyunda bariz düşürlmüş araç grafikleri.Farlar köşe köşe tekerlek çok rezil duruyor.Çevre grafikleri olarak dirt1'den biraz daha iyi işte.Ama bu araç grafiklerini niye bu kadar düşürdüler anlamış değilim..

@solidrock ve nehat
    Yaw direksiyon ile baya zevk veriyor.G25 ile daha çok zevk alacağımdan şüphem yok.Yalnız mehmet hocam nasıl çalışnıyor sireksiyon dirt2'de.Bende çok rahat çalışıyor.Senin direksiyon bozulmuş olmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Grafikler iyi hoş da bu kontrol zorluğu ve bu kadar ince hassas direksiyon ayarı nerden çıktı onu anlayamadım, insan biraz arcade moddan çıkar yaw, dokunmanla aracın dönmesi bir oluyor.

+1907

kesinlikle katılıyorum, abartı hassaslık var oyunda ayrıca bence ilk oyunun cilalanmıs hali gibi sanki... ama yinede ana menüyü cok begendim..

sonuc olarak 1 kere oynadım ve sildim

Ps3'te yer kalmadı malasef

evet menülere hayran kaldım çok güzel hazırlanmış.

• Arkadaşlar bende becerebilirsen youtube bir video koyacam demoda takla attim onun videosulinkide buraya verecem...
  • Oyunu beğendim.Özellikle suya girdikten sonra siliceklerin camı silmesi ve oluşan lekeler çok gerçekçi yapılmış.Kokpit kamerasını bu yüzden kullanıyorum.Direksiyonla denemek istiyorum ama kurmaya üşeniyorum Bide altınızdaki arabadan beklenemiyecek

taklalar atabiliyoruz Kuş gibi havada süzülüyo
  • Benim oyun hosuma gitti, multi kismi hos ama insanlarin yaris basladigi gibi birbirine girmesi sinir ediyor insani. Destruction derby gibi masallah..
  • İndiriyorum şimdi arkadaşlar görüşlerimi bildiricem
  • Oyunun oyanışı dirt 1 e göre daha kolay geldi bana.Ama araçlardao ağırlık hissi yok yukarıda da bir arkadaşım belirtmiş tabizir caiz ise karton gibiler.Grafikler ve oynanış hoş.Direksiyonla nasıl oynanır blmiyorum ama kokpitte direksiyoın oraya buraya savruluyor analogu oynattıkça açıkcası var bi dengesizlik.Tam rally havası olmasa da beğendim sayılır oynuyorum ve onlineda zevkli oluyo ama full ünü almam haketmemiş... :)
  • quote:

Yuh bu olay halen devam ediyormu. Sırf bundan dolayı dirt 1 de arabanın ön ve arka bi iki aksamını serleştiriyodum dönmesi zorlaşıyordu aracın en azından biraz daha gerçekçi oluyordu. Ben 2 de daha iyi sürüş hissi sağlarlar diye düşünmüştüm. Birde demişsiniz araçta ağırlık hissi eğer böyleyse gerçekten dirt 2 benim için hayal kırıklığı olur.Bilmiyorum bir tek ben mi Dirt2 den çok umutlanıyordum.1 i çok geliştirirler diye düşünüyordum.
  • http://rapidshare.com/files/270235979/kemer_001.mp4.html
    you tube koyamadım,sürekli hata verdi bende rapide attımkısa bişey zaten 11 mb
  • Grafikler ve kontrolü çok hoşuma gitti alınabilcek bir oyun
  • arkadaşlar psn e baktım bulamadım.. psn in uk mu us mu olduğunu nasıl anlarız :D webten ikisinede girebiliyorm
  • Benim simdiye kadar ki oyunlarda ayni zevki alamadigim oyun Colin Mcrae Rally 2 dir. Ps1 e cikmisti, ama deli gibi kapisiyorduk, araclarin agirlik kontroller deli gibiydi. Gunun 4-5 saati basindaydim oyunun. Simdi grafikler iyilestikce oyunlar eski zevki vermez oldu gibi.

Dirt 2, cmr 2 nin 4 te 1 i kadar olamamis. Tabi bunu demoya bakarak soyluyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.