Şimdi Ara

Coldplay-Viva La Vida

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albümü hemen indirdim.Tek kelime ile harika.Coldplay,kendine farklı bir renk katmış bu albümle.Herkesin dinlemesini tavsiye ederim.

Coldplay-Viva La Vida

"Life in Technicolor" (Hopkins) - 2:29
    "Cemeteries of London" - 3:21
    "Lost!" - 3:55
    "42" - 3:57
    "Lovers in Japan"/"Reign of Love" - 6:51
    "Lovers in Japan" - 3:55
    "Reign of Love" - 2:56
    "Yes" - 7:06
    "Yes" - 4:05
    "Chinese Sleep Chant" - 3:01 (hidden track)
    "Viva la Vida" - 4:04
    "Violet Hill" - 3:50
    "Strawberry Swing" - 4:08
    "Death and All His Friends" - 6:18
    "Death and All His Friends" - 3:34
    "The Escapist" (Hopkins, Martin) - 2:44 (hidden track)

• Coldplay'ı severim oldum olası. Viva La Vida çok eğlenceli Chris Martin'ın tarzı daha bir değişik gelir hep diğer Britpop grup vokalistlerinden.
  • Albümde dikkatimi çeken bir şey oldu.Eğer Violent Hill klibini izlediysen klibe eski hal verilmiş.Aynı şey albümün ilk şarkısı olan Life in Technictor adlı şarksına da yapılmış.Önce şaşırdım,kayıt kötü olsa gerek diye düşündüm ama 192 kb/s.Diğer şarkılarda normal. :/
  • Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
  • Albüm raflardaki yeri almaya başladıkça arkadaşlarım tarafından beğenileri duydukça duyuyorum.Coldplay aşmış diyorlar.Gerçekte
    öyle.Albümdeki parçaların hepsi çok iyi ama yine de beğendiğim parçalar: 42,Cemetiries of London
  • önümüzdeki hafta cikacagini bildigim icin simdiden indirilebildigini düsünmemistim

X&Y'dan beri yeni albumlerini sabirsizlikla bekliorum

Turkiyeye konsere gelmeyi planliyorlarmi ? bilen varmi ?
  • Ben çok beğendim Viva La Vida'yı. Hatta Coldplay Top 5'ımın 4. sırasına girdi diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel albüm olmus her zamank ki gibi. Ancak Coldplay'in sarkialrini tam olarak sindirebilmek icin cok dinlemek gerekiyor ve dinledikce daha iyi geliyor sarkilar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Güzel albüm olmus her zamank ki gibi. Ancak Coldplay'in sarkialrini tam olarak sindirebilmek icin cok dinlemek gerekiyor ve dinledikce daha iyi geliyor sarkilar.

Eveeeet.Çok güzel tespit.
  • Benim beğendiğim parça " Lost? " Akustiği de çok güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 15 Haziran 2008; 22:20:39 >
  • 42 süper bu arada.Bir tatlı hüzün kaplıyor beni.
  • Ben de albümü yeni indirdim ve çok beğendim.Favori parçam ise 42
  • bende albümü dinledim.harbiden güzel yapmışlar.chris martin kanye westle feat yaptıktan sonra onu ve coldplayi dahada sevmeye başladım.çoğu parçayı döndürüp döndürüp dinliyorum
  • 3 günden beri sadece bu albumu dinliyorum

Coldplay ve yapmıcı Brian Eno'ya tebrikler .... U2'nun Achtung Baby albumunda yaptığı gibi Coldplay'i farklı bir olgunluğa taşıdı

her şarkı süper ama özellikle favorilerim :
    cemeteries of london
    viva la vida
    death and all his friends
  • herkes müthiş albüm olmuş diyor ama indirecek link bulamadım.
    mümkünse bana linki PM atarmısınız
  • Nereden açtın konuyu senin yüzünden bir haftadır başka hiç bir şarkıyı dinleyemez oldum.
    Daha önce coldplay hic dinlemedim simdi yavastan tüm albümlerini dinlemeye çalışıyorum..
    Umarım diğer albümlerde bunun kadar başarılıdır...

F0nDİP pm attım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nynmoard -- 18 Haziran 2008; 16:13:46 >
  • Violet Hill de süper bir şarkı mutlaka dinleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkie

Benim beğendiğim parça " Lost? " Akustiği de çok güzel..

aynen...
  • Bende dün indirdim ama pek dinleyemedim, Violet Hill cok güzel bir sarki ama.
  • Yalnız Violet Hill muhteşem. 1 haftadır en çok onu dinliyorum. Ritimler, intro, son mükemmel bir uyum.

"İf you love me, won't you let me know"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.