Şimdi Ara

Çoklu kullanım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar ben çoklu internet kullanıyorum ama internetim arada gidiyor neden böyle oluyor komşum en altkatta ben en üst kablo uzunluğundan bişi olurmu ne yapmam gerekiyor internet gidince internet kapanıp acılıyo sonra geliyor 2 dk giriyorum tekrar aynı sorun ama internette sabah saatlerinde kimse olmadığı için rahat rahat girebiliyorum hiç bir sorun olmuyor :S

• xkalatax18 X kullanıcısına yanıt
    Komşun Kapıyor Olabilir Veya Snr Değerlerinden Kaynaklı Olabilir Yada Gelen Kablo Yarılmış Olabilir Hertürlü Sorun Olabilir Santralden Yapılıyor Olabilir.
  • Arkadaslar çoklu kullanım hakkında bir sorum olacaktı binada koblosuz internet olmasını istiyorum en ekonomik yoldan nasil yapabilirim ????4 katlı her katında 2 daire var dusuncem ortaya ii bir modem atıp 16 -8 mbt hızında sınırsız ADSL almak... Bu durumda yasalmi degilmi bilmiyorum ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgx

Arkadaslar çoklu kullanım hakkında bir sorum olacaktı binada koblosuz internet olmasını istiyorum en ekonomik yoldan nasil yapabilirim ????4 katlı her katında 2 daire var dusuncem ortaya ii bir modem atıp 16 -8 mbt hızında sınırsız ADSL almak... Bu durumda yasalmi degilmi bilmiyorum ????

TTNet'in sözleşmesine göre yasal değil. Fakat abonelerin yarısından fazlası belirttiğin şekilde kullanıyor. İnternetini komşusu ile paylaşıyor diye içeri giren veya mahkemelik olan görmedim ben. Yine de belli olmaz tabi
  • tgx T kullanıcısına yanıt
    Biz Sirketin Kablosuz Şifresini Komşuya Vermiştik Ama Bunu Vermeden Önce Aile Güvenlik Aktif Etmen Lazım Sorun Oluyor Senden Habersiz Kim Bilir Hangi Sitelere Giriyor Onu Düşün Yani Bide 16-8Mbps Arası Kablosuz Olarak Paylaşırsın Aşağıdaki Linkdeki Ürünleri Alman Lazım

Modem Bu Olcak 1 Katta Koyca

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/airties-air-5650vdsl-air-5650-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem--vdsl2-router/productdetails.aspx?I_ID=64787

Sonra 2. 3. 4. Kata 1 Er Tane Bundan Koycan Airtouch Özelliği İle Bağlantı Sağlıycan

http://www.teknosa.com/urunler/125430186/airties-air-4420-3g-wireless-router

Bu Kadar Kolay Kabloya Gerek Yok Prize Tak Airties5650 Deki Airtouch Basılı Tutu Aynı Anda Sonra 4420 Basılı Tut

Not: Kanal Ayarı 1 Yap Yada 9 Yap

• Kendin kullanmak varken neden başkasına verirsinki ? 2007 den beri aboneyim komşu istemişti hayır demiştim kim olursa olsun interneti paylaşmam.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Binada full akrabalarım oturuyor ayrı ayrı sınırsız internet parası vereceğime yüksek hızda sınırsız kullanmak en iyisi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok saol cvbın için..biraz daha açarsan ii olur yabancıyım bu konulara...zaten bu işleri ben yapamam bir bilgisayarcıya gidecegim senin dediklerini açıklayacağım o bilgisayarcıda önceden sorduğumda koblofilan cekilmesi lazım wifi olursa daha düşük verim alırsınız gibilerinden konuştu 1.500-2000 tl arası bişey çıkar dedi...eğer senin dediğin gibiyse 600 tl civarında bu sıkıntıdan kurtulurum..peki kesin çözüm olurmu???birde 3g yazıyor wireless router de birazda pahalı:(((
    birde modemi 1. kata taksam 4. katta çekimi etkilermi?

TEŞEKÜRLER....
  • tgx T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle O Kablo Çekerse O Fiyata Gelir Ama Benim Dediğim Cihazlar Kablosuz 1-2Mbit Hız Kaybı Yaşarasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.