Şimdi Ara

Switch 2, TV’ye bağlıyken Değişken Yenileme Hızı (VRR) desteği sunmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Switch 2, TV’ye bağlıyken Değişken Yenileme Hızı (VRR) desteği sunmayacak
    Uzun yıllardır merakla beklenen Nintendo Switch 2, geçtiğimiz nisan ayında düzenlenen etkinlik ile resmen duyurulmuştu. Gelişmiş grafik özellikleri, daha ergonomik tasarımı, 120fps ve VRR desteği sunan ekranı ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken konsol, gelecek ay resmen satışa sunulacak. Çıkışına haftalar kala Switch 2’nin teknik detayları daha belirginleşiyor. Geçtiğimiz günlerde konsolun GPU, CPU, RAM ve depolama gibi özelliklerini paylaşan firma, şimdi de konsolun VRR desteği hakkında konuştu.

Ayrıca Bkz.İddia: Red Dead Redemption 2’nin yeni nesil versiyonu yolda

Switch 2 yalnızca taşınabilir halde VRR desteği sunacak

Bildiğiniz gibi Nintendo Switch 2’nin 1080p 120fps ekranı, Değişken Yenileme Hızı (VRR) desteği sunuyor. Böylece özellikle yüksek performans gerektirecek oyunlarda sistem, çok daha akıcı ve oynanabilir bir deneyim sunacak. Ancak bu VRR desteğinin, konsolun HDMI ile bağlandığında kullanılabilir olup olmayacağı merak ediliyordu. Nintendo’nun ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve Avrupa sitelerinde, konsolun “docked” halindeyken de VRR desteği sunacağı belirtiliyordu ancak ABD ve Kanada siteleri geçtiğimiz günlerde bu yazıyı silmişti. Bu konu üzerinde ortaya çıkan tartışmalar üzerine firma açıklama yaptı.

Nintendo, “Nintendo Life” isimli YouTube kanalına; VRR desteğinin HDMI bağlantısı üzerinden desteklenmeyeceğini ve site üzerinde yapılan açıklamaların bir hata olduğunu belirtti. Bu da demek oluyor ki Switch 2, yalnızca el konsolu modunda kullanılırken Değişken Yenileme Hızı desteği sunacak. Bu özellik, daha sonra bir güncelleme ile “docked” mod için de yayınlanabilir ancak firma bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmayacaklarını belirtti.

Kaynak:https://wccftech.com/nintendo-switch-2-will-not-support-vrr-in-docked-mode-nintendo-finally-confirms/

• bunlarda zaten bunu yapacak teknolojik kapasite yok. 2 tane markanın arkasından nasılsa geçiniyoruz diye devam ediyor. fikirleri tükendi mi bak bakalım nasıl yola gelecek bi sonraki nesle. bunlarına inadından ben inadına bu cihazı almayacağım. bi vrr koy 1. nesil fg koy kötü mötü bi gta 6 çalıştır çok zor değil yani.
  • Neden?

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Her TV nin gsync desteği yok.

• bunlarda zaten bunu yapacak teknolojik kapasite yok. 2 tane markanın arkasından nasılsa geçiniyoruz diye devam ediyor. fikirleri tükendi mi bak bakalım nasıl yola gelecek bi sonraki nesle. bunlarına inadından ben inadına bu cihazı almayacağım. bi vrr koy 1. nesil fg koy kötü mötü bi gta 6 çalıştır çok zor değil yani.

• crashris kullanıcısına yanıt
    yorumu yaparken ironi mi gerçek mi diye çok düşündüm.

Değişken ekran moduna her ekranda uygulanıcağına inandınız mı. Nintendo garantici firmadır.

Kötü mötü gta6 diyorsunuz bugün , gelecekte gelip buraya cok kötü diyecekseniz.

Nintendo kültürünü bilmediğinize eminim.

• xbatmanx X kullanıcısına yanıt

Bence bu bahane olamaz, diğer konsollarda var. VRR destekli TV'si olmayan VRRsiz oynar. Güncel çoğu orta ve üstü segment TV'de bu destek var.

Bence sonraki revizyonlarda ekleyecekler. Oled ekranlı, VRR destekli falan versiyonlar yaparlar. Tekrar tekrar konsol satmaya çalışacaklar gibi geliyor.

Şu şekilde cevap veren birine ben ne anlatayım. Al eline steam deck yada rog ally gta 6 oynamanı tavsiye edicem sana

Switch serileri sana göre değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fukarakoala kullanıcısına yanıt

abicim sanane ya cevap verme olur biter nintendo senin kadar savunmuyor malını hadi başkasına!

Savunmak yada savunmamak gta6 için istenen sistem bileşenleri ve nintendo vizyonuna bakınca mantıklı mı geliyor verdiğin cevaplar.

Steam deck neden gta6 açmadı diye oturup burada steame senin yaptıgın gibi saçmayalım mı

Her cihazın kendi hitap ettiği kitleler ve oyun türü vardır. O zaman fight simulator aparatıyla neden dövüş oyunu oynayamadım bunun İcin Microsofta yazı yazmalıyım senin mantıgınsa

Şahsen ben cihazlardan razıyım. Gta6 yı şahsen xbox ımda oynamayı nintendo ya göre tercih ederim.

Ama gidip 8" ekranda gta6 oynamak ne kadar mantıklı olabilir bide böyle düşün.

Hadi başkasına derken sende git biraz cihazın öğren sonra konusalım yoksa bu bilgiyle switch 2 neden gta 7 oynatmadı konusunda gene yazarsın sen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

okumaya zahmet bile etmiyorum bi alet için bu kadar çene çalacağına git bişeyler oku. bu benim isteğim olursa alırım olmazsa almam(nokta)

Ben okuyorum ve satın alıp bu cihazları 90 lardan beri kullanıyorum.

Sana tavsiyem olmayacak şeyleri isteyip gidip bide saçmalama

Sen alma zaten yoksa burada gidip kardeşlik yada ülke değiştirip satın alamazsın fiyatlardan yakınırsın bide

Sen pc al keyfine bak iyi bir pc alırsan gta7 vereceklermiş sana

sanane arkadaşım sanane sen hala ne konuşuyorsun ya. isteğim bu nokta. sanane benim paramdan oyunumdan senin gibi bedava para kazanıp kimse için kılını kıpırtdatmayan moron kapitalist kullanıcı düşmanı firmalara para saçalamam hala konuşacaksan etiketlemeden konuş.

Saçmalamadan yazacak zekaya eriştiğinde bul beni

İnsanlara hakaret edicek kadar küçülmüşsün tebrikler

Benim keyfim bu çalıştığım ve gelirlerimle istediğimi alabiliyorum bu bence normal insan özelliği

Aç insan özelliklerini oku biraz özen insan ol

Ya sen kimsin kimsin git pokimanını oyna hala yszıyor ya

• Sen asıl kimsin hakaret edip duruyorsun. İnsanlara cevap verecek birşeyin kalmayınca hakaret edenlerdensin. Bilmiyorsan yorum yapma , yapıyorsanda cevap alınca ağlamayın.

Pokemon diye küçümsediğin seriyi bilmediğini adım gibi biliyorum. Git biraz bilgilen sonra gel bu foruma cahilliğin insanları etkiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.