|
Switch 2, TV’ye bağlıyken Değişken Yenileme Hızı (VRR) desteği sunmayacak

-
-
Neden?
-
Her TV nin gsync desteği yok.
-
bunlarda zaten bunu yapacak teknolojik kapasite yok. 2 tane markanın arkasından nasılsa geçiniyoruz diye devam ediyor. fikirleri tükendi mi bak bakalım nasıl yola gelecek bi sonraki nesle. bunlarına inadından ben inadına bu cihazı almayacağım. bi vrr koy 1. nesil fg koy kötü mötü bi gta 6 çalıştır çok zor değil yani.
-
yorumu yaparken ironi mi gerçek mi diye çok düşündüm.
Değişken ekran moduna her ekranda uygulanıcağına inandınız mı. Nintendo garantici firmadır.
Kötü mötü gta6 diyorsunuz bugün , gelecekte gelip buraya cok kötü diyecekseniz.
Nintendo kültürünü bilmediğinize eminim.
-
Bence bu bahane olamaz, diğer konsollarda var. VRR destekli TV'si olmayan VRRsiz oynar. Güncel çoğu orta ve üstü segment TV'de bu destek var.
Bence sonraki revizyonlarda ekleyecekler. Oled ekranlı, VRR destekli falan versiyonlar yaparlar. Tekrar tekrar konsol satmaya çalışacaklar gibi geliyor.
-
Şu şekilde cevap veren birine ben ne anlatayım. Al eline steam deck yada rog ally gta 6 oynamanı tavsiye edicem sana
Switch serileri sana göre değil
-
abicim sanane ya cevap verme olur biter nintendo senin kadar savunmuyor malını hadi başkasına!
-
Savunmak yada savunmamak gta6 için istenen sistem bileşenleri ve nintendo vizyonuna bakınca mantıklı mı geliyor verdiğin cevaplar.
Steam deck neden gta6 açmadı diye oturup burada steame senin yaptıgın gibi saçmayalım mı
Her cihazın kendi hitap ettiği kitleler ve oyun türü vardır. O zaman fight simulator aparatıyla neden dövüş oyunu oynayamadım bunun İcin Microsofta yazı yazmalıyım senin mantıgınsa
Şahsen ben cihazlardan razıyım. Gta6 yı şahsen xbox ımda oynamayı nintendo ya göre tercih ederim.
Ama gidip 8" ekranda gta6 oynamak ne kadar mantıklı olabilir bide böyle düşün.
Hadi başkasına derken sende git biraz cihazın öğren sonra konusalım yoksa bu bilgiyle switch 2 neden gta 7 oynatmadı konusunda gene yazarsın sen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
okumaya zahmet bile etmiyorum bi alet için bu kadar çene çalacağına git bişeyler oku. bu benim isteğim olursa alırım olmazsa almam(nokta)
-
Ben okuyorum ve satın alıp bu cihazları 90 lardan beri kullanıyorum.
Sana tavsiyem olmayacak şeyleri isteyip gidip bide saçmalama
Sen alma zaten yoksa burada gidip kardeşlik yada ülke değiştirip satın alamazsın fiyatlardan yakınırsın bide
Sen pc al keyfine bak iyi bir pc alırsan gta7 vereceklermiş sana
sanane arkadaşım sanane sen hala ne konuşuyorsun ya. isteğim bu nokta. sanane benim paramdan oyunumdan senin gibi bedava para kazanıp kimse için kılını kıpırtdatmayan moron kapitalist kullanıcı düşmanı firmalara para saçalamam hala konuşacaksan etiketlemeden konuş.
-
Saçmalamadan yazacak zekaya eriştiğinde bul beni
İnsanlara hakaret edicek kadar küçülmüşsün tebrikler
Benim keyfim bu çalıştığım ve gelirlerimle istediğimi alabiliyorum bu bence normal insan özelliği
Aç insan özelliklerini oku biraz özen insan ol
Ya sen kimsin kimsin git pokimanını oyna hala yszıyor ya
Sen asıl kimsin hakaret edip duruyorsun. İnsanlara cevap verecek birşeyin kalmayınca hakaret edenlerdensin. Bilmiyorsan yorum yapma , yapıyorsanda cevap alınca ağlamayın.
Pokemon diye küçümsediğin seriyi bilmediğini adım gibi biliyorum. Git biraz bilgilen sonra gel bu foruma cahilliğin insanları etkiliyor.
En Beğenilen Yanıtlar

bunlarda zaten bunu yapacak teknolojik kapasite yok. 2 tane markanın arkasından nasılsa geçiniyoruz diye devam ediyor. fikirleri tükendi mi bak bakalım nasıl yola gelecek bi sonraki nesle. bunlarına inadından ben inadına bu cihazı almayacağım. bi vrr koy 1. nesil fg koy kötü mötü bi gta 6 çalıştır çok zor değil yani.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X