Halbuki ben sineği bile incitmeyen bir insandım. Sınıfımdaki tek yalnız insanın ben olduğunu bilmek çok zoruma gidiyor. Bugüne dek hiçbir kızın elini tutamamış olmak çok zoruma gidiyor. Halbuki ben cinsellik falan da beklemiyordum kimseden. Sadece konuşacak bir kız arkadaşım olsun istemiştim. Daha bu sabah annemin bana "Bence sen kestir gitsin, nasıl olsa bir işe yaramıyor." demesi çok zoruma gidiyor. Daha iki gün önce telefonda sesini duyduğum kızla artık konuşamamak çok zoruma gidiyor. Keşke ellerim kırılsaydı da o mesajı atmasaydım ben, o zaman yine konuşuyor olurdum onunla. Fakültemdeki sekreterin bana "Senin yaşındakiler evlendi ve çocuk sahibi oldu bile." deyişi çok zoruma gidiyor. Yıllardır sahile gitmek istemiyorum ben; çünkü oradaki el ele tutuşan insanları görmek çok zoruma gidiyor. Yılbaşı gecesinde hıçkıra hıçkıra ağlayarak yeni yıla girmek çok zoruma gidiyor. Halbuki benim kime ne zararım oldu ki bugüne kadar? İçime kapanmaktan başka ne suçum vardı benim? Ne var yani biraz çekingen bir insansam? İçimdeki iyi niyeti, masumiyeti dışa yansıtamıyorum diye mi cezalıyım ben? Ben çok duygusal bir insanım arkadaşlar, daha önceden kafasından defalarca intihar düşünceleri geçirmiş bir insanım hem de. Halbuki öyle bir kalbim var ki benim, beni bir türlü bulamamış o şanslı kişiyi tarifi yapılamayacak kadar çok sevecek özellikte. Annem derdi ki hep bana "Seninle evlenecek olan kız çok şanslı." Artık canımın yanmasını istemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 3 Ocak 2021; 15:52:14 > |
Çok zoruma gidiyor beyler...

-
-
Evlenip çocuk sahibi olmak hayatın bitmesi demek allah yazdıysa bozsun amin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence kestirme ama pre-op trans ol oyyş
-
Daha bu sabah annemin bana "Bence sen kestir gitsin, nasıl olsa bir işe yaramıyor." demesi çok zoruma gidiyor.
Bu cümleden sonra ne diyeceğimi bilemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşver muhterem, tus çalış (:
-
Eğer pısırık biriysen, insanlarla konuşup onları eğlendiremiyorsan, yüksek ihtimalle yalnız kalıyorsun. Ama bunu kafaya takma, değiştirebileceğin bir şeyler varsa değiştir kendini, gerisini boşver.
İnsanlar eğlenmedikleri, onlarla konuşmayan biriyle pek takılmak istemezler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BBoşver muhterem, tus çalış (:
TUS çalışıyorum zaten güzel kardeşim; ama hayat dersten ibaret değil. Daha son sınavıma gireli çok olmadı. O açıdan biraz hafif çalışıyorum bu aralar.
-
Kestirme hacı bir gün gelir lazım olur. Neyin ne zaman lazım olacağını bilemezsin. Bazen bazı şeyleri ilerde lazım olur diye yıllarca tutuyorum sonra boşa yer kaplıyor diye atıyorum sonra lazım olunca eyvah şimdi nerden bulucam diyorum. Yani şimdi sen kestirsen kesin lazım olur, kestirmezsen de belki sana lazım olmaz başkasına lazım olur yardım edersin. -
Dışarı vuramıyorsan kimse senin nasıl biri olduğunu bilemez, kimse de öğrenmeye çalışmaz açıkçası. Benim zaten arkadaş çevrem var neden gidip içine kapanık birisiyle muhabbet kurmaya çalışayım ki? Ben olduğum halde mutluyum senin insanların arasına karışman gerekiyor
-
Bende aynı
Kaç yaşındasınız ki? ölümü düşünecek kadar mı yani? Hayat bu ne olacağı belli olmaz umutsuz olmayın gönlünüze göre birisini elbet bulursunuz
Benim gelecekteki halim. Ne diyim annenin sana öyle bir şey söylemesi de burada benim ağrıma gitti seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsn
-
Dostum böyle şeyleri kafana takma. Ben koskoca üniversite hayatımı yalnız geçirdim ama ciddi yalnız geçirdim. Sınıftan konuştuğum hiç kimse yoktu. Yemekleri de tek başıma yerdim. Ara sıra milletin arkamdan attığını düşününce üzülüyordum sadece. Yani üzülme sebebim milletin düşünceleriydi. Kendim mutluydum.
Ne zaman başkalarının düşüncelerinden sıyrılırsanız o zaman mutlu olursunuz.
Sahte samimiyete hiç gelemedim, hayatım boyunca da gelmeyeceğim.
Bir de ortamda ne kadar başarılı olursanız o kadar yalnız olursunuz. Sınıftakiler benden nefret ediyorlardı ama alt dönemler hayrandı mesela.
Yalnızlık benim için her zaman sahte samimiyetten daha iyidir.
Hiçbir anne oğluna ‘... kestir’ demez.
Ama bu kadar abartman da abartılı olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X