Şimdi Ara

Çok Zengin olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fabrikada çalışarak zengin olunamayacağını anladım
    Köyde tarım hayvancılık yaparak olunamayacağını da biliyorum
    Bana bir yol gösterin nasıl zengin olurum? En kısa yoldan zengin olmam lazım bekleyecek zamanım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çiftlik bank
  • Fabrikanda senin yerine çalışacak birilerini bul.
  • Büyük paranın çok büyük, hem de devasa bir sorumluluk gerektirdiğini, risklerinin çok olduğunu, hızla batabileceğini sana kimse öğretmedi galiba. Bakma buradaki zengin olacağım diyen veletlere, paranın nasıl iki yüzlü olduğunu bilmezler. Çok zor ayrıca, para kazanmak istersin, anlarım ama çok zor. 10 milyon dolar ve üzeri para sahibi olan (Her şey dahil) "tüm dünyada" 1 milyon kişi halen yok. Ki bu dünyada milyarderler de var. Dünya nüfusu ise 7.66 milyar. Kapitalizm bebeğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Directfnideal, Matriks, Pinescript dilini öğren gerisi teferruat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizci Samuel

Büyük paranın çok büyük, hem de devasa bir sorumluluk gerektirdiğini, risklerinin çok olduğunu, hızla batabileceğini sana kimse öğretmedi galiba. Bakma buradaki zengin olacağım diyen veletlere, paranın nasıl iki yüzlü olduğunu bilmezler. Çok zor ayrıca, para kazanmak istersin, anlarım ama çok zor. 10 milyon dolar ve üzeri para sahibi olan (Her şey dahil) "tüm dünyada" 1 milyon kişi halen yok. Ki bu dünyada milyarderler de var. Dünya nüfusu ise 7.66 milyar. Kapitalizm bebeğim.
    mevcut ülke ekonomisinde dişimden tırnağımdan arttırıpta biriktirdiğin 15 bin tl para %50den fazla değer kaybetti eridi gitti. Ne yazıkki çok acı bir şekilde bunu öğrendik. Sen rahat ol. Azar azar para toplayarakta olunmuyor zengin. Bizzat denendi!
    Ne yapmalıyız çözümü yok mu bu bataklığın??? Fakir yaşamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 6 Kasım 2018; 21:26:22 >

• ririii kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir alanda kendini en iyi olacak şekilde geliştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fabrika kurularak da mandira vs. Kurarak da gayet zengin olunabilir bir yerde hata yapiyor olmayasin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

mevcut ülke ekonomisinde dişimden tırnağımdan arttırıpta biriktirdiğin 15 bin tl para %50den fazla değer kaybetti eridi gitti. Ne yazıkki çok acı bir şekilde bunu öğrendik. Sen rahat ol. Azar azar para toplayarakta olunmuyor zengin. Bizzat denendi!
    Ne yapmalıyız çözümü yok mu bu bataklığın??? Fakir yaşamak istemiyorum

Alıntıları Göster
    Muhtemelen öyle yaşayacaksın, alışmaya bak. Zengin ama gerçekten zengin olmak popülasyonun binde birine mahsus bir şey. Kapitalist düzen yıkılmadıkça bu nüfusta bu değişemez maalesef. Binde bire girebileceğine inanıyorsan olayın sadece çalışmaktan ibaret olmadığını zaten biliyorsundur. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizci Samuel

Muhtemelen öyle yaşayacaksın, alışmaya bak. Zengin ama gerçekten zengin olmak popülasyonun binde birine mahsus bir şey. Kapitalist düzen yıkılmadıkça bu nüfusta bu değişemez maalesef. Binde bire girebileceğine inanıyorsan olayın sadece çalışmaktan ibaret olmadığını zaten biliyorsundur. :)

Alıntıları Göster
    Bu duruma alışmak istemiyorum sorun orda. 7 sülalem de fakir yaşamış herkes halini kabullenmiş 60-70 yaşında adamlar hayatları boyunca köyden çıkıpta bir yere gidip gezmemişler. istedikleri şeyi giyememişler,yiyememişler,kış gelince evlerini ısıtamamışlar, yazın denize gidememişler. ölecekler öyle. Kimsenin hakkına girmemişler hırsızlık dolandırıcılıkları yok belkide zenginlik budur?

• Floyd Mayweather'a boks maçı teklif et kabul ederse en az 100m$ dolar cepte. Hadi gene iyisin.
  • 3’e al 5’e sat. Ticaret yap :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyaset ;)

• İnşaat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhabbet Tellalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.