Şimdi Ara

Çok Zayıfım Git Gide Kuruyorum (CiddiKonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar yaşım 18 boy 1.80 kilo 63

Yaptıgım geregi her gün yaklaşık 15-20 kez 45 tane merdiven çıkıp iniyorum haliyle gün sonunda çok bitkin oluyorum.

Fakat işe başlamadan önce yine zayıftım hatta spora felan gidiyordum tabi protein tozu gibi şeyler kullanmıyordum.Ama hiç bir şekilde yine kilo alamıyordum ve işe başlayalı 9 ay olacak ve her gün o inip çıktıgım merdivenler bana resmen kilo kaybettirdigini hissettiriyordu inanılmaz güçsüzüm ve halsizim şuan.

Doktora gidip vitamın ilacı yazdırmak geçiyor içimden fakat çevremde hiç vitamın ilaci kullanan olmadıgı için sağlıklı bir fikirde edinemiyorum.

Eğer daha önce vitamın kullanıpta istedigi kilolara sahip olan varsa bir yardımcı olursa çok sevinirim.

• Senden kötü durumda olanlar var genç,bu kadar üzülme.Boy 178 kilo 53

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip 5 günde 5 kilo verdim 3 ay kadar evvel.
    67 idim 59um suanda da

• Kilo almayı supplementle ve sporla bende bu yaz yapıcam, vitamin konusundada pharmatonu öneririm halsizliği giderir (bende iştahta açtı, bir arkadaşımsa iştahını kapattığını söylüyor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxeveR

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi forumlar yaşım 18 boy 1.80 kilo 63

Yaptıgım iş geregi her gün yaklaşık 15-20 kez 45 tane merdiven çıkıp iniyorum haliyle gün sonunda çok bitkin oluyorum.

Fakat işe başlamadan önce yine zayıftım hatta spora felan gidiyordum tabi protein tozu gibi şeyler kullanmıyordum.Ama hiç bir şekilde yine kilo alamıyordum ve işe başlayalı 9 ay olacak ve her gün o inip çıktıgım merdivenler bana resmen kilo kaybettirdigini hissettiriyordu inanılmaz güçsüzüm ve halsizim şuan.

Doktora gidip vitamın ilacı yazdırmak geçiyor içimden fakat çevremde hiç vitamın ilaci kullanan olmadıgı için sağlıklı bir fikirde edinemiyorum.

Eğer daha önce vitamın kullanıpta istedigi kilolara sahip olan varsa bir yardımcı olursa çok sevinirim.

Hoş geldin arkadaşım seninki bedensel ruhsal yorgunluk dinlenmen lazım..

Kilo ile alakası yok ayrıca doğal olarak Beslen

• 175 e 53

• 179a 58
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 176 ya 98
  • yemiyorsun demekki bu sorunun cevabı bu kadar basit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tenyaaaa TENYAAAAA Tetetetenyaaaa

• 188 boy
    54 kilo

varsa benden zayıfı buyursun :(

Sebep : Düzenli yemek alışkanlığım yok. Kahvaltı yapmıyorum. Aburcubur ile iştahımı tıkıyorum.
  • Beyler isteyene kilo verebilirim 186 ya 104 kilo
  • 183 - 65
  • Kilo almak kadar basit şey mi var ya :D Tek yapman gereken yemek.Asıl zor olan kg vermek,hem yemeyecen hem deli gibi kardiyo yapacan,ölme eşşeğim ölme.
  • Dövlet bize bahmiyr aney 😭

• 1.80 83 kg

• Kilo normal niye stres giriyorsun.
  • Yok protein tozu kullanmadım kilo almak icin . sanki ictigin gibi artıyor kilo. Biri de cıkmıs dogal beslen diyo.
    Adam gibi bi arastırma yapsan kilo alırsın ama sen burda konu acıp millete dert yanıyosun.

• 194 e 63 üm bir daha düşün istersen
  • Takip. 1.78 59

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.