Şimdi Ara

Çok Zayıfım Boy 1.65 Kilo - 47 Yaş 18 ( Acil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni Kayıt Oldum Ve Çok Zayıfım Ve Ben Önce Olayımı Anlatmak İstiyorum Ben 1 Sene Önce Kaldığımız Çiftlik Evinde Birden bir ürperti Gelerek Bişeyler Oldu elim ayağım titredi ( ozamanlar sigara kullanıyordum ) Ve Elim Kalbime gitti abuk sabuk şekilde atıyordu geçer dedim dert etmedim fakat bir bu herkece oldu ve bir gece öyle birşey olduki nefes alamaz elim ayağım titriyorum kalbim ritim abuk sabuk atıyor ölüyorum sandım çiftliğimiz Merkezden 17 Km Uzaklıkta Muğla Milas da bunu da belirtim herneyse hastaneye gittik kontrol yaptılar birşey çıkmadı eve gönderdiler tekrar oldu bunlar aynı hastaneye gittik yine gönderdiler ve en sonunda istanbula geldim annem burda yaşıyor ( annemle babam ayrı ) burada çapa hastanesine gittik çocuk kardiolojiye gittik işte eko vs çektiler kan aldılar sonuçlar temiz çıktı, ve bizi kardiolojiye yönlendirdi oraya gün aldık 1 hafta sonra oraya gittik işte o cihazın adını unuttum hamilerde kontrol yapılırken kullanılan gibi bi cihaz var dı onla kalbime baktı 5 veya 7 dk boğazımada troid bezi falan sonuç birşeyin yok dendi ve diğer yere gönderdi 1 gün boyunca holter takıldı kalbimi 1 gün boyunca dinleyen bir alet bu vucuda yapışık 1 gün taktım ve bunda da bir sonuç çıkmadı en sonunda son bir ekg çektiler sonuç temiz psikolojik dendi...

ve Ben herşeyi internetten araştıyorum hastalıkları vs tv de kalple ilgili haber gördüğümde veya bana yakın hemen geçiyorum korkudan ve bu olaylar da gerçekten çok korkuyorum ve hani hastalık hastası derler ya öyleyim ve bu tür şeyleri çok düşünüyorum acaba şu şöyle olursa ne olur vs ölümü çok düşünüyorum kısaca psikolokluk bir durumum var biliyorum bunu...

ve benim hiç arkadaşım yok şuan evden hiç çıkmıyorum bütün gün pc internet telefon vs ( okumuyorum lise bitti ) tv gün geçiyor ve gerçekten en son 2 hafta önce evden çıktım halama gittim biliyorum yazarak sıktım galiba ve ayrıca kilo problemin var 165 boy kilo 47 yaşım 18 bileklerim çok ince kollarım zayıf karnımı içeri çektiğimde resmen içeri çukur oluşuyor yani böyle sıktığımda kaslı derler ya tırtıklı tırklı oluyor karın kaslarım ve zayıfım yani ve çok kafama takıyorum habire araştıryorum bunu internetten önerileriniz vs varsa yazarsanız çok sevinirim kısaca en baştan anlattım hikayemi zaten...

Uyku düzenim : .2 veya 3 den önce uyumuyorum
    Kalkma düzenim : saat bazen 9 bazen 11 arası kalkıyorum bazende 12 gibi
    Yemek düzenim hiç yok : Sabah bir bardak çay biraz peynir domates falan bazen hiç yemiyorum sadece çay İçiyorum ve sürekli çay içiyorum gece öğlen sabah akşam ise işte yiyorum ama hani bazen çok acıkıyorum 2 lokma alıp doyorum ya kısaca herşeyim düzensiz..

Şimdiden cevap yazıcaklara teşekkür ederim..
    öneriler vs bekliyorum benim gibi olanlar vs varsa belirttirse en azından tek olmadığımı anlarım...

iyi forumlar...

• Düzensiz beslenerek kilo alman zor.Ama en azından gece evde kendine sandviç yapıp 2-3 tane yiyebilirsin.Ama gece yatmadan yiyceksin.Kısa sürede kilo alıyorsun.
  • Bence probleminiz kilo değil probleminiz karakteriniz. Hatta bu hareketsiz ve tembel yaşam şekli ile bir de boğazınız açık olsa şu an 120 kilo filan olmuş olmanız gerekiyordu, az yemeniz iyi, zaten fazla enerji harcayacağınız bi iş yapmıyor, dışarı çıkmıyor, fiziksel aktivetelerde bulunmuyorsunuz, bu yüzden var olan zayıflığınız iyi bence. Daha fazla kilo almak onu harcaycağınız bünyeniz olmadığı için başınıza bela olur. Oldukça takıntılı birisiniz, psikolojinizi düzeltip biraz daha sosyal olabilmeyi başarırsanız belki dışarıda arkadaşlarla yemek yemek gezmek derken her şey normal sınırlara döner. Şu an böyle olmanız takıntılı kişiliğinizi koruma amaçlı belli ki. Haftalık burç yorumu gibi oldu:)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.