Şimdi Ara

18 yaşında 90 kilo olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 18 kilom 90 ama göbek çok az kollar falan vücut yapım geniş yani aslında tabiri caizse kalıplıyım denilebilir boyum 1.70 en azından 10 15 kilo atmak istiyorum spora gitmeyi düşündüm ama biraz zor gibi bu aralar ve orda pek sevmediğim kişilerle yüz yüze gelme durumu var yani hoş şeyler olmayabilir feat block isminde bi ilaç duydum ama bir eczacı tanıdığım o ilacı alırsan geri dönüşü daha fazla olur sana dedi bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz yani sonuçta kalıpta farklı bişey aslında bazen bakıyorum kiloları sayısal olarak aynı olan insanlar bile kalıp farkıyla ayrılabiliyo kalıplı olan bir adım önde duruyo hep zaten görenler vücudun gelişmiş baya bir diyo siz ne önerirsiniz arkadaşlar yani diyetisyen ve onun dışında yani feat block dışında bildiğiniz bir ilaç varmı yada önerebileceğiniz egzersiz türleri yardımınızı bekliyorum

• İlaçla olacak değil bu işler. Mucize haplar vs kanmayın bunlara, fazlasıyla geri döner kilolar. Ayda 4-5 kilo normaldir. Fazla vermeye çalışma, sağlıksız olur. Linki tam ekleyemiyorum, sıkıntılıyım mobilde. Egzersiz olarak : https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58134437&p=1#58134437

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 25 Kasım 2014; 15:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 18 kilo 93 dü boy 1.88 sadece kola ve cipsi azaltarak 83 kiloya düştüm. Gelecek ay fitness a yazılıcam.

• Boy:1.86 kilo:110

allahtan uzun boyluyum ve fazla gostermiyorum boy farkiyla. Bende bir diyetisyene gitmeyi dusunuyorum. 85-90 kiloya insem yeter herhalde.

• Ben 95 olmuşum

Ama boy Uzun

• 19/165/95

not: 101 kiloydum diyet+spora başladım yavaş yavaş ilerliyorum. ama benim durumum tamamen sağlıki meselelere dayalı. çok kolay kilo alabiliyorum hormonlarım sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 25 Kasım 2014; 15:38:10 >
  • Araligin sonunda 20'me girecegim 45 kiloyum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.90 51 kilo olmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

Boy:1.86 kilo:110

allahtan uzun boyluyum ve fazla gostermiyorum boy farkiyla. Bende bir diyetisyene gitmeyi dusunuyorum. 85-90 kiloya insem yeter herhalde.

Olum nasil gelisiyorsunuz bu kadar?

• quote:

Boy ve kilo aynı, sanırım kardeşiz.

• quote:

186 uzun mu oluyor?
    benim tüm arkadaşlarım 185 üstü zaten sen nereye uzunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallen Angel by A.C -- 25 Kasım 2014; 19:02:26 >
  • zayıflamanın yollarından biri ise toplamda aldığın kaloriyi hesaplayıp ona göre egzersiz yapmaktır

denemediysen bir de bunu dene
  • Benimde yaşım 18, suan 60kgyim :( 1,75boy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arno Dorian -- 25 Kasım 2014; 23:27:28 >
  • 1.81 m ve 145 kg. Lakin kemik yapım çok iyidir. Squat'a falan çok abanmadıkça sorun çıkarmazlar. Bu kiloda çelimsiz birileri olsa her gün başka sakatlıklar geçirirler. :)

Not: 30 kg'lık 2 dumbbell ile dumbbell press'te set çıkarıyorum ama kilom için o kadar da iyi değilmiş. 50 kg'lık 2 dumbbell ile set çıkarabilmem gerekliymiş. :) (Gerekli biraz abartı oldu ama kiloma göre güçlü sayılabilmem için durum bu, şu anda kiloma göre o kadar da güçlü değilim)

Yağ oranım da %41 küsür. Yağsız ağırlığım 85 kg civarında. 100 kg olsam, biraz kas ve su kaybetsem, yağsız ağırlığım 80 kg'a düşse (Ki su bile eritsem daha düşmez, bende o kadar su yok) %20 yağ oranında mutlu biri olabilirim. (100 kg'da)
  • 170 olup 90 kilosun az göbek var diyosun. dombili olman lazım bu şartlarda.
  • Diyetisyen iradesi olmayan insanların gittikleri umut kapısı. Hiçbir yardım almadan kendi programımla 65 kilo verdim hala da koruyorum. Sakatlığımdan dolayı bb'ye devam edemiyorum şu sıralar. Düzelince tam gaz devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

186 uzun mu oluyor?

Napayım senin arkadaşlarını. 1.86 kısa mı oluyor? Uzun boyluyuz dememiz için 1.90 , 1.95 falan mı olalım illa ki ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

186 uzun mu oluyor?

Napayım senin arkadaşlarını. 1.86 kısa mı oluyor? Uzun boyluyuz dememiz için 1.90 , 1.95 falan mı olalım illa ki ?

Ortalama üstü oluyor,kesinlikle uzun olmuyor yanlış anlaşılmasın ve evet uzun için en azından 190-195-200-205 gibi boy lazım :)

• 1.96 130 kilo
  • Vücut kitle indeksim 24.3 . Normalim :-)

• ilacı falan boşver, spor salonuna git, diyete başla, çok basit şeyler, görmek istemediğin insanlar varsa başka bi salona git, o da yoksa git dağ bayır koş, günde 1 saat koşarak diyet eşliğinde 3 ayda 12 kilo verebilirsin, 1 ay ara verip, bi 3 ay daha abanırsın,

kilon çok fazla, kolay gelsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.