Şimdi Ara

Çok yüksek hızlı tren

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konya'da okuyan bir univ.ogrencisi icin Ankara ya en rahat ulaşım galiba hızlı trendir.Ancak 2 saati buluyormus yolculuk. Şu haberleri çıkan turkuaz renkli çok yüksek hızlı tren hızı 320 olan araç, ne zaman sefer yapacak ne oldu ona?
    Bir de hesaplı bilet almak mümkün mü,tren kart nedir? kısaca bahseder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç aya kadar açılacak orası ama seferler ne zaman başlar bilmem. Henüz yeni ray sistemi de bulunmuyor. Bilet fiyatları da belli değildir şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı otobüs şirketlerinin fiyatlarından ucuz olacak orası kesin sayılırda gerisi hakkında bir bilgim yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar için aslında şimdiki hizmeti sormustum. Mesela paket almak mümkün mü yada indirimli alabilmek? Ne zaman online satışa girsem baksam hesaplı biletler hic görünmüyor?

• bunada hizli gidiyo diye ceza yazarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Konya'da okuyan bir univ.ogrencisi icin Ankara ya en rahat ulaşım galiba hızlı trendir.Ancak 2 saati buluyormus yolculuk. Şu haberleri çıkan turkuaz renkli çok yüksek hızlı tren hızı 320 olan araç, ne zaman sefer yapacak ne oldu ona?
    Bir de hesaplı bilet almak mümkün mü,tren kart nedir? kısaca bahseder misiniz?

Ben 2 gün önce konyadam ankaraya açık mavi trenle geldim. 250yi geçmedi?

• o zaman o yüksek hızlıdır, kaç saatte geldiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o zaman o yüksek hızlıdır, kaç saatte geldiniz ?

Öğrenciyim bende. Açık mavi bi trendi her zamankinden farklıydı içinin tasarımı falan. Ama hızı aynıydı. 1saat45dk civarı ,yani diğerlerinden farksız. Bu sırada tren kart denilen şey abonmanlıkmış, diyomuşsun ayda 6 kere biniyorum diye, ona göre bi indirim uyguluyorlarmış. Bilet fiyatınında 22den yukarı çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 4 Ocak 2016; 0:02:41 >
  • tcdd

şu linkteki tren miydi bi bakar mısın? Eğer buysa ve dediğin gibiyse diğerinden hiç bi farkı,esprisi yok. Bir de dolambaçlı mı geliyor polatlıdan falan geçip. Aslında direk gelse süper olur.
  • quote:

tcdd

şu linkteki tren miydi bi bakar mısın? Eğer buysa ve dediğin gibiyse diğerinden hiç bi farkı,esprisi yok. Bir de dolambaçlı mı geliyor polatlıdan falan geçip. Aslında direk gelse süper olur.

Buydu evet,yanlış hatırlamıyosam buydu. Dolambaçlı getirmiyor aslında ,Ankara garından çıkan demir yolu batıya doğru yapılmış. Yani direkt güneye gitmesi için binaların üzerinden geçmek gerek Batıya doğru gidiyor, şehirden çıkınca güneye doğru dönüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.