Bıktım beyler yani bi kıza küfür etmiştim herşeyi atlattım diyorum herşey üst üste geliyor tekrardan kız anneme söylemiş annem öyle herkese denmez diye bağırıp çağırdı önce haketmen lazım birini dedi çok bozuldum annemin suratına bakamıyorum annemle babamın arası kötü derslerim iyide kötüde herşeyden bıktım lütfen yardım edin mutlu olamıyorum herşeyi geçtim artık hiç kötü alışkanlıklarım yok ama çok bunaldım abiler ablalar yardım edin lütfen
hocam yaş kaç sorabilir miyim?
damperx
kullanıcısına yanıt
ergenlikten filan değil bu başka bişey abi 15 diyelim gülün sizde
StormT
kullanıcısına yanıt
hayır dalga geçeceğimden değil, merak ettim sadece 15 yaşında hayattan nasıl yoruluyorsun? herkesin hataında inişler çıkışlar olur hocam, merak etme sürekli sürmez bu ruh hali
quote:
Orijinalden alıntı: StormT
Bıktım beyler yani bi kıza küfür etmiştim herşeyi atlattım diyorum herşey üst üste geliyor tekrardan kız anneme söylemiş annem öyle herkese denmez diye bağırıp çağırdı önce haketmen lazım birini dedi çok bozuldum annemin suratına bakamıyorum annemle babamın arası kötü derslerim iyide kötüde herşeyden bıktım lütfen yardım edin mutlu olamıyorum herşeyi geçtim artık hiç kötü alışkanlıklarım yok ama çok bunaldım abiler ablalar yardım edin lütfen
dondurma almadılar diye mi soğudun hayattan ilkokullu
şunun derdine bak görende der asgari ücretle 5 çocuk büyütüyo
Acılar seni olgunlaştırır, güçlendirir. Kendini çıkmazda hissettiğin zamanlarda da bol bol dua oku. Arkadaşlarınla, bakkalla, berberle muhabbet et dertleş, rahatla.
yani bitmiş gibi hissediyorum hiçbir şeyim kalmadı sıkıldım be abi
dertleşince tutamıyorum kendimi hemen ağlıyorum düzelmeyi bile beklemiyorum artık
burası konu dışı özel çocukla dalga geçip moralini bozmayın burda yardım istemiş üstüne gitmeyin.
size gelince bu duygu banada çok oluyor çok kötü bir şey ben uyuyorum kalkıp duş alıp pcden oyun oynayınca ve arkadaşlarımla facede takılınca unutuyorum sanada öneririm.
Bu duygu bazen 1 ay bazen 1 saat'de gelip geçiyor. Bana da oluyor. Genelde yalnızlık hissi
StormT
kullanıcısına yanıt
Yasina gore normal bir donemden geciyorsun. Sizin cocukluk ve gencliginiz 80 dogumlu olanlardan yani bizlerden daha sancili gececektir icinde bulundugumuz asosyal ve internete dayali yasami ve luks tuketim cilginligi ile populer kultur illeti dusununce. Takma kafana cok fazla bu gecici bir buhran. Kendini rahat birak. Bol bol Allah'a sigin o sana dogru yolu gosterecek ve kalbini ferahlatacaktir. Unutma kimsen olmasa bile Yaradan her daim seninle.
Sir TolgaGkcen
kullanıcısına yanıt
duş alınca bende rahatlıyorum ama şarkılar var yani nerde duysam bi buruluyor içim çok canım yanıyo arkadaş desen adam gibi adam 1-2 tanedir yani saol abi bu aradada
bende geçmiyo işte atlatamıyorum ben
turn table
kullanıcısına yanıt
bide sevdigin kızın arkanızdan uyduruyo demesi var ben seni sevmişim yani insanda böyle kişilik olur mu saol abi herşey için
quote:
Orijinalden alıntı: LeokinQ
şunun derdine bak görende der asgari ücretle 5 çocuk büyütüyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme