Şimdi Ara

Çok yavaş ilerliyorum ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum yaş 23 tm den hazırlanıyorum dershaneye gitmiyorum. Gün içinde mat geo çalışınca sözel derse zaman kalmıyor resmen

Matematikte parabol bitmek üzere polinoma geçicem sonra mat2 full mat1 den de deneme çözücem.
    Geometri de dik üçgenler bitti bu sene bakmaya başladım ilk kez.
    Türkçe sosyal de konuları yarıladım onları aradan çıkarıp mat2 + edebiyat gitmeyi hedefliyorum fenden de 5-10 birşeyler yapmalıyıp obp düşük oldugu için anca öyle toparlarım biraz.

Nasıl bir yol izlemeliyim şu an kalan zaman da az değil farkındayım ama hızlanmak adına ne yapacağımı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat ve Geodan pratiğin bol olsun ki rahat eder hızlanırsın konular üstünde fazla takılma soru eksiğin vardır muhtemelen az bir konu çalışma üstüne çözümlü sorularla ilerle temeli at ve matematikten bol soru çöz sözelleri zaten halledersin inş bir şekilde

• Ben yaptıklarınızda bir yanlış görememekle beraber pratik yapmanızı ve kalan zamanının dar ama küçümsenmeyecek kadar iyi olmasından sabırlı olmanızı tavsiye edeceğim. Hepimizin gönlüne göre olması dileklerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel027 -- 5 Şubat 2018; 22:46:6 >
    Evet hocam kalan zaman yeterli o yönden karamsar değilimde dediğiniz gibi pratik yapmam gerek. 1 hafta boyunca mat geodan bitirdiğim konularla ilgili bol pratik yapıp sonra mat2 ye başlıcam. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.