Şimdi Ara

124

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7BE5FE61 -- 20 Mart 2023; 22:17:3 >

• Bende de var aynı durum keşke her şeyi beraber yapabileceğim sadece 1 arkadaşım olsaydı diyorum. Ama umutluyum üniversitede olur olmazsa iş hayatında olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha lise öğrencisiymişsin.

düzelir fazla kasma kardeşim.

• Girişkensen arkadaş ortamı yap okulda. Ergenlik geçince düzelir. Kötü olsan bile derslerini aksatma .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

daha lise öğrencisiymişsin.

düzelir fazla kasma kardeşim.

Şaşırdım reis zargana yada ağlak bebe ezik falan dememişsin eskiden genelde olumsuz konu açanlara öyle diyodun  

• Adaşım merhaba benim adımda görkem bu arada. Yazdıkların kadarıyla asosyal ya da sosyal fobisi olan birisi değilsin bu da çok iyi senin için. Umarım en kısa sürede duygu durumunu toparlarsın. Benzer durumları bende yaşıyorum yalnızlık, kaygı, ömür boyu yalnız kalma korkusu gibi ama benim sosyal fobim de var. Ne mutlu senin böyle bir durumun yok. Ağlama nöbetlerin varsa psikiyatriste gitmelisin imkan varsa psikoloğa gidersen çok iyi olur. Ben nöbetlerimi psikiyatri sayesinde azaltabildim. Neden bu durumda olduğun hakkında bir fikrim var ama dediğin gibi değişmeyecek.

• Demek ki yalnız olman gerekiyor şu anlık.

Yalnızlığını kendine zehir etme, boşver, "olmayan şeyler var işte" cümlen çok şey anlatıyor başlı başına.

Umarım işler istediğin gibi gelişir ama hayat bu kontrol edemezsin, yalnızca denersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 TDCi 109 HP v 115 HP
    5 yıl önce açıldı
    112/75
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Şaşırdım reis zargana yada ağlak bebe ezik falan dememişsin eskiden genelde olumsuz konu açanlara öyle diyodun  

Alıntıları Göster

ben asla öyle yorumlar atmam :D

• yazılım öğrenerek hayata yeniden başlayabilirsiniz.

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Millet kafasına vura vura düzeltti balık adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

yazılım öğrenerek hayata yeniden başlayabilirsiniz.

su içmeyi ve spor yapmayı da ihmal etmeyin.

• Senin üniversitedeki halinim ama senin avantajın ben senin yaşındayken durumun vahimliğinin farkında değildim aklın başında her şey düzelecek genç adam.

• Yalnızların çoğunun psiko sosyal karakteri sorunlu gay lar olduğu söyleniyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben lisede yalnız birini görünce gider onla takılırdım kim olursa olsun. Şimdiki millet acayip, yalnız birini daha da izole ediyor, herkes uzaklaşıyor bunda kesin bir şey vardır diye. Hasta bir toplum olduk

• Düzelir diye bekleme doktora git ilaç yazsin bend e hergün ağlıyordum şimdilik düzeldim

• Bende öyleydim kardeşim. Ünive gittim Çok sevgilim oldu, çok arkadaşım oldu ancak genelde yine yalnız gezerim. İnsanları tanıdıkça yalnız olmanın, kendi kendine yetmenin ne kadar değerli olduğunu göreceksin. Şuan üzülmekte hak veriyorum sana ama ilerde hem çevre yapacaksın hem sevgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bende öyleydim kardeşim. Ünive gittim Çok sevgilim oldu, çok arkadaşım oldu ancak genelde yine yalnız gezerim. İnsanları tanıdıkça yalnız olmanın, kendi kendine yetmenin ne kadar değerli olduğunu göreceksin. Şuan üzülmekte hak veriyorum sana ama ilerde hem çevre yapacaksın hem sevgili.

sevgilin varmış çevren varmış öyle değilmişsin işte senin şu anki durumun bir anlık duygusala bağlama gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.