Bildirim
ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: maniaq_qs
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
geneldel liseli kızlar laf atıyor umursamıyorum
karizma budur ya işte abilerin en karizması NEO'nun dünya temsilcisi mübarek
-
Konunun kralı neo dağılın
Bende koysammı kaar veremedim -
-
Vay Babayarro 18 sayfaa -
quote:
Orijinalden alıntı: Saltuk
Başarı öyle bir şeydir ki çirkinlik yakışıklılık dinlemez, yüzünüzdeki sivilceler görünmez olur karşıdaki insana.
İnsanları dış güzellik yerine başarıya odaklamak lazım.
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishFist
quote:
Orjinalden alıntı: lejyonerx
quote:
Orjinalden alıntı: TurkishFist
Chimaerane "Çocuksun daha,annenin seni "kız güzeli" diye sevdiği üzerine bahse bile girerim.Yanlış anlama yani elin yüzün ak pak onun için "
Genetik.Babam 46 yaşında doğru düzgün sakalı yok daha sanırım bendede olmuyacak.Kaymak gibi yüz biraz sivilce var :/.
Başka yerlerim ak pak değil şimdiden diyim
sakalsız iyi olmaz. Hele 20+ yaşlarda sakal şart. Yani sakal bırakmak manasında değil sakalının çıkıyor olması bile yeter
lan sülale köse napakg*t te göbekte çıkıyor anasını satayım :D.Yanaklarımda cılız kılımşı şeyler var okadar :D
çok güldüm yau -
quote:
Orijinalden alıntı: isim bul bana
[simg]http://beerdrinkingreport.files.wordpress.com/2009/05/johnnydepp1.jpg[/simg]
bence budur.
jony dep lan bu .. -
buraya resmini koyan adam yakışıklı filan değildir, hatta kendince tipsizin tekidir. sadece kendini avutmaya çalışıyordur.
önceki sayfada adamın biri demiş ''kendine güvenen adam resim koymaz'' diye...bu sözü yazarım altına da imzamı atarım... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: öglena
buraya resmini koyan adam yakışıklı filan değildir, hatta kendince tipsizin tekidir. sadece kendini avutmaya çalışıyordur.
önceki sayfada adamın biri demiş ''kendine güvenen adam resim koymaz'' diye...bu sözü yazarım altına da imzamı atarım...
+1 Forumda 1 adet resmimi göremezsin. Zaten forumda arkadas olduklarımla yüz yüze görüsmüslügüm ve facebook üzerinden konusmuslugum vardır.
20 yasındayım,sadece lise'nin baslarında kendime güvenimi kaybetmistim. Simdi çakı gibiyim masallahBunda biraz da etrafın gaza getirmesi önemli. Akraba,arkadas,kızlar,sevgililer,onun arkadasları falan derken ego nal gibi oluyo.
Aynaya baktıgında ne gördügün önemli. Çok yakısıklı bir adam kendini çirkin görürse ne anlamı kalır o yakısıklılıgın. Önemli olan kendini begenmek,sevmek ondan sonra özgüven olusuyo zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: öglena
önceki sayfada adamın biri demiş ''kendine güvenen adam resim koymaz'' diye...bu sözü yazarım altına da imzamı atarım...
buraya resim koyan vatandaşları karantinaya alıp psikolojik yönden teferruatlı bir çalışmaya tabii tutulması gerekiyor zannımca
yaşamlarının belli bir döneminde belliki ağır bir travmaya uğramış olmalılar
hatta tecrit dahi düşünülebilir,toplum sağlığı açısından kaygı duyuyorum
karizma adamın iltifata ihtiyacı yoktur arkadaşlar,karizma her yerde karizmadır..
barbados adasında da papua yeni ginede de farkmaz yani..şimdi bu işe bi nokta koyun artık,resm felan yollamayın,gülünç duruma düşürmeyin kendinizi
ateşin hâli farklı
gebeşin dili kanlı
medya yanlı ve yanlış her dönme alkış
ben sadece oyum, 1.90 küsür boyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raul Gonzalez BLANCO -- 22 Şubat 2011; 1:11:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ghost100
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
Orijinalden alıntı: CatSK
quote:
Orjinalden alıntı: bilalso
SAVIAR
ARKADAŞIM ORASI KEMER Mİ? OY OY OY BİZDE 2 YAZ ÖNCE TAKILDIK ORAYARUS KIZLAR
Bu fotoğraftan orasının Kemer olduğunu nasıl çözdün ?
AhuhauahaŞu ana kadar DH de gördüğüm en komik olaylardan birisi.
Böyle şey yok ya :D :D :D :D
-
Ulan diyordum ki "Keşke ben de böyle yakışıklı olsam". Sonra tipleri gördüm kendine yakışıklı diyen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Juan Cortez
quote:
quote:
quote:
quote:
SAVIAR
Bunu efsaneler arasında göremiyor ? -
hahaah ulan ne kendini beğenmiş insanlar var burda ya güldürdünüz antenler bide resim yüklemiş maymunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Banlanmayaydim
Hepiniz bişeyler koymuşunuz yakışıklıyım diye ama sakın o gazla sokakta gezmeyin. Hiç biriniz yakışıklı değilsinizi veya beğendiğiniz hiç bi aktör. İŞTE ASIL YAKIŞIKLI BURDA!
-
tamm tiplisin anladik -
quote:
Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
SAVIAR
Bunu efsaneler arasında göremiyor ?
o değil de saviar harbi yakışıklı adammış -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
SAVIAR
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X