Şimdi Ara

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
955
Cevap
23
Favori
234.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Orjinalden alıntı: TurkishFist

nasılım bilmiyorum.Genelde yakışıklısın diyorlar.Kendime fazla güvenmiyorum mütevazıyım (:

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
     ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
     ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

lise 2 yiz 1.80 boy var.Saçlar 3 fotodaki gibi biraz daha açık köseyim xD

Çocuksun daha,annenin seni "kız güzeli" diye sevdiği üzerine bahse bile girerim.Yanlış anlama yani elin yüzün ak pak onun için

yakışıklımı diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaVen eviL

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

bide artist logosu koymş yakışılımısı lae kusua bakmada şaşı gibi çıkmışsın
    cafer gibi bakmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 13 Şubat 2011; 4:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: _expander_

Buda ben.

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

gözlüğünün diğer camı

• quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

cok can yakiyor ya bu cocuk aman dikkat

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

yakışıklı değilsin kasma resmini koyup koyup.can yaktıkların kör,şaşı,katarakt ihtimalleri var mı bir de bu resimleri koymak da neyin nesi ego tatmin konusu diye değiştirin daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Orjinalden alıntı: TurkishFist

nasılım bilmiyorum.Genelde yakışıklısın diyorlar.Kendime fazla güvenmiyorum mütevazıyım (:

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
     ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
     ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

lise 2 yiz 1.80 boy var.Saçlar 3 fotodaki gibi biraz daha açık köseyim xD

Çocuksun daha,annenin seni "kız güzeli" diye sevdiği üzerine bahse bile girerim.Yanlış anlama yani elin yüzün ak pak onun için

yakışıklımı diyolar

• oo artistler basmıs burayı
  • hayır erkeklerin çoğunluğun bir yerde resminizi neden koyarsınız.elin adamı size yakışıklısın deyince egolarınız tatmin mi oluyor,gerçek hayatta özgüveni olmayan adam gelmiş buraya sanalda egosunu tatmin ediyor.yiyorsa bir kıza gidin de ben çok canlar yakıyorum deyin de kız da size hastırı çeksin bazıları için dedim bu sözleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

hayır erkeklerin çoğunluğun bir yerde resminizi neden koyarsınız.elin adamı size yakışıklısın deyince egolarınız tatmin mi oluyor,gerçek hayatta özgüveni olmayan adam gelmiş buraya sanalda egosunu tatmin ediyor.yiyorsa bir kıza gidin de ben çok canlar yakıyorum deyin de kız da size hastırı çeksin bazıları için dedim bu sözleri

yanlış hatırlamıyorsam buna veya buna benzer bir başlığa yazmıştım bu yorumu. merak ediyorum erkeklere foto göstermekteki amacınız nedir.
    sebeplerini de düşünüdm sonra:
    -ya gizli gaylik var
    -ya buradakilerin çoğu tipsiz şişman gözlüklü çelimsiz olduğundan aralarında parlamak ego tatmini yapmak istiyor bazıları
    -ya da saflık var biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

hayır erkeklerin çoğunluğun bir yerde resminizi neden koyarsınız.elin adamı size yakışıklısın deyince egolarınız tatmin mi oluyor,gerçek hayatta özgüveni olmayan adam gelmiş buraya sanalda egosunu tatmin ediyor.yiyorsa bir kıza gidin de ben çok canlar yakıyorum deyin de kız da size hastırı çeksin bazıları için dedim bu sözleri

yanlış hatırlamıyorsam buna veya buna benzer bir başlığa yazmıştım bu yorumu. merak ediyorum erkeklere foto göstermekteki amacınız nedir.
    sebeplerini de düşünüdm sonra:
    -ya gizli gaylik var
    -ya buradakilerin çoğu tipsiz şişman gözlüklü çelimsiz olduğundan aralarında parlamak ego tatmini yapmak istiyor bazıları
    -ya da saflık var biraz.

aynen hadi bir kıza beğendirmeye çalışsalar amaçları var diyeceğim de buradaki amaç ne
  • Konu çığrından çıkmış yanlız her önüne gelen yakışıklıyım diye resmini koymuş anasını satayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 13 Şubat 2011; 7:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: _expander_

Buda ben.

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

gözlüğünün diğer camı

Ulan saat 7 oldu gülmemek için kendimi kasmaktan miğdem boynum bile ağrıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

Bu da ben

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
  •  ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

bence karizma budur, hic yoktan mutevazi bir kisiligi var Yunus abimizin
  • buda ben

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
  • o kadar laf ettik hala resimlerini koyuyorlar ya Allah akıl fikir versin.resim koyanlar da kendini yakışıklı sanıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boşa Kostaklanma

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

http://img257.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img257/6060/97904647.jpg

Bu da ben

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

cok can yakiyor ya bu cocuk aman dikkat

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

24.önce ego gelişir, büyür, durduramazsınız. devamında sosyal anksiyete bozukluğu denen meret ortaya çıkar, hayat kararır...
    geçmiş olsun...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalcolM-X- -- 19 Şubat 2011; 15:57:48 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.