< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakinskywalker01 -- 31 Mayıs 2024; 12:46:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok yakın bir arkadaşın neden sebebsizce takipten çıkar?

-
-
Onun için çok da yakın değilmişsin ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paylaştıklarını beğenmiyordur.
-
yok ya kız her şeyini anlatıyodu bana geçen buluştuk çok anlamsız yani çıkarması
sanmam ya o tarz seyleri pek sorun eden birisi degil
Kanka neden bu kadar önemli vardır bir nedeni arkasına düşme böyle böyle milletin biyeri kalkıyor umrumda değilmiş gibi davran daha değerli olursun merak etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sinirlenmek yerine sen neden aynısını yapıp karşılık vermiyorsun asıl garib olan bu...
-
peki yazınsal üslubumu sertlestirmeye deger mi sence yani büyük ihtimalle kızla daha konusmucam kötü ayrılmak da istemiyorum ama içimde ukte kalır hatasını fark etmesi için saglam bı mesaj yazasim geliyo
kendisi kız mı diye sormaya gelmiştim aşağıya inerken cevapla karşılaştık...
gören gözler için mutlaka ibret vardır....
-
Ben dedim çıkar şu kekoyu diye. Hadi canım sen kaybettin.
Öyle mi olmuş kanka çok iyisinn
nasıl yapcam ki
Hocam yazarsan zararlı çıkarsın belki bilmediğin bir şeyler vardır bildiğinde üzülürsün ayrıca sana değer vermeyip seni takipten çıkarıyorsa sen neden ona değer verip soruyorsun ki öyle yaptığın zaman sadece onun egosunu tatmin edersin arkadaş mı yok sana başkasını bulur takılırsın
çok haklısın kanka ya şimdi sildim mesajı numarisini da sildim gerek yok değer bilmeyen insnan için kendini yormaya
Kız dengesizin tekiydi, prenses sendromunda biri. Çocuk çocuk hareketleri vardı. Belki de ilişkiyi koparmak lazımdı evren beni kurtardi
hayatına biri girmiştir, soğuyacağı bir şey yapmış / söylemişsindir, kıskanacağı bir şey olmuştur canı sıkılmıştır, sandığın kadar seni yakın görmemiştir falan filan
En Beğenilen Yanıtlar

Kanka neden bu kadar önemli vardır bir nedeni arkasına düşme böyle böyle milletin biyeri kalkıyor umrumda değilmiş gibi davran daha değerli olursun merak etme
|
Benzer içerikler
- adını soyadını bildiğim birinin numarasını nasıl bulurum
- boy uzatma egzersizleri işe yarar mı
- telefon numaramın kayıtlı olduğu sitelerden silme
- benzin yuttum ne yapmalıyım
- 0.75 miyop nasıl görür
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- en ilginç rekorlar
- penis nakli
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X