Şimdi Ara

Çok yakın bir arkadaşın neden sebebsizce takipten çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 5 yıllık çok yakın bı arkadaşım dün anlamsızca takipten çıkardı son zamanlarda cok fazla takipçi çıkartıyordu beni de çıkarmış dün yazdım neden cikardin diye mesajımı bekletiyor hala, sinirlenmeye başlıyorum sert bı mesaj çekmeme az kaldı sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakinskywalker01 -- 31 Mayıs 2024; 12:46:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Onun için çok da yakın değilmişsin ;)

• Paylaştıklarını beğenmiyordur.

• OverClocKing kullanıcısına yanıt
    yok ya kız her şeyini anlatıyodu bana geçen buluştuk çok anlamsız yani çıkarması

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    sanmam ya o tarz seyleri pek sorun eden birisi degil

• Kanka neden bu kadar önemli vardır bir nedeni arkasına düşme böyle böyle milletin biyeri kalkıyor umrumda değilmiş gibi davran daha değerli olursun merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirlenmek yerine sen neden aynısını yapıp karşılık vermiyorsun asıl garib olan bu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnterest kullanıcısına yanıt
    peki yazınsal üslubumu sertlestirmeye deger mi sence yani büyük ihtimalle kızla daha konusmucam kötü ayrılmak da istemiyorum ama içimde ukte kalır hatasını fark etmesi için saglam bı mesaj yazasim geliyo

• anakinskywalker01 kullanıcısına yanıt

kendisi kız mı diye sormaya gelmiştim aşağıya inerken cevapla karşılaştık...

gören gözler için mutlaka ibret vardır....

• Ben dedim çıkar şu kekoyu diye. Hadi canım sen kaybettin.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Öyle mi olmuş kanka çok iyisinn

• dekareme kullanıcısına yanıt
    nasıl yapcam ki

Hocam yazarsan zararlı çıkarsın belki bilmediğin bir şeyler vardır bildiğinde üzülürsün ayrıca sana değer vermeyip seni takipten çıkarıyorsa sen neden ona değer verip soruyorsun ki öyle yaptığın zaman sadece onun egosunu tatmin edersin arkadaş mı yok sana başkasını bulur takılırsın

• İnterest kullanıcısına yanıt
    çok haklısın kanka ya şimdi sildim mesajı numarisini da sildim gerek yok değer bilmeyen insnan için kendini yormaya

Kız dengesizin tekiydi, prenses sendromunda biri. Çocuk çocuk hareketleri vardı. Belki de ilişkiyi koparmak lazımdı evren beni kurtardi 

• hayatına biri girmiştir, soğuyacağı bir şey yapmış / söylemişsindir, kıskanacağı bir şey olmuştur canı sıkılmıştır, sandığın kadar seni yakın görmemiştir falan filan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.