Şimdi Ara

Çok üzülüyorum abilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖZET:Ben cemreyi severken yaşadıklarım ve üzüntüm kederim hayal kırıklığım onun bana acı vermesinin bile beni bir şekilde mutlu etmesi

Abilerim ablalarım çok üzülüyorum halime bir kız var çok seviyorum onu dertliyim o beni sevmiyor nolur bana fikir verin napayım.Öncelikle yapacak hiç bişey bulamadığım için yazıyorum herşeyi baştan alıcam.Benim eski bir sevgilim var adı Cansu beni terketmişti bende yıkılmıştım geri dönmek istedi barışıtk 1 saat sonra ayrıldı şoka uğradım bu sene aynı sınıfa düşmüştük cemreyle ona arkadaş gözüyle bakıyordum sonra işler değişti tabi cansu başkalarıyla takılıyordu yanlızdım ne yapacağımı bilmiyordum aynı zamanda cemre çok değişik bir kızdı değişik hareketleri vardı yada bana öyle geliyordu sanırım ona aşık olmuştum önceleri bundan habersizdi bana yakın davranıyordu sonra kızı sevdiğimi arkadaşlarımla paylaşım onlarda evet iyi fikir falan dediler ondan sonra olaylar gelişti.Birçok kez denedim bunu ona söylemeyi ama korkuyordum bir türlü cesaretimi toplayamadım sonra o gün geldi çok iyi hatırlıyorum kurban bayramından önceki gündü beden eğitimi dersiydi sanırsam günlerden çarşamba veya cumaydı.Gittim ve ona seni seviyorum benimle çıkarmısın dedim evet bunu başarmıştım ama o bana hiç sevinmiş gibi bakmıyordu şaşkındı kedi gibi ciyakladı bende şöyle dedim seni çok seviyorum dedim mutlu oluruz dedim eğer kabul etmezsen çok üzüleceğimi söyledim oysa düşüneceğini söyledi bense hiç cevap vermeyeceğinden şüpheliydım.1 hafta geçti bayram bitti ilk hiç konuşmadı benle ne selam verde nede yanıma geldi bende olayı arkadaşlarımla tartışıyor bir çare arıyorduk sorunun tipimde olabiliceğini düşündüm biraz kiloluydum ve azmettim 15 kilo verdim.Daha sonra tekrar denedim olmadı.Belkide kafalarımız uyuşmuyordur dedim şiir yazmaya başladım olmadı hatta türkçe öğretmenimiz dönem ödevi olarak bize bir yazarın hayatı şiirlerini ödev vermişti bense hazırladım fakat evde unuttum hoca bana şimdi sana bir şiir vericem senden bunu okumanı istiyorum dedi bende okudum sınıfı ağlattım hoca bana dosya falan olmamasına rağmen 100 verdi kendimi ağlamamak için zor tutuyordum cemreyse yüzünü sıraya koydu kıpkırmızı olmuştu.Bizim sınıftan komik biri onur ço iyidir çok severim onu ve şöyle söyledi bağırarak görün işte görün şair çocuğun hali başka oluyor cemre hanım diye bağırdı ve cemrede ona bağarıdı yeter diye bense ağlamaklıydım.Buda işe yaramadı ama şairliği bırakmadım yazıyorum hala ona veriyorum bi umut işte belki bir umut.Daha sonra gitar çalmaya başladım oda bateri çalıyormuş sınıfta yanyana otururduk eskiden ordan biliyorum bana anılarını anlatırdı.Diyeceğim oki elimden geleni yaptım sorunun sıkıcı olmam olduğunu söyledi bense bunun imkansız olduğunu biliyordum çünkü tek kelime edince kahkalarla gülerlerdi.Ahh Ahh daha sonra devreye belkide onlarca arkadaşımı soktum olmadı . Cemrenin doğum günü olduğu gün ona bir ay öncesinden hediyesini almıştım bir müzik kutusu aldım ona beni hatırlasın diye ve içine bir akrostiş koydum bu akrostişi sizler yazdınız buraya açtım konusu :) çok beğendi hediyemi.O günden sonra onun bana acı çektirmesinden bile zevk alıyordum benimle konuşmamsından bile . Dönemin yarısı bitmişti günler azalıyordu bense çaresizce onu izliyordum sevgililerinin biri geliyor öteki gidiyordu bense sap gibi dolanıyordum ama mutluydum.Cansu geldi bana aşık olduğunu söyledi bende küfrettim ona hatta inanırmısınız rus alfebesiyele mektup yazdı bana değer veriyordu ama ben ona zerre değer vermiyordum yaptıklarından sonra ve olay bitti onunla cemreye dönelim şimdi onurun eski sevgilisi selin diye bir kız vardı çok iyiydi hayatıma bir şans meleği gibi düştü arkadaşımdı onunla cemre hakkında konuşurdum hep güzel bir kızdı burda gördüğüm bir konuda csb mi bilmiyorum ama bunun faydalı olduğunu görmüştüm konuştu cemreyle fakat konuşturana kadar çok güçlük çektim nedenmi cemrenin etrafında bir çocuk vardı adı alican ona çok sinir oluyordum onu uyarmıştım cemreden uzak durması için oda seni anlıyorum dostum felan demişti birde ne göriyim okul çıkışında kalıp basket oynuyorlar bende dururmuyum bizim arkadaşlarla iyi basket oynarız oynatık bunu cemrede hiç bişey demiyordu sanki yokmuşuz gibiydi basket oynamasının sebebiyse boyunun kısalığından şikayetçiydi bense onu öyle çok seviyordum herneyse o atıyor biz riband alıp ona veriyorduk alicanda topu almaya çalışıyordu sonra ercan diye bir çocuk vardı sonra ilyas vardı birde mertcan vardı diye gider merte deli gibi aşıktı pes etti ercanla çıktılar hatta okula almaya geldi ercan cemreyi gözlerini kapatıp ben kimim yaptı az daha kavga çıkaracaktım dayak yiyebilirdim arkası vardı çocuğun ama kaybedicek bişeyim yoktu herşeyi göze almıştım karar verdim kavga çıkacaktı cemreyi sevdiğimi herkes biliyor birtek ercan bilmiyordu sonra o gün ayrıldılar çok mutluydum kavga falan olmadı bundan sonra ercan cemreyle uğraşmadı ilyası bilmiyorum onada sinirdim ama hiç karşılaşmadık böyle bir sürü çocuk var anlıyacağınız çok çapkın bir kız bu cemre ama seviyorum işte herşeyini seviyorum.Derslerimde çok başarılıydım benden hep kopya isterdi bende vermek için can atardım birgün matematik projesi için beni gurubuna davet etti müzik projesi içinde davet ederdi sesinin biraz kötü olduğunu düşünürdü herneyse matematik ödevi için buluştuk 5 saat boyunca onu izledim ödevi bitiremedik tabiki eve gittiğinde annesi ona kızmış zaten notun kötü bu ödevle yükselmez falan demiş kendis annesiyle yapmış ve grup dağılmıştı bana herkes kendi yapsın demişti bende tamam dedim sonra ödevin son günü ben ödevi yapmamıştım birde ne göriyim cemre ödeve benimde adımı yazmış çok sevçliydim onu çok seviyorum cidden hikaye çok uzun birde sonlara doğru hüzünlendim burda keseyim isteyen olursa anlatırım rahatlarım Yılın son haftası geziye gittik istanbul gezisine bununda konusunu açmıştım otobüste sevdiğim kız önümde napayım diye birini şeçip uyguladım çok işe yaramadı ama olsun onla konuşmak bile çok iyiydi sonra doğru saat 22:00 falandı otobüste arka tarafta buluştuk o uzaklaştı bir öne geçti tabi daha sora doğrulukmu cesaretlilikmi oynadık ama o ben oynamadığım için oynamadı :( hep bana onla ilgili sordular bende haykırarak söyledim oturduğu yerin kliması bozuldu ve su akmaya başladı bir anda bende fırladım ve üstümdeki hırkayı çıkarıp üstüne doğrulttum ıslanmasın diye yanlız yakın arkadaşımın birini ezdim yanlışlıkla özür diledim ve cemreye benim yerime oturabileciğini söyledim oysa benim ona olan sevgimi kullanmak istemiyordu reddetti ama ısrar edince dayanamadım napayım geçirdim oraya ona çok aşık oldum o gezide ve son olarak hayatımda bunca şey değişti iyide oldu pişman değilim ona harcadığım onu düşündüğüm vakte seneye başka okula gidiyor taşınacaklar çok üzülüyorum giderse naparım diye ama olsun seviyorum onu bunu sizinle paylaşmak istedim abilerim ablalarım forumda abla varmı bilmiyorum ama napayım ben çok popüler bana hiç bakmıyor biraz çapkın ama dötü kalkık biri değil emin olun ona kezban diyebilirsiniz ama o benim kezbanım onu seviyorum CEMREYİ ÇOK SEVİYORUM ULANN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak103 -- 12 Temmuz 2012; 23:06:34 >

• Hiç okumadım . Bende Cemreyi seviyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Hiç okumadım . Bende Cemreyi seviyorum .

Ben çaresizim abi
  • bende okumadım özet aç
  • Abuu okunur mu bu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

bende okumadım özet aç

Abicim oku pişman olmazsın belkide hayatında yardımcı olur hatalırımı yapmassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak103 -- 12 Temmuz 2012; 23:05:21 >
  • Aga bu ne la newyork'un tepeden görünümü gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazıyı görünce aniden uykum geldi,
  • Beyler kızın face'i açık bişey deyin olaya gireyim bişeyler yazayım yardım edin
  • saçından tut seni seviyorum ulan de
  • kusura bakma ama kaç kere okumayı denedim ama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

saçından tut seni seviyorum ulan de

Nerde o günler :)
  • okudum gerçekse yapacak fazla birşeyin kalmamış artık zorlama
  • Zorla güzellik olmaz kardeşim , olsa da olmaz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum kardeşim zor bir durum bence çok üstüne düşerek hata yapmışsın kızların çok üstüne düştünmü bir tarafları kalkıyor test edilmiştir bu olay ona göre fazla üstüne düşme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enter tuşun mu bozuldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer

okudum gerçekse yapacak fazla birşeyin kalmamış artık zorlama

Artık onu sevmiyorum dersen kendimi kandırmaktan öteye gitmem nasıl unutabilirm onu o zaman ?
  • yaşına bakmak için profiline girdim izmitliymişşin bende izmitliyim bu yüzden hepsini okudum okadar karışık düzensiz yazmışsınki zor anladım.
    niye bukadar zorladınki kendini kız seni reddedip bir sürü kişiyle birlikte olmuş ve sen halen bu kıza duygu besleyebildin ilginç.daha yaşın kaç bırak gitsin ne üzülecen seni sevse zaten teklifini kabul ederdi.kzın peşinde bukadar sürtmene şaşırdım doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak103

quote:

Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer

okudum gerçekse yapacak fazla birşeyin kalmamış artık zorlama

Artık onu sevmiyorum dersen kendimi kandırmaktan öteye gitmem nasıl unutabilirm onu o zaman ?

+1 bu sorunun cevabı banada lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

yaşına bakmak için profiline girdim izmitliymişşin bende izmitliyim bu yüzden hepsini okudum okadar karışık düzensiz yazmışsınki zor anladım.
    niye bukadar zorladınki kendini kız seni reddedip bir sürü kişiyle birlikte olmuş ve sen halen bu kıza duygu besleyebildin ilginç.daha yaşın kaç bırak gitsin ne üzülecen seni sevse zaten teklifini kabul ederdi.kzın peşinde bukadar sürtmene şaşırdım doğrusu.

İnan gerçekten sevmesem bırakırdım be abi ama olmuyor yapamıyorum bilen yok mu bir çaresini ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.