Şimdi Ara

ÇOK ÜZÜLDÜM ARKADAŞLAR BU İNSANLIK DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ÇOK ÜZÜLDÜM ARKADAŞLAR BU İNSANLIK DEĞİL

ŞU GÖZLERE BAKAR MISINIZ NASIL BAKIYOR ? GÖZLERİYLE KONUŞMUŞ RESMEN.

GELELİM BU FİLİN HİKAYESİNE;

20 Ağustos 1994’te Honolulu şehri sirk gösterisini izliyordu; sirkte 20 yaşında bir fil vardı, adı Tyke’tı. Fil işvereninden, Hawthorn şirketinden artık bezmişti.Eğlence parklarına ya da sirklere çıkmaktan yorulmuştu. Tehlikeli çalışma koşullarından yorulmuştu: rutin dayaklardan, tedavi edilmeyen yara ve berelerde, sürekli seyahat etmekten yorulmuştu. Artık yemeğin olmamasından ya da yemeğin kötü olmasından bezmişti. Sağlığının önemsenmemesinden, sağlık önlemlerinin olmamasından bezmişti. Ama esas olarak, her gün sirke çıkmaktan bezmişti.

Daha bir yıl önce Tyke Altoona, Pennsylvania’da sahneden kaçmış, binanın kapılarını kırmıştı. Üç ay sonra Minot, Dakota’da gösteri sırasında terbiyecisini ezmiş ve ortadan kaybolmuştu. Her iki olayda da terbiyeciler Tyke’ı sakinleştirmeyi başardılar. Ama Honolulu’da Tyke’ın sabrı taşmıştı. Yüzlerce izleyicinin gözü önünde Tyke terbiyecisini öldürdü, bakıcısını yaraladı, sokağa kaçtı. Sokakta Tyke bir palyaçoyu ayaklarının altına aldı ve sirkte çalışan bir adamı ezdi. Polis hiç zaman kaybetmedi. File 89 el ateş edildi. 1993 yılında Honolulu polisi gene böyle kalın derili söz dinlemez bir hayvanı vurarak öldürmüştü.

Hayvanları doğal yaşam alanlarından kopartıp, işkence altında gösteri yaptırılan sirklere giderek, suça ve vahşete ortak olmayın.

VİDEO:http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/221363/fil-tykenin-dunyadaki-son-gunu

YAZIKTIR GÜNAHTIR. ÇARESİZLİK, TUTSAKLIK, GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ OLDUM.

ARKADAŞLAR LÜTFEN SOKAKTA GÖRDÜĞÜNÜZ HAYVANLARA,(KEDİLERE KÖPEKLERE), EVİNİZİN BALKONUNA VEYA ÇATISINA (KUŞLAR İÇİN) 1 KAP SU KOYUN ARKADAŞLAR İMKANINIZ VARSA YEMEK DE KOYUN. SEVİN GÖRDÜKLERİNİZİ. SİRKLERE GİTMEYİN, HAYVANLARI ALIKOYMAYIN. YAŞAM ALANI NERESİYSE ORDA YAŞASIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 13 Haziran 2015; 0:44:49 >

• Fil 20 kisiyi oldurmus neden bahsediyon la.

Insan hayati mi onemli hayvan hayati mi
    sacmalamayin o fili orda oldurmeseler belki kac kisiyi daha ezecekti.

Tamam hayvanlari seviyoz da az mantikli olun arkadas ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 13 Haziran 2015; 0:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum durduk yere mi olmuş sence ?
  • En hassas olduğum konulardan bir tanesidir su hayvanlara eziyet konusu. Allah hepsini kahretsin. Vicdansızlar

• https://www.youtube.com/watch?v=F4IH-EqoHws

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

Fil 20 kisiyi oldurmus neden bahsediyon la.

Seni de öldürseymiş ya o zaman

• GERÇEK İNSANLIK BU DEĞİL !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayvanat bahçeleri kapatılmalı, petshoplarda hayvan satılmamalı, bağış kampanyaları ile canlıların habitati muhafaza edilmeli, şehir planlamaları ile yesil alanlar korunmalıdır. Son 40 yılda doğal yaşamın %40'ı yok oldu. Ve son 50 yılda dünya 2000 yıldır kirlendiğinden daha fazla kirlendi. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmıyoruz.

• hayatımda hiç sirke gitmedim gitmeyide düşünmüyorum , bunlara inat
  • 20 insanı öldürürken iyiydi

• sirke gidip ciddi annamda eğlenen varmı acaba yani bi aslanın yanan çemberden atlamasımı komik?

• Sayfanın içine edilmiş büyük resimlerle.
  • Simage yapabilir misiniz ?
  • Keşke sirkten biraz daha adam alaymış altına. Hayvanları hayvanlardan daha aşağılık bir şekilde kullanmak! bu cezayı getirmiş demek ki. Rabbim vermiş belalarını.
  • canım benim ya...
    allah belalarını versin orospu çocukları bunlar işte. dayanamadım daha fazla, alayının ta anasını sikeyim.

duygularınıza tercüman oldum, ben yandım siz yanmayın içinizden sövmeye devam edin.

bunların ben ta anasını sikeyim.
  • Okumadim ,cok uzun ama hikayene gore haklisindir kesin...

Edit: her hayvan dogada yaşayamaz bu arada,cogu genleri oynanarak,yada carpraz ciftlestirme yoluyla evcil hale getirilmistir.insan emegi olmadan hayatta kalamazlar,örneğin: tr deki muhabbet kuslari,1 dkkadan fazla ucamazlar,yorulurlar ve yavruyken dogadaki tohumlari kiramazlar,ac kalip ölürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 13 Haziran 2015; 2:39:21 >
  • "Tabiatın pislikleri her geçen sene kaybolur ama insanın pislikleri daha uzun ömürlüdür"

[ John Steinbeck ]

• Ulan hayvan ağlıyor anasını satıyım , nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık. Bu sirklere gidenleride gösterileri düzenleyenleride verecen vahşi hayvanların arasına bak bakayım bir daha zarar verebiliyorlar mı. İçim acıdı.
  • İyi olmuş gebersin fil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.