< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Temmuz 2022; 10:46:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Temmuz 2022; 10:46:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1 haftalık tatile kimse eve dönemeyecek hâle gelecek zaten sıkıntı yok. Siz bilirsiniz o zaman hocam. |
Vazgeçtim hocam. Geçen bir açık ogretim sınavına bakmam gerekti ve o an dedim ki: Ben bir sene daha bunları çözmeye tahammül edemem.
Bir de 11k dan kalmak çok büyük stres yaratır, acaba daha kötü mu yapacağım diye vs. Konu hakkındaki düşünceleriniz neler |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Temmuz 2022; 10:51:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Uzak yerlere gidilir mi sorusunu sormanın sebebi gidiş-dönüş mesafesi/süresi ise tabii ki gidilir. Zaten YÖK atlas üzerinden bakarsak bunu yapan birçok öğrenci var. Eğer seçeceğin üniversite iyiyse o yol süresi küçük bir detay. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Temmuz 2022; 11:44:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam amasya tıp da omü ile aynı yerde eğitim görüyor diye duydum doğru mudur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 haftalık tatile kimse eve dönemeyecek hâle gelecek zaten sıkıntı yok. Siz bilirsiniz o zaman hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |