Şimdi Ara

Çok uzak yerler yazılır mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce çok uzak yerler yazılır mi ? Mesela Trakya tıp yazsam önce 3 saat İstanbula geleceğim oradan uçakla aile evine geleceğim vs. veya Çanakkale yazsam 13 14 saat otobüs yolculuğu. Yakınlarda samsun var ama ingilizcesinde akredite yok (Türkçesine siralamam yetmiyor) ve omü tıpın zaten Türkçesi bile çok zorken Ingilizcesi çok daha zorlar gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Pamukkale, Mersin, Isparta gibi yerler de çok uzak. Siz hangisini tercih ederdiniz ? (Doğuyu ve Kayseri, Konya gibi illere gitmek istemiyorum onları saymayın lütfen.) Omü ingilizce tıp akreditesiz yazmali miyim ? Burada 3 4 saatlik yol fakat işte hem zor hem akreditesiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Temmuz 2022; 10:46:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mezundan vaz mi geçtin hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sut dokmemis kedi kullanıcısına yanıt
    Vazgeçtim hocam. Geçen bir açık ogretim sınavına bakmam gerekti ve o an dedim ki: Ben bir sene daha bunları çözmeye tahammül edemem.

Bir de 11k dan kalmak çok büyük stres yaratır, acaba daha kötü mu yapacağım diye vs.

Konu hakkındaki düşünceleriniz neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Temmuz 2022; 10:51:11 >
  • Samsun tıp var omüyle aynı kampüsü kullanıyor şimdilik 14700 ile almış geçen sene

• siz kararınızı verdikten sonra bana ne demek düşsün ki sayın hocam. şans sizinle olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Omü tıp(ingilizce)'nin de o kadar zor olduğunu düşünmüyorum, çoğu arkadaşım kalmadan sınıfı geçiyorlar.

• forumvardedilergeldik kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsun Tıp yazmam çünkü hem daha çok yeni hem akredite yok. Omü en azından daha köklü bir okul.

Bir de önemli olan diploma. Mesela Samsun tıptan alacağım diplomadansa omü diplomasını tercih ederim

Su an aklından Trakya geçiyor fakat dediğim gibi asırı uzak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum çok sakin değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam acı teng düşünmezmisiniz

• "(Doğuyu ve Kayseri, Konya gibi illere gitmek istemiyorum onları saymayın lütfen.)"

Birazdan bazı soytarılar gelip "sen bu ülkeyi sevmiyor musun, sen yüce milletimize nasıl bunları dersin, sen sanki ingiliz soylususun" diye kafa si... ütüleyecek.

• İTÜ'de bir mühendislik yazmanızı tavsiye ederim hocam

• sen bu ülkeyi sevmiyor musun

• metehanoze M kullanıcısına yanıt
    🤡

• Uzak yerlere gidilir mi sorusunu sormanın sebebi gidiş-dönüş mesafesi/süresi ise tabii ki gidilir.

Zaten YÖK atlas üzerinden bakarsak bunu yapan birçok öğrenci var.

Eğer seçeceğin üniversite iyiyse o yol süresi küçük bir detay.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hocam ama mesela ufak tefek 1 haftalık tatiller oldu diyelim. Samsunda olsam hemen otobüse atlar gelirim. Ama Trakya üniye gitsem yani Edirneye böyle bir imkanım yok. YÖK atlastan baktim Trakya tıptaki 236 kişinin 200 ü Marmara bölgesinden gelmiş. Yani bunu yapan o kadar da öğrenci yok gibi Biraz endişeleniyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Temmuz 2022; 11:44:42 >
  • Hocam bi durun zaten ortalık karışık

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

• forumvardedilergeldik kullanıcısına yanıt

hocam amasya tıp da omü ile aynı yerde eğitim görüyor diye duydum doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftalık tatile kimse eve dönemeyecek hâle gelecek zaten sıkıntı yok.  (ekonomi)

Siz bilirsiniz o zaman hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.