Şimdi Ara

Çok uzak yerler yazılır mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kırıkobplidhfmacunu kullanıcısına yanıt
    Ekstra zorluk kesinlikle istemiyorum hocam. Mersinden birkaç kişi ile bulup konuşabilirsem iyi olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mersin şehir olarak aşşırı rahat bir yer kimse kimsenin ne yaptığına karışmaz bırak sevgilinle el ele dolaşırken size ters ters bakılmasını sap takılırsan daha çok dikkat çekersin kaosmdekepskdhshd. Ama tıp fakültesinin çok zor olduğunu biliyorum. Abim Çapa mezunu tıp fakülteleriyle ilgili baya bilgili, arkadaşım Mersini sorduğunda vazgeçirmişti gereksiz zorluğundan ötürü.

• Samsun ortalama derecede muhafazakar bir şehir ama üniversitenin bulunduğu Atakum semti Los Santos gibi hem fiziksel hem insan yapısı olarak gece gündüz sahilde millet takılıyo fln yani kafeler fln var hoş gençler rahat oluyor. Ha ben muhafazakarım oranın insanının beyni sıcaktan erimiş gibi geliyor bana ama tabi sen rahat edersin mesela. Ve biraz daha ghettoya alışkın olduğum ve tarihi dokusunu daha çok sevdiğim için merkez taraflarında takılıyorum.

OMÜ tıp ve OMÜ ingilizce tıp hakkında her soruna cevap bulabilirim tanışlar vasıtasıyla ama aklında bulunsun OMÜ en zor kesinlikle değil uludağ var daha

OMÜ iyidir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam omü ingilizce sence yazmali miyim ? Akredite olmaması ve tıpta ingilizcenin o kadar da mantikli olmamasi beni caydırıyor. Bir de sınıf 40 kişi falandı. Çok az değil mi sizce bir tıp için ? Yakın diye çok yazmak istiyorum ama dediğim gibi ingilizce olması ve akredite sikintisi yüzünden Trakya vs. düşünüyorum

• Kanka tıpta akreditenin önemi hakkında yeterli bilgim yok ama bizim çocuklar omü ingilizce akredite başvurusu yapmış demişlerdi. 40 kişi az olması hakkında şöyle türkçeden ayrı bir sınıfta eğitim görüyorlar sanırım o kadar yakın olmuyorlar, mesela liseden 2 mezun olduğum arkadaşım birini sorunca o ingilizcede o kadar sık görüşemiyoz fln diyorlardı. ingilizce de bi sene hazırlık öğrenip bum bum tıp eğitimini alıyorlar ama dilden bi sıkıntı yok. hem belki usmle amerika düşünüyosan ingilizce işine gelebilir. trakyayı bilmem de tekirdağ tıptan sorun varsa da ulaşabilirsin

• Kanka yine senin kendi tercihin ama sınıfın kalabalık olması kötü bişey uludağda 450 kişiyiz ne bilim suriyeliler azeri ex sovyet ülkesi etnik garip guruplar fln dolu hiç verimli olmuyor. zaten tıpta çok tartışacağın bişe yok ki integral fln sormucan. oturup ezber yapıcan yani. O yüzden daha rahat olur diye düşünüyorum ama senin kararın iyi düşün her türlü.

Öteki her konuda omü iyi bir üniversitedir haberin olsun

Şu akredite işini umarım 2 aya hallederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin çok sıcak değil mi 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.