Er
19 Haziran 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 455 (Bu ay: 1)
Gönderileri
ekonominin son durumuyla birlikte okunmaz diyor konuştuğum kişiler. çevrem ankara’ya gitmemi söylüyo ve arkadaşlarım içinde de istanbul düşünen sayısı çok az.

siz ne düşünüyorsunuz? istanbul’u çok seviyorum ama yazılmaz mı ki? maddi durumumuz pek yok ortalama memur ailesi.
EA’DAYSANIZ YA DA OLSAYDINIZ HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ
mezun istiyorum hamda diyelim ki en en iyi ihtimalle ilk 200e falan girdim seneye. 84 obp beni cok geriye atar mi
mezuna kalıcam. bu bir sene psikolojimi muhafaza edebilmek için önerileriniz neler? 9k dan bırakcaz ea
SONUC 9K CEVRE MARMARA VE TAÜ HUKUK YAZ DİO NAPSAK Kİ HUKUK OKUNHR MU Kİ ACİL UARDİM
öncelikle lise sürecini çok kötü geçirdim derslerim gerçekten çok kötüydü. son sene özele geçmesem 78 olcaktı obp.
şimdi ise eada 9k yaptım sonucum kötü farkındayım fakat aileme söylediğimde lisede derslerin çok kötüydü buna da şükür minvalinde bir tepki verdiler bu durum moralimi çok bozdu.

sınav sonrasında ailesinde bu tarz moral bozukluğu süreci yaşayanlar var mı? mezun düşünüyorum sene içinde baskı oluşacak gibi üzerimde.
ea 9k ile agır bir yenilgi sonucu mezuna kalıorjm hangisi sizce
bu sene +30 dakika ve barajın kalkmasıyla birlikte daha zor bir sınav beklerken çok daha kolay bir sınavla karşılaştık ve çift senelerde kolay gelir efsanesi bir kez daha haklı çıkmış oldu

seneye 2023 sınavı için ne düşünüyorsunuz?
seçimlerin etkisi olur mu sınav sistemi değişir mi
bu sene gibi kolay olursa sıkıntı
ham 8k yerleştirme 9k mezun düşünüyorum.
mezuna kal diolar bazıları da yaz git dio sizce??
3-4k gelmedi lna napcam ben
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.158
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.688 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 327 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yönetim
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.