Şimdi Ara

Çok utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dersaneye giderken karnım çok açtı. Doner aliyim dedim gittim donerciye. Kapı boyle camdan ve cam da cok temiz ya da bana oyle geldi. Baktım kapı kapalı sağa ittirdim açılmadı sola ittirdim açılmadı. Sonra soluma bir baktım cam falan yok açık orası . Girdim içeri donerci gülüyordu bana ama hicbir sey olmamış gibi donerimi aldım ciktim. İçerde kimse yoktu baska ama rezil olmus muyumdur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dışarıda rezil olmak hoşuma gidiyor benim tramvayda falan sorunlu gibi davranıyorum.
  • Böyle de olabilirdi. Şükret haline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 2 Ocak 2013; 22:13:49 >
  • bende geçen gün spor salonundan çıkıyodum 2 tane kapı varmış kilitli olan kapıyı uzun bi süre açmaya çalıştım orda duran çocuk gülümseyerek kapıyı açtı arkama bakmadan gittim
  • UP

• İlkokulda geziye gitmiştik.Bi mekanda yemek yedik ardından tüm çocuklar balkona çıkıp oyun oynamaya başlamıştı.Ben de onların yanına gitmek için deparı bastım,balkonun cam kapısını öyle bi silmişler ki sanki yok olmuştu.Cam kapıya bi çarpmışım,herkes yemeği bırakıp bana bakmaya ve hayvan gibi gülmeye başlamıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Böyle de olabilirdi. Şükret haline.

/>

• Oda bir sey mi arkadaslarla biyere mac izlemeye gitmistik elimde telefon vardı yürüyordum hic önüme bakmadan yanlıs yere girmisim ordada cam varmıs öyle bir carptım ki cama elimdeki telefon havaya fırladı herkes kalktı bakmaya geldi amma rezil olmustum be tuvalette gittim orda bile gerizekalıyı gördün mü nasıl carptı cama diye konusuyordu

• bunu buldum biraz ferahlayın
  • Oda biseymi biz evi yaktik

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Böyle de olabilirdi. Şükret haline.

/>

Oha. Adam nasil bi hirsla cikmissa artik

• Geçen gün minibüsün merdivenlerinden inerken eğilmedim.ve kafamı üstte çarptım

arkama bakmadan uzaklaştım

• Maçtan çıkmış soyunma odasındaydık. Oda buhar ve sigara dumanı dolduğu için bulanık görüyordum. "Lan ben gözlüğü nereye koydum?" dedim. Sonra bir baktım ki gözümdeymiş. Tabi bütün arkadaşlar çok fena gülmüştü.
  • Geçen bana da olmuştu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.