Şimdi Ara

Çok tipsizim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tipsizim. Önceden bunu kendime yediremezdim. Mesela burnum çok büyük ve biri burnum hakkında bir şey dediğinde önceden kızarır, terlemeye başlar hemen konuyu değiştirmeye çalışırdım. Şu an dış görünüşümle barışığım yani biri bir şey dediğinde ben de konuşmaya dahil olup hep beraber gülebiliyorum; fakat bugün artık tipsiz görünmemek için bir şeyler yapmalıyım dedim. Öncelikle kendimde gördüğüm kusurlar;

1) Burnum uzun ( bunun için şimdilik yapabileceğim bir şey yok. şu an 18 yaşındayım belki seneye burun ameliyatı olabilirim)

2)Saçlarım kıvırcık ve kısa kessem olmuyor, uzun bıraksam olmuyor zaten çok fazla dökülme var bu gidişle yakında kel olacağım. Bu arada kel de hiç yakışmaz

3)Kaşlarım fazla kalın ( Allah'tan martı kaş değilim) kaşlarımı aldırmaya da korkuyorum ya berber fazla alır da çok ince olur sonra her yerde dalga konusu olmayalım

4)Yanaklarım çok dolgun: Bu da fazla tuzdan oluyormuş uzun zamandır tuzsuz beslenmeme rağmen değişiklik yok

5) Yüzümde çok aşırı olmasa da biraz sivilcem var. Bunun için de doktorun verdiği ilaçları kulklanıyorum azaltsa bile tamamen geçirmedi.

Sizce ne yapmalıyım diyeceğim ama siz zaten 'kendi yazmış kendi cevaplamış' diceksiniz fakat özellikle saç ve kaş hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.

NOT: GERÇEKTEN YARDIM EDEBİLECEK BİRİNE PM YOLUYLA FOTOĞRAF ATABİLİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendaryy -- 15 Eylül 2012; 22:22:45 >

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda estetik uzmanı yok
  • Sivilceler sorun diye düşünüyorum, cildiye ile görüşmen de yarar var.
  • önemli olan zeki olmak. beynini kontrol etmesini bilmek. tipli olsan kaç yazar?
  • dostum okulda sana tipsiz diyenlere çak 2 çenesine bak bakalım birdajha diyorlarmı
  • pm at bakalım yaparız bişeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sakat olmadıgına şükret. Ne insanlar vardır oram buram olsada tipsiz olsam diye. Sen yaşamana bak kimsenin senle işi yok. Pm atarsan bilgi verebilirim
  • Kaşları berbere aldırmayacaksın zaten bir yerden cımbız bul sen istediğin gibi al.
    Sivilceler de zamanla geçiyor sorun değil bu bence.
  • İçim karardı arkadaş

• Böyle isyanlara girmek çok yanlış , pm at bir.yorum atayım. Diğer arkadaşlara da yardım ettim sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Kaşları berbere aldırmayacaksın zaten bir yerden cımbız bul sen istediğin gibi al.

Hocam nasıl alacağımı bilmiyorum ki

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bazılarına pm attım. Yalnız @haygogo sana pm atamadım birazdan tekrar deniyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendaryy

quote:

Kaşları berbere aldırmayacaksın zaten bir yerden cımbız bul sen istediğin gibi al.

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bazılarına pm attım. Yalnız @haygogo sana pm atamadım birazdan tekrar deniyecem

Resmini aldim simdi . Bak bu tavsiyelerime uy. Saclarin kötü görünüyor. Kabarık. Onlari 3 e vuracaksin . Daha iyi durur. Sonrasinda sakal yok sanirim . Neyse birde kilo vermeye bak . Body ile saglikli olursun . Eski halini bile aramazsin 1sene calismayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

quote:

Resmini aldim simdi . Bak bu tavsiyelerime uy. Saclarin kötü görünüyor. Kabarık. Onlari 3 e vuracaksin . Daha iyi durur. Sonrasinda sakal yok sanirim . Neyse birde kilo vermeye bak . Body ile saglikli olursun . Eski halini bile aramazsin 1sene calismayla.

Ben de saçlarımı 3 vurdurmayı düşündüm ama o zamanda burnum çok belli oluyor. Kaşlarımda kalın zaten 3 vurdurursan onu da bıraz aldırmam gerekir diye düşünüyorum. Bir de kilo verdikten sonra mı saçları keseyim yoksa önce mi?

• quote:

quote:

Cımbızla kaşı yakalayıp çekiyorsun Tabi şekil vermek usta işidir ama mesela aşırı kalınlık olan yerleri normali gibi yapabilirsin biraz araştır internette uzman tv'de falan, kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

Cımbızla kaşı yakalayıp çekiyorsun Tabi şekil vermek usta işidir ama mesela aşırı kalınlık olan yerleri normali gibi yapabilirsin biraz araştır internette uzman tv'de falan, kolay gelsin

Sağol hocam araştırıyorum

• pm at benimkinden iyidir her türlü
  • pm at ona göre cevap vereyim
  • Napıcaksın kardeş allah vergisi yoksa yoktur yapabilecek bir şey yok. Örtmeye çalış.
  • Bence buna karar vermek için henüz erken 22 yaşına girip gelişmen tamamlandığında yine böyle bir durumla karşılaşırsan güzellik merkezine gidip az da olsa sorunu çözebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.