Şimdi Ara

Çok tipsizim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Body e başla ister istemez kendine özgüvenin gelir yaşın 18 sivilceleri dert etme 1-2 seneye onlarda düzelir saçlarına yapılabilcek ve sana uyan tarzları araştır çok araştır yanaklarım dolgun demişsin zaten body yapınca terliyceksin spordan sonrada yiyceğin karbonhidratlara proteinlere doğal tuzlardan birazcık serpersin zamanla düzelir oda kaş sorunu da berbere falan gitme belki zor gelir sana ama çoğu erkek böyle yapıyo kadınların gittiği yerlerde özel yerler var kaş alımı falan üstden alırlar azıcık hiç belli bile olmaz daha iyi hissedersin kendini burnunuda zaten 2 sene sonra falan halledersin bide pm atarsın iyi olur baya merak ettim seni
  • pm
  • bi pm at bakalim
  • Sana pm at diyen boş beleş adamlar sadece tipini merak ettiği için kardeşim. Özelden bana yaz bi konuşalım seninle bakalım neler yapabiliriz bu konularda uzman olduğumu daha önce arkadaşlara verdiğim özgüven tavsiyelerini forumdada görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Sana pm at diyen boş beleş adamlar sadece tipini merak ettiği için kardeşim. Özelden bana yaz bi konuşalım seninle bakalım neler yapabiliriz bu konularda uzman olduğumu daha önce arkadaşlara verdiğim özgüven tavsiyelerini forumdada görebilirsin.

bos beles mi? neden herkesi ayni kefeye koyuyorsun arkadasim? cocugun tipini gördükten sonra nasil yardim edebilirim diye pm atmasini istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: J81

bos beles mi? neden herkesi ayni kefeye koyuyorsun arkadasim? cocugun tipini gördükten sonra nasil yardim edebilirim diye pm atmasini istedim

Genelleme yaptım arkadaşım. Lafı niye üstüne alıyosun sırf tipini görmek isteyen adamlarda var bu forumda onlara benim lafım sen niye atlıyosun onu anlamadım?
  • quote:

quote:

Genelleme yaptım arkadaşım. Lafı niye üstüne alıyosun sırf tipini görmek isteyen adamlarda var bu forumda onlara benim lafım sen niye atlıyosun onu anlamadım?

pm istiyenlerin hepsini bos beles gördügün icin. Keske o "bos beles" kismini yazmasaydin. pm istiyenlerin belki cogu yardim etmek istiyordur?

• quote:

quote:

quote:

pm istiyenlerin hepsini bos beles gördügün icin. Keske o "bos beles" kismini yazmasaydin. pm istiyenlerin belki cogu yardim etmek istiyordur?

+Sonsuz

• pm
  • [size=7]bende tipsizim

ayrıca Pm
  • bana da pm at kanka. iyi özgüven aşılarım. ama tip mip hepsi gelip geçici kanka. önemli olan fikirlerin, düşüncen, beynindir. seni sen yapan onlardır. hepimiz manken olmayacağız nede olsa.
  • Pm atabilirsin kardeşim.
  • Kıvırcık saç için on liraya satılan düzelştiricleri öneririm. Yılan yağı diye birşey duydum hem saç dökülmesini engelliyor hem çok hızlı uzatıyor , açıkcası bir haftada saçı uzayan kişilere olm ne yaptım saçına diyince öğrendim Kendim denemedim ama çok hızlı uzatıyor. Tam olarak ne onu da bilmiyorum ama aktara sordum 15 lira dedi.
    Sivilceler için yüzünü buharda tut sonra sertce kesele gözeneklerin açıldıktan sonra ilacını sür.
    Ergenlik sivilceleri kolay kolay geçmez :)
    Kaşların ise tek çözüm aldırmak artık kuaförünün iyi olup olmadığına bağlı kalmış

• Tipsiz olmak göreceli bir kavram birazda. Fazla takma. Fakat sendeki asıl problemin özgüven eksikliği olduğunu seziyorum. Zira bir insan tipinden utanıyorsa ya bir kız vardır bunu beğenmeyen ya da özgüven yoktur. Bende mükemmel bir erkek değilim. Fakat bendeki özgüven var ya ohooo. 10'a katlarım muhtemelen seni. Hem tipsizlikte hem özgüvende. Ben şahsen kendimi tipsiz bularak bunun bir şans olduğunu hissediyorum. Çünkü kendimi biliyorum. Eğer über yakışıklı bir insan olsaydım özgüvenden çok kibir ve kendini beğenmişlik baş gösterirdi ve büyük olasılıkla bu durumda şuan bu satırları sana yazıyor olmazdım. Seninle dalga geçen arkadaşlarına da gül geç ve asla onlara karşı kin besleme. Eğer çok içerleyecek bir insansan sende ona şaka yollu takıl. O da gülecektir, emin ol. Onlardan önce sen kendinle dalga geçmeyi öğrenmelisin. Bu lafımı unutma "Kendinle dalga geçme fırsatına başkasına bırakan insan embesildir." Ben bunları yapamam dersende yazıl bir spor salonuna bir bok olmasada özgüvenin yükselicektir. Ayrıca pm ile fotoğrafını yollamanı da istemiyorum farkındaysan. Çünkü sorun kafanda değil onun içindekilerde. Hadi kal sağlıcakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışıp biriktirdiğin paralarla yavaş yavaş estetik olursun. 25 yaşına kadar mesela.
  • 20 den sonra tip oturmaya basliyor. yaslandikca daha yakisilikli oluyor erkekler. bekleyebildigin kadar bekle.
  • Erkeğin makyajı saçıdır ,sakalıdır.Önce mahalle berberini bırak doğru düzgün bir kuaföre git.Saçına başına düzgün bir model belirle.Bak bonus Arda bile saçını adam etti.http://www.tumspor.com/avrupa-ligleri/haber/924692-arda-turanin-yeni-imaji-sasirtti Sonra spor salonuna yazıl.Aksatmadan haftada 4-5 gün spor yap.Yağlı bir vücudun varsa cardio ile önce kilo ver.Daha sonra ağırlık antremanlarına başla vücudunu geliştir.Değişimi görünce kendine güvenin gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.