Şimdi Ara

Çok tipliyim utançlığımdan kız arkadaşım olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler babyfaceim yani Allaha şükür tipim var 57 kiloyum yeşil gözüm sarı saçlarım var herneyse ama bir sorun var sanal ortamda çok kız düşürürüm aynanda 4-5 kızla bile çıkarım ama iş sanalda bitiyor gerçekte o kızları görünce yerin dibine giriyorum utançlıktan yada gerçekte bir kızla konuşurken utançlığımdan gözlerine bile bakamıyorum ya en kötüsü gizem geçen gün yani duymak istiyosan seni seviyorum bil dedi yerin dibine girdim utançlıktan kızın yüzüne bile bakamadım bastım gittim kız arkamda kaldı yani tip var ama aşırı utangaçım hiç kız arkadaşım olmadı realde hep sanalda oldu kızlar bakmıyor değil bakıyor bakmasınada ben utangaçlıktan kimseyle çıkamıyorum kızz aaa çok tatlısın diyor atak olamıyorum teşekkürler diyip yüzümü çeviriyorum çok lanet bişey bu durumdan nasıl kurtulabilirim cidden kafayı yicem artık iş sanalda oldumu ağzım laf yapıyor kızı 2 dakikada düşürüyorum ama reala gelince kızın yüzüne bakamamaktan açılamıyorum yada gelen teklifleri bile kabul edemiyorum 17 yaşındayım tipim var iş sanala gelince çok kız düşürürüm ama realde oldumu utangaçlıktan hiç sevgilim olmadı çok lanet bir durum hele o tipsiz olup ağzı laf yapan apaçilerin özgüvenini görünce kendimden utanıyorum

SS KONUSUNDA FORUMDA BU KADAR ERGEN VARKEN BU FORUMA SS KOYMAM DÜNYANIN EN YAKISIKLI OLSAM BURDAKİ ERGENLER KISKANÇLIKTAN YİNE B-*K ATAR O YÜZDEN KOYMUYORUM SS FALAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believe745 -- 11 Kasım 2012; 12:17:53 >

• csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

buralarda bir laf vardır bilmem bilirmisin NO SS NO GÜVEN Joe

bu forumda bu kakadar ergen varken buraya ss koymamı bekleme ne kadar ss koysamda burdaki ergenler kıskançlığından her türlü bok atar o yüzden koymaya niyetim yok CSB diyorsan okuma bas git.
  • "çok tipliyim"
  • Block listeme hoş geldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no ss no güven
  • ss yoksa yorumda yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz11

no ss no güven

sanki koysam yakışıklıysam yakışıklısınmmı diyeceksiniz her türlü alay ediyorsunuz çok gördük forumda tipli insanlara kıskançlıktan tipsiz diyosunuz sizin gibi ergenler olduğu için koymuyorum forumdan temizlenmesi lazım sizin gibi ergenlerinde o zaman koyarız.
  • Bu kadar iddialı başlığa ss koymazsan csb damgası yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: believe745

quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz11

no ss no güven

sanki koysam yakışıklıysam yakışıklısınmmı diyeceksiniz her türlü alay ediyorsunuz çok gördük forumda tipli insanlara kıskançlıktan tipsiz diyosunuz sizin gibi ergenler olduğu için koymuyorum forumdan temizlenmesi lazım sizin gibi ergenlerinde o zaman koyarız.

oldu o zaman biz kalkalım
  • başka bir arkadaşta full karizma geziyordu değil mi
  • hocam ss siz yorum yapmak olmaz istiyosan atabilirsin bişey yapmam o konuda güvenebilirsin , sende sosyal fobi var yada bire birde çekiniyosun oda daha önceden yaşadığın sorunlardan olabilir çocukluk dönemi özellikle , bu sorunu beyinde bitirmem gerekiyo bunun içinde eğer sevdiğin biri varsa onunla çık çünkü insan en rahat sevdiğinin yanında olur benden klavye ile tavsiye bu kadar çünkü yapcak bişeyimiz yok
  • Sen castin bibır özentisi eleman değil misin? Elinde le cola ile ss atan. Millete ergen demeden önce kendine biraz çeki düzen ver hala öyleysen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: believe745
    17 yaşındayım

FORUMDA BU KADAR ERGEN VARKEN, BURDAKİ ERGENLER

• no ss no güven joe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Sen castin bibır özentisi eleman değil misin? Elinde le cola ile ss atan. Millete ergen demeden önce kendine biraz çeki düzen ver hala öyleysen.

+1
  • forum renkli gözlü sarışın kaynıyor.
    Bir SS at da inanalım sana dostum.
  • ben doğruyu sölicem ergen değilim tipini pm ile gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

csb

+1
  • belki fazla tiplisindir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.