Şimdi Ara

çok şişmanım denize gitmeye utanıyorum:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
18.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boy 1.70 kilo 74 göbeğim var yüzmeyi çok sevdiğim halde denize gitmeye utanıyorum ayrıca göbeğimin üst tarafında kırmızı bi çizgi var

• biz sizin cizgi filmlerinizle buyuduk
  • Boşver, niye utanıyon. Git denizine...Hem yüzerek bir iki kilo verirsin. Kendinle barışık ol. Kilon için utanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: muckerx

biz sizin cizgi filmlerinizle buyuduk

anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MonsterHungry

quote:

anlamadım

siz ayi yogi degil misiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

anlamadım

bunun karikatürü vardı şimdi hatırladım

• o çizgi bende de war utanılcak bişey olark görmüyorum sen git denize bak keyfine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

anlamadım

bence insanların dış görünüşleriyle alay edilmez..

sende takma kafa git denize neler neler gidiyo takma

• çikolatasız asla fan club dan ayrıl bende kiloluyum boyun 1.84 kilom 93 filan bak aynen şöyle yap 2 haftada düzelirsin (tamamen zayıflarsın demiyorum şekle girersin) ( ve ağustosta filan bayaa düzelmiş olursun) ben uygulıcam şahsen

1) abur cubur kesinlikle yeme

2) tatlı olraak sadece dondurma ye

3) kola vs. gazla içeçecekler haftada 1 bardak max.

4) günde en az 50 mekik 50 şınav (ara ara yap)

5) en az 2.5 litre su iç

6) 3 öğün ye veya 9 öğün ama az az sık sık ye ....

bunları uygula ( ben tenis kursuna gidiyorum haftada 3 gün 2 saat koşma terleme şansım oluyor) koş bayaa evde ... kesin düzelirsin düzel bayaa yaz bitince diyetisyene git o zaman 60 kilo bile olursun filinta gibi ben başılcam program yaptıktan sonra

• quote:

quote:

quote:

anlamadım

Harika.Bende utanıyorum ayrıca ben 12-13 yaşlarında senin kilondaydım.Ve suratım şu anda sivilce dolu.Acayip çirkinim.Babam 110 kilo benim bacaklarım daha kalın onunkinden....

• quote:

quote:

quote:

anlamadım

Kardeşim sende utanma, o kadar şişman değilsin, 170 / 74 biraz balık eti diyelim, utanma...

• Niye utanıyorsun ya ?

Senin gibi bir sürü insan olucak orda ki olmasa bile takılacak bir durum yok .
    Sen çok zayıflarla kemikleri sayılıyor diye dalga geçiyormusun ?
    Problem yok o zaman .
  • benim kilolarıma rağmen denize giriyorum sen kendi kilona şükret ben neyim peki..
    170 yakın boy 85 kilo eee ben senden bile fazlayım göbek var ama yürümede sorun yok hızlı yürürüm genelde benim amcaoğlu dayanamadı yürümümeme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

çikolatasız asla fan club dan ayrıl bende kiloluyum boyun 1.84 kilom 93 filan bak aynen şöyle yap 2 haftada düzelirsin (tamamen zayıflarsın demiyorum şekle girersin) ( ve ağustosta filan bayaa düzelmiş olursun) ben uygulıcam şahsen

1) abur cubur kesinlikle yeme

2) tatlı olraak sadece dondurma ye

3) kola vs. gazla içeçecekler haftada 1 bardak max.

4) günde en az 50 mekik 50 şınav (ara ara yap)

5) en az 2.5 litre su iç

6) 3 öğün ye veya 9 öğün ama az az sık sık ye ....

bunları uygula ( ben tenis kursuna gidiyorum haftada 3 gün 2 saat koşma terleme şansım oluyor) koş bayaa evde ... kesin düzelirsin düzel bayaa yaz bitince diyetisyene git o zaman 60 kilo bile olursun filinta gibi ben başılcam program yaptıktan sonra

kilomun en büyük sebebi Kola günde 2lt'ye yakın içiorumbırakamıyorum diğerlerini yapmaya çalışıcam.Ayrıca karneyi aldığımız günden beri dışarı çıkmadım gezmeyi dolaşmayı sevmiyom pek ama mecbur yapıcam
    saol kardeşim

• Boy 1.73 kilo 120 hiç canımı sıkmadan denize havuza giriyorum. Şezlongada yayılıyorum kimsedende çekinmiyorum.
  • Kimden utanıyorsun? O insanları hayatınca bir daha görecek misin acaba neden utanıyorsun?
  • Dün Gördüğüm bi yazıyı paylaşayım senle moralın duzelır belkı

''Fazla kılolarınızdan korkmayın BATTAL beden sadece 15 ytl''Gomlek satan bı yerden alıntı
  • 190 a 88 kilo rahat rahat gidip geliyorum hemde kız arkadaslarimda rahat ol arkadasim bosver takma kafana barısık ol kendinle
  • yaw ne kilolusu yaw kiloluysan nolmuşş.. kiloluysan birazda yalaksan birazda espiriliysen gayet sevimlisindir demek.. yani öyle olarak kiloluluğunu sevimliliğe dönüştür bence arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

Kimden utanıyorsun? O insanları hayatınca bir daha görecek misin acaba neden utanıyorsun?

herkes bana tip tip bakıcak gibi geliyoriçinden oha göbee bak diycek diye tırsıyorum
    onları bi daha görmücek olsam bile utanıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.