Laptopta oynayacak oyun kalmadı, izleyecek güzel anime bulamıyorum, okuyacak kitabım var ama heves yok, can sıkıntısından telefona Modern Combat 3'ü tekrar yükleyip bitirdim, DH'de ilgi çekici bir şey yok. Durum böyle, her türlü öneriye açığım. Not= önermeyin, ev kalabalık zaten, laptobum telefonum ve ben odamda yaşam mücadelesi veriyoruz.
Millet böyle konu açar 30dkda 5 sayfa dolar, biz açarız cevap atan yok
dışarı neden çıkmıyorsun. kulaklığı takıp sokaklarda yürümen bile bi + senin için. kendin söylemişsin oynanacak oyunun, kitap için hevesin, ev kalabalık olduğu için odadan çıkma durumun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: 7Ronaldo
dışarı neden çıkmıyorsun. kulaklığı takıp sokaklarda yürümen bile bi + senin için. kendin söylemişsin oynanacak oyunun, kitap için hevesin, ev kalabalık olduğu için odadan çıkma durumun yok.
İzmir'deki cehennem sıcağında bu malesef şu anda mümkün değil hocam, normalde bu dediğin şeyi anında yapardım.
quote:
Orijinalden alıntı: RustInPeace
quote:
Orijinalden alıntı: 7Ronaldo
İzmir'deki cehennem sıcağında bu malesef şu anda mümkün değil hocam, normalde bu dediğin şeyi anında yapardım.
gölgelik alanlar hiç mi yok. bu sıcakta çıkmayı yeğlerdim açıkcası senin durumunda olmuş olsaydım
Hocam birkaç arkadaş da çıkıp gezelim dedi, sabahtan bayram ziyaretine gittiğim için tecrübeliyim, inan gölgede bile durulmuyor. @7Ronaldo