Şimdi Ara

ÇOK SICAK!!.. Packard Bell Core 2 Duo Notebook 880 TL. 12 Taksit.. Carrefour'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Notebook isteyenlerin kaçırmaması gereken bir firsat. Az önce Carrefour Ümraniye'den aldım. 880 TL , Axess karta 12 taksit..

Packard Bell MH45-P-002TK

Ekran Boyutu : 15,4"
    İşlemci Modeli : Core™2 Duo
    İşlemci Hızı : 2,00 GHz
    Bellek : 2 GB
    Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB
    İşlemci Üreticisi : Intel®
    Ön Bellek (L2 Cache) : 2 MB
    Veri yolu Hızı : 667 MHz
    Chipset : INTEL GM45
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    Bellek Türü : DDR2
    Parlak Ekran : Evet/Var
    Geniş Ekran : Evet/Var
    Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
    Ekran Kartı : INTEL GMA X4500
    Ekran Kartı Belleği : 128 MB
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px
    Optik Sürücü : DVD±RW
    Kablosuz Ağ : 802.11a,802.11g,802.11n
    Kablolu Ağ : Ethernet 10/100
    Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.1 + EDR
    USB Sayısı : 3
    Dahili Web Kamera : Evet/Var
    Klavye : Türkçe Q
    İşlemci Numarası : T5800

Piyasa fiyatı için buraya..
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=102531

• Mükemmel fiyat. Güle güle kullan.
  • oooooooooooo Süper Fiyat
  • Harika bir fiyat. Bu özellikte bir cihaz için. İşlemci ve ekran kartı da son jenerasyon ürünler. Benzer özellikteki ürünlerin 400-500 TL altında....
  • ekran kartıda ati yada nvidia olsaydı kesin alırdım ahh
  • Süper fiyat. Teşhir ürünümüydü ?
  • mevcut ekran kartı da normal kullanım için fazlasıyla yeterli, nVidia7300, 8400 gibilerden fazla farkı yok ancak inşallah teşir ürünü değildir, carefour'da arasıra uygun fiyatlara teşir ürünleri satılır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

ekran kartıda ati yada nvidia olsaydı kesin alırdım ahh

İntel GMA 4500 .işlemci ile tümleşik bir ekran kartı olmasına karşın....intel in son teknoloji bir ürünüdür....www.notebookcheck.com da mobil ekran kartları değerlemesine bakarsanız orta seviyedeki ATI ve Nvidia ekran kartları ile boy ölçüşebildiğini görebilirsiniz..

Bu cihaz 880 TL na mucize gibi gerçekten.!!!!!!!!!!
  • Hayır teşhir değil.. Özel camekanda sergileniyordu.. Üstte açık halde teşhir ürünü, altta da 7-8 adet kadar sıfır paketler vardı.

Bu arada free-dos olduğunu düşünüyordum alırken, çok hızlı aldığım için farketmedim ama Vista Home Premium da çıktı içinden

Eksi yanları blutooth ve hdmi çıkışı olmaması. Ama bu fiyata gerçekten harika bi notebook.
  • diğer carrfourlar da da var mı acaba? stok sayısını da öğrenmek lazım. eğer varsa yarın sabahtan ilk işim bunu almak olur.
  • 1 hafta önce hp-compaq 60 cq-135 ft modelini bir arkadaşa 1289 ytl na aldık .Aynı işlemci var. Nvidia 9200 m GE ekran kartı.Her gören çok iyi fiyat ..filan diyor.(Migros dan ..kampanyalı...çok hızlı satıldığı söylendi.!!!!!!).Şimdi bu cihaz bunun 400 TL altında...İlginçtir Compaq ta da BT yok...Dizüstü alacak varsa İstanbul'da hemen koşup alsın...Vista Home Premium var ...Şaka gibi gerçekten...
  • sadece istanbuldamı yahu ? ankaradaki carrefour'larda yokmudur ?
  • İçerenköy mağazasında da vardı aynı makine, ama 990 dedi idirimli fiyatını yada ben yanlış anladım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

1 hafta önce hp-compaq 60 cq-135 ft modelini bir arkadaşa 1289 ytl na aldık .Aynı işlemci var. Nvidia 9200 m GE ekran kartı.Her gören çok iyi fiyat ..filan diyor.(Migros dan ..kampanyalı...çok hızlı satıldığı söylendi.!!!!!!).Şimdi bu cihaz bunun 400 TL altında...İlginçtir Compaq ta da BT yok...Dizüstü alacak varsa İstanbul'da hemen koşup alsın...Vista Home Premium var ...Şaka gibi gerçekten...

Bende aldım kuzenime CQ60-135 ten. Bunun fiyatı ona göre gerçekten de çok iyiymiş.
  • bluetoothu salla o 10 ytl'lik iş de hdmi çıkışı olsa iyimiş.
  • Süper Fiyat
  • ankarada varmı acaba.
  • evet ankarada da istiyoruz, sitesinde gözükmüyor, sadece istanbul mu
  • 128 ekran kartı var bunun nesi iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

128 ekran kartı var bunun nesi iyi

Excel, word, internet için yetmez mi? İş bilgisayarı amaçlı kullanacaklar için bu fiyat iyidir bance. Oyun oynayacaklar 2 katı verir, harici ekran kartlı birşey alır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.