Şimdi Ara

Çok pahalı olmayan genç işi cüzdan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun bölüm göremediğim için konuyu buraya açtım.

Pahalılık görecelidir tabi, 70 TL ye kadar diyelim. Tavsiyede bulunacak olan var mı ?

• samsuna gel site camisinin içinde 5 liraya cüzdan satıyorlar onlardan birini al içine de 65 lira koyarsın gayet iyi 2 senedir kullanıyorum
    o paraya aldığın cüzdanın f/p olması için rahat 10 sene kullanman lazım o kadar ömrü olmaz zaten
  • Biraz cusse olarak büyük isen aliexpress ten çok güzel bir cüzdan onericegim. Kendime aldım aynisindan ama minyon tipli olduğum için güzel olmadı bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike cuzdan var bende. Kac para bilmiyorum ama 3 yıldır bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adidasın Milan armalı cüzdanı var özdilekten 26 tl almıştım cüzdana o kadar para vermem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

Biraz cusse olarak büyük isen aliexpress ten çok güzel bir cüzdan onericegim. Kendime aldım aynisindan ama minyon tipli olduğum için güzel olmadı bana

Hayatım boyunca cüzdandan hep uzak durdum biraz iyisi olsun diyorum ondan 70 Tl dedim , yoksa pek zengin sayılmam Hadi 30-40 Tl olsun sizi mi kıracağım.

Aliexpress falan kaç güne getirir Allah bilir.

Altta arkadaşın dediği gibi Nike tarzı cüzdanlar daha iyi olur gibi. Deri cüzdan seçeneği çok fazla var , gençler için olmasını istiyorum. Yoksa ben de gidip rastgele cüzdan alırım ama çok kaba,ağır kaçabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 26 Ekim 2014; 13:28:55 >

• Pahalı olmayan genç işi diyo 70 Tl diyo akıllı bi genç 10 liraya bi cüzdan alır 60 Tl'siylede gider sosyalleşir sinemaya tiyatroya gider olmadı üstüne biraz ekleyip il gezilerine katılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lives kullanıyorum memnunum gg ye bak
  • Teşekkürler güzel gibi , bakınayım biraz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

Biraz cusse olarak büyük isen aliexpress ten çok güzel bir cüzdan onericegim. Kendime aldım aynisindan ama minyon tipli olduğum için güzel olmadı bana

Hocam merak ettim linki atar mısınız?
  • Hocam git pumaya 35 liraya falan bi spor cüzdan al hiç pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: .Light.

Hocam git pumaya 35 liraya falan bi spor cüzdan al hiç pişman olmazsın

Bunun gibi olabilir , deri mi bu tarz mı karar veremedim
     Çok pahalı olmayan genç işi cüzdan tavsiyesi Çok pahalı olmayan genç işi cüzdan tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 26 Ekim 2014; 13:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

quote:

Orijinalden alıntı: .Light.

Hocam git pumaya 35 liraya falan bi spor cüzdan al hiç pişman olmazsın

Bunun gibi olabilir , deri mi bu tarz mı karar veremedim
     Çok pahalı olmayan genç işi cüzdan tavsiyesi Çok pahalı olmayan genç işi cüzdan tavsiyesi

Benimki bu tarz ve hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Bu biraz sade orda çok değişik tarzlarda cüzdanlarda bulursun. Ben yarın saat hangisini alacağıma karar verememiştim. Adidastanda nike tanda daha güzel görünüyorlar ve herkes tarafından kullanılmıyor

• Genc işi falan diyorsun da şu cirt cirtlilar bana hep çocukça gelmistir.Git defactoya lcwye deri cuzdanlar var ve fiyatları da cok uygun.Ben 3 sene once lcwden aldim hala kullanirim cokta kullanisli, tek sıkıntı demir para koymaya yeri yok

• http://www.ebay.com/itm/Timberland-Thin-Slimfold-Wallet-Genuine-Leather-Mens-Billfold-Slim-ID-Cards-Case-/311059310302

Ben de ayni ikilemdeydim, bunu aldim yaklasik 10 gunde geldi. Turkiye fiyatinin yarisindan daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Genc işi falan diyorsun da şu cirt cirtlilar bana hep çocukça gelmistir.Git defactoya lcwye deri cuzdanlar var ve fiyatları da cok uygun.Ben 3 sene once lcwden aldim hala kullanirim cokta kullanisli, tek sıkıntı demir para koymaya yeri yok

İşte konuya açmamın sebebi de buydu 20 yaşına gelmişim daha doğru düzgün cüzdan kullanmadım.

Saolasın derilere de bakayım. Lanet gelsin ya ne olurdu toplamda 2-3 çeşit olsaydı.Çeşit arttıkça mutluluk azalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

http://www.ebay.com/itm/Timberland-Thin-Slimfold-Wallet-Genuine-Leather-Mens-Billfold-Slim-ID-Cards-Case-/311059310302

Ben de ayni ikilemdeydim, bunu aldim yaklasik 10 gunde geldi. Turkiye fiyatinin yarisindan daha ucuz.

Yabancı siteden önceden alışverişim olmadı. Kredi kartımı hesabıma tanıttıktan sonra sadece sepete ekleyip alışverişi tamamlamak mı kalıyor ? Cüzdanda da herhangi bir sorun çıkmaz heralde.

Bu arada hoşuma gitti attığınız linkteki cüzdan.

• http://m.gittigidiyor.com/urun/132240621

http://m.gittigidiyor.com/urun/84032783

tommy nin cüzdanları hem kaliteli hem uygun tavsiye ederim 1 kere alıyosun 3-4 sene kullanırsın en az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben polodan aldım deri cüzdan, bi bak istersen. 40-50 lira.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.