Şimdi Ara

Çok pahalı olmayan genç işi cüzdan tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pull&bear'a bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Paypal hesabi acip hesabinizi kartinizla onayladiktan sonra ebay uzerinden paypalla alisveris yapiyorsunuz para karttan cekiliyor.

• Bence bir cüzdana o kadar para verilmesi gereksiz.Tabi kişiden kişiye değişir , ben 4.5 Lira'ya almıştım gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Genc işi falan diyorsun da şu cirt cirtlilar bana hep çocukça gelmistir.Git defactoya lcwye deri cuzdanlar var ve fiyatları da cok uygun.Ben 3 sene once lcwden aldim hala kullanirim cokta kullanisli, tek sıkıntı demir para koymaya yeri yok

Hepsinde öyle değildir umarım, öğrenci için buyuk bir sıkıntı çünkü demir para koyacak yer olmaması. Ben de almayı düşünüyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenAnderson

quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Genc işi falan diyorsun da şu cirt cirtlilar bana hep çocukça gelmistir.Git defactoya lcwye deri cuzdanlar var ve fiyatları da cok uygun.Ben 3 sene once lcwden aldim hala kullanirim cokta kullanisli, tek sıkıntı demir para koymaya yeri yok

Hepsinde öyle değildir umarım, öğrenci için buyuk bir sıkıntı çünkü demir para koyacak yer olmaması. Ben de almayı düşünüyorum da.

Valla ben hicbir yerde göremedim demir para koyucak yeri olan cüzdan.Aslinda yillar once avondan aldigim bir cüzdan var onda koymaya yeri varda biraz buyuk cüzdan.Eger hala satılıyorsa bakin fiyati 7.5tl gibi bisiydi

• buraya bakabilirsin
    https://ahilgo.com.tr/cuzdanlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.