30 lu yaşların başındayım evim işim var fakat son 4 aydır hayatım iyice çıkmaza girdi. Belim tutuldu ve fıtık olmuşum. tam orta düzey bir fıtık ve ameliyatsız düzelmiyor, doktorlar ameliyatta etmiyor. iki arada bi derede kaldım. bu durumu çok taktığım için eşimle aram bozuldu. ailemle paylaştım ve pek destek göremedim onlarlada aram bozuldu. bir hastalıktan kalakaldım diyebilirim. Herkese göre ayağımın uyuşmasını abartıyorum fakat bu uyuşma yürememe bile engel oluyor. sol ayak bileğim bazen yok gibi oluyor kimseye derdimi anlatamıyorum veya anlatsam bile düzgün dönüş alamıyorum. ne yapsam bilemedim. böyle burada içimi dökeyim istedim. |
Herşey çok kötü

-
-
doktorlar neden ameliyat etmiyor
-
Şiddetle fizik tedavi ya da düzenli spor öneririm.
Şu alttaki videoyu bir kaç hafta uygula. Bana dua edeceksin. Her gün 20 dakikanı şu videodaki doktorun hareketlerini yaparak harca aksatmadan 2-3 hafta sonra çok çok rahatlayacaksın.
ilyas mutluyoutube
* Egzersizler; bel ve omurganın zayıf kaslarını güçlendirir. * Mekanik yüklenmeyi azaltarak, hareket kabiliyetini arttırır. * Yanlış postürü ve duruşu düzeltir. * Ağrıyı azaltır.https://www.youtube.com/watch?v=mNjw7jwcWjw -
geçmiş olsun kardeşim, fizik tedaviyi dene önce, en son çare ameliyat tabiki.
iyileştikten sonra mutlaka ama mutlaka günlük 15-20 dk yoga yapmalısın, haftada 3-4 kez de olabilir.
Tutulma, kramp ve diğer olası fiziksel sorunlarla karşılaşmasın bir daha.
-
Teşekkürler en kısa sürede deneyeceğim umarım işe yarar yoksa herşey daha kötüye gidiyor
-
fıtık patlamadığı için disk yırtılmadığından ameliyat etmiyorlar. zaten bende olmak istemiyorum çevremizde hep kötü örneklerini duyduk fakat böylede gitmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X