Şimdi Ara

Çok önemli, diyelimki evden ayrılıyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, 1 yıl kadar önce taşındık, bir akrabamızın yanında kalıyoruz, annemle birlikte. Evden çıkmam gerekiyor, annem burada kalabilir bir süre, sanırım oda İstanbul'a gidecek babam kabul etmiyor, aylık 800 TL sabit eğitim için gelirim var ve şu anda ayrılmam gerekiyor, elimde 200 TL nakit param var, ne yapabilirim ne önerebilirsiniz.

Ve Olaylar şu şekilde gelişiyor;

Uyanıyorum, ve duyduğum cümle şu, polis geldi, kendime gelmem içim bir 5 10 dakika süre geçmesi gerek, ve birden doluşuyorlar odaya, sercan kalk markete git, tamam şimdi uyandım 1 dakika olmadı, biraz bekle gidicem diyorum, ardından bir sürü sivri, iğneleyici, laf sokucu bir ton konuşma, sussunlar artık, katlanamıyorum, sanki birileri kulağımın zarında konuşuyor gibi, beynim bulanıyor, düşüncelerimle birlikte hafızam karışıyor ve yankılanıyor. Daha sonra, Sercan benle dirleşme bena saygılı davran, ne yaptım ki ? diyorum cevap saygılı davran başkada bir şey yok, ve seni geldiğin yere postalarım, sana 20 TL verelim sen adam olursun, sana para geldi götün kalktı iyice, gibi dakika 1 pikoloji baskısı. Dayanamıyorum, olmuyor, bende geri çıkıştım, ben bir saygısızlık yapmadım, saygı bekliyorsunuz saygılı olun, sevgi bekliyorsanız sevgi verin, sonra olanlar oldu, seni bir gönderirim ruhun duymaz falan filan, gönder dedim şimdide gönderebilirisin, şimdi gönder dedim ve ne söylediyse yapabileceğini söyledim. Bu.
    Polis te, sitede oturan başka bir yere geliyor kavga olmuş.
    Ve ben markete gitmedim, kahvaltı yapıldı.
    Akrabamız çıktı evden 5 10 dakika, annemde; İt köpek söylüyor, sen kimsin ki falan, canıma tak etti! Bana sus dedim, senide babamıda ikinizde öldürürüm dedim ben bittim çünki, Anca şu şekilde şuştu, git bana paramı getir dedim.
    Param annemin banka hesabında,
    Hey bosnian over here!: Git bana paramı getir, ben gidiyorum, bir sürü şey söyledi bende o zaman ne yaparsan yap diyeceken yapacağımı sormayacaksın gibi bir şey söylemiştim. Sonra ben burada paramı beklemek zorundayım, sende paramı getirmek zorundasın, ben gidicem ve paramı getirmeni bekliyorum, paramı getirince gidicem, param gelene kadar sen zorundasın ben zorundayım, bu şekilde duramayız dedim ve sustu.

Bir kursa kayıt oldum, 7500 TL Taksitlerini ödüyorum 300 er TL aylık, daha başlamadım, okulum 27 sinde başlıyor, ne yapmalıyım, bittim artık psikolojim yerle bir oldu, tükendim, Boşver iki salla bir bağla önerileri istemiyorum, sebep sonuç net, lütfen bir çözüm önerin.

• okumayin kilicli zibine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir şey anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.