Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ BİLGİSAYARLA İLGİLİ 180 SORUN VE ÇÖZÜMÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
90.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Teğmenim gerçekten iyi bir çalışma, mutlaka ki verdiğimiz tüm bilgiler internette vardır. ancak önemli olan onu bulup, yemeye hazır hale getirmek. ben kendi şahsıma seni kutluyorum ve aynı çalışmalarının devamını bekliyorum... esen kal.
  • olsun aga adam yapmış işte bea
  • ellerine kollarına sağlık harika bir döküman
  • çok ii ya her an lazım olabilir
  • Baba büyüksün sagolasın baya işe yarıyor
  • Arkadaşlar ben daha yeniyim burda daha 3 hafta önce aldığım toplama pcyi bu güne kadar sorunsuz kullandım ama bu gün kullanıcı ekranına gelipşifreyi yazıyorum masaüstüne girmio napiim ben şimdi bi yardım eli bi zahmet
  • graffitboy kardeş sen bil güvenli kipde aç orda administartor olarak gir fedekendi kullanıcı hesabını sil ve yeniden oluştru sorun düzelmesse güvenli kipten sistem geri yüklemeyle sorun olmadan önceki bir tarihe al makinanı bunları dene kene bakarıs
  • sagol alastis

• Çok iyi olmuş. Yalnız herşey güzel hoş da şu klavyeden yeni klasör oluşturmanın yolu var mı?
  • Kaynak arıyorum Pc onarım'ı ile ilgili geniş bir içerik olması lazım
  • obaaaaaaaaa
    mıllet cosmus bır kere abı.
    ya abı anlatmayın boyle seylerı mıllete bızı ıssız gucsuz bırakcaksınız ekmeksız katıksız susuz kalıcaz
    bak hele mıllet bır baslasın kendı yapmaya o zaman teknık elemana ıhtıyac kalmıcak kovucaklar benı ısten dırek senın yanına gelcem dılenmeye.
  • habdullah kardeşp sen keL buraya ben sana işde buLurum yerde sen dert etme daha bu piyasadan bayağı ekmek yersin ben bunLarı anLatmasamda miLLet artık araştırıyor ama sana sööLiyim teknik serfis hiç bir saman kayboLmas acemi kuLLanıcıLar oLdukça sen işsiz kaLmassın birde kLavyeden yeni kLasör oLayı sanırım muLtimedya kLavyeLerde tuş atama oLayından yapıLabiLir denemedim ama oLabiLir
  • Çok İyi Olmuş Eline Sağlık.. Teşekkürler..

Kaynak olarak içerikte zaten sitelerde yazmakta, ama bunları bir araya toplayan benim yani kendiniz bir araya toplamış göbi yazılar yazmışsınız, 180 soru ve cevap olarak bir arada bulabileceginiz bir site yok zaten bunlar belli başlı güvenilir sitelerden toplandı.

Ünvanınız yüksek ve sizin bu sitede örnek teşkil etmeniz gerekiyor, ayrıca ben o dökümanda kaynak belirttim yani şöyle yazdım bir çok siteden toplanmıştır, site isimleri döküman içeriginde bulunmaktadır. Düzenleyen dj sonsuzluk yazdım.

Kaynak belirtmiyor ve düzenleyen ( bir araya toplayan ) siz değilseniz eğer o halde lütfen eklemeye devam edicem gibi yazılar yazmayın böylece emege karşı saygısızlık yapmaktasınız.

Saygılar
    DJ SONSUZLUK
  • Dj_Sonsuzluk diğer yazıların gibi bu da çok güzel teşekkür ederiz..
    Umarım diğer teşekkürler de doğru yerini bulur...
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pac@man -- 26 Eylül 2004, 11:27:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.