Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ BİLGİSAYARLA İLGİLİ 180 SORUN VE ÇÖZÜMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
166
Cevap
3
Favori
91.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşLar sağoLun faydaLı oLabiLdiysem ne mutLu bana hepinize şimdiden teşekkürLer eLimden gewLdiğince biLgiLerimi sizinLe payLaşmak isterim tabi biLmedikLerimide sizLere sorup yardımLarınız taLep edeceğim sonuçta biLgi payLaştıkça büyür
  • eyvallah kardeş

Orjinalden alıntı: aLastis

sLm negative bu konunun üst konu oLması benim için önemLi değiL ben sadece burda biLgiLerimi vede internetten derLediğim bazı şeyLeri payLaşmak istedim konunu popüLaritesi yada üst konu oLması benim için önemLi değiL yani arkadaşLar faydaLanır fede bir teşekkür ederLerse bu bana yeter

herkese daha çok faydalı olması açısından üst konu yaptım zaten .. Tekrar teşekkürler ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwEeN

Tutduğun istediğin bilgisayar parçası olsun

• yaw worde attım tam 46 sayfa etti.. çok teşekkürler...
  • arkadaşLar bu konu böyLe kaLmasın benim akLıma keLmeyen sizin akLınısa keLen konuLarıda buraya ekLeyin böyLece hem ben hem diğer arkadaşLar biLgiLerini kenişLetme oLanağı buLurLar böyLece herkese faydaLanmış oLur
    şimdişeden yardımı keçen herkese teşekkürLer
  • cok saol kolay gelsin

Aspire 5104@2048ddr2
  • sağol..
    Allah razı olsun gerçekten birçoğuyla zamanında günlerce uğraştığımız püf noktalarını derlemişsin..
  • sağol.gerçekten güzel olmu$.
    Telebiyografim: 8110, cd920, onetouch view, a1018, 3310, c55, c60, 6100, 6300, 6630, Genoa, Sirocco, E63, Vdf 945, 8520 Curve, 5800, Bold 9000, Galaxy Gio, Iphone 3GS, Xperia Sola, Galaxy Nexus, Nexus 4, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6s,iPhone 7,OnePlus Nord, iPhone 8 Plus, iPhone 12, iPhone 15 Pro Max,iPhone 17 pro Max
  • çok saol heralde baya vakit harcadın
    Dünyada ölümden başkası yalan...
  • sLm arkadaşLar iLginize vede yorumLarınıza çok teşekkürLer gerisini getirmeye çaLışacağım ama şu sıraLar biras yoğunum bu zap beni bayağı kastı neyse hepinize teşekkürLer
  • evet bencede çok güzel bir yazı, unutmamak gereki bilgi paylaştıkça güzeldir, bütün bilgileri beraberimizde toprağa gömmenin anlamı yok herkez bilgisini paylaşırsa bu dünya daha da güzel olur.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.