Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ BİLGİSAYARLA İLGİLİ 180 SORUN VE ÇÖZÜMÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
90.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuçta internette kirip araştırmakda bir yerlerden toplamak değil mi? ben kalkıpta tamaını kendim yasdım demedim ööle diyebilridim ben sadece bu foruma ayıp olmasın diye kurtadam forumundan almadığımı sööledim fede kende yanlış yaptıysam ösür dilerim herkesten sitedeki herkesden benimde bildiğim yada öğrendiğim yeni şeyleriş ekleyip herkesin kullanımına açacağım yani sen bana hiç birşey bilmediğimi mi? ima ediyorsun tamam kardeş dediğin olsun bir daha konuşmayıs suçumus buysa sağol teşekkkürler yaptıkların için
  • hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık hepsini okuyamadım ama gözüme takılan bir kaç maddeye baktım çok faydasını göreceğime eminim teşekkürler...saygılar.

Orjinalden alıntı: DJ_SONSUZLUK

Sayın aLastis

Kaynak olarak içerikte zaten sitelerde yazmakta, ama bunları bir araya toplayan benim yani kendiniz bir araya toplamış göbi yazılar yazmışsınız, 180 soru ve cevap olarak bir arada bulabileceginiz bir site yok zaten bunlar belli başlı güvenilir sitelerden toplandı.

Ünvanınız yüksek ve sizin bu sitede örnek teşkil etmeniz gerekiyor, ayrıca ben o dökümanda kaynak belirttim yani şöyle yazdım bir çok siteden toplanmıştır, site isimleri döküman içeriginde bulunmaktadır. Düzenleyen dj sonsuzluk yazdım.

Kaynak belirtmiyor ve düzenleyen ( bir araya toplayan ) siz değilseniz eğer o halde lütfen eklemeye devam edicem gibi yazılar yazmayın böylece emege karşı saygısızlık yapmaktasınız.

Saygılar
    DJ SONSUZLUK

seni diğer forumlardan tanıyorum muhteşem program açıklamalarını buradaki arkadaşlarlada paylaşırsan çok mutlu oluruz saygılar

• paylaştığınız için teşekkürler
    Hic Bir Bilgi Yoktur ki Güç Sayılmaz

AMD Athlon 64 3000(939)+ ASUS A8V- Deluxe 512 DDR Kinstone Ati 9800Pro Kodegon 400 W Kasa 17 Samsung DF Creative Live 5+1 Sky Star2 2.6c Teknics 5+1 550 Wat Speaker
  • elinize sağlık gerçekten yararlı bilgiler...

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
  • Derdime çare ariyorumda, internette online iken bir sekilde bir sey oluyor ve bir arama sitesi home page'im oluveriyor! ve kesinlikle internet optionsdan silemiyorum...yada baska bir sekilde!! bu derde derman????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elky

Kurtadam forumlarından direk COPY/PAste yapmışsın ama ONLAR gibi sende kaynak göstermemişsin!

kesinlikle +1

quote:

Kurtadam forumlarından direk COPY/PAste yapmışsın ama ONLAR gibi sende kaynak göstermemişsin!
    elky arkadaşım yazının altında belirttiğim gibi ben bunaları internetten derledim vede düzeltebildiklerimi düzeltmeye çalıştım eğer dikkatli okusaydın farkederdin neden kaynak belirteyimki eğer kaynak istiyorsan yazıları okuyunca bir bilgisayar dergisinden derlenmiş olduğunu farkederdin bu dergide büyük ihtimal pcmagazine gibi bu benim görüşüm ben sadace herkes yararlansın istedim

Neyi derlediğini ve nerde düzeltme yaptığını söler misin? ve hala hangi yüzle bilinçsizce sana teşekkür edenlere rica ederim diyebiliyosun. hayır ben en ufak bi değişiiklik göremedim de. Birde derlemenin ve düzenlemenin sözcük anlamına bak bi bakalım ne yazıyor.

Millet sizde hala asıl derleyen duruken(mesaj dahi atmış buraya, bknz:dj_sonsuzluk) devam edin hala Eline sağlık aLastis Kardeş, Nerden topladığın veya nasıl yazdığın önemli değil,gerçekten çok güzel ellerine sağlık
    gibi bi absuruk mesajlarla buna teşekkür etmmeye..

bu arada thanks dj_sonsuzluk.. ülkem insanı işte. herzaman haketmeyen kazanıyor,saygı görüyor. Allah akıl fikir versin..

• [font="Arial"]////////////////// baba bence nerde c/p yaoptın veya derleyıp derlemedın onemlı deıl bunları buraya getırıp bir cokk kullanıcya sunman bıle mukennmel bır hareket .. ve bu boyle tartısmak yerıne ust konu halınde dahada arttırırsak bence cok daha guzel olur .... TEŞEKKÜRLE kardeş... [:'] /////////////////////////////////7[/

font]

• size tek birşey sorcam eğer alastis kardeşimiz olmasa siz bunu nereden öğrenecektiniz??? adamı neden çamurluyorsunuz böyle dj_sonsuzluka da teşekkürler alastis kardeşimizede teşekkürler eğer alastis olmasa biraz zor bulurdunuz!!!

Paylaşılmasın demiyorum, ama yağ gibide üstede çıkılmasın.
    Bu gün herşeyin altında kaynak belirtmek emege en büyük saygı, tıpkı korsan cdler gibi. Dikkat edin şuanda ülkemizde bir çok sanatcı albüm çıkartmıyor, sebep korsan yüzünden.

Aynı olay burada söz konusu, eğer iki cümle yazmak zor geliyorsa emek veren ne yapmalı ? Böyle yapıldıgı için dökümanlar, araştırmalar hızla azalıyor.

Demişsiniz ki alastis olmasa bunu öğrenemiyecektik, evet öğrenemiyecektiniz. Ama ben toplamasam alastis arkadaşımız buraya hiç taşıyamıyacaktı.

Bu gün 35 den fazla kişisel dökümanlarım ve araştırmalarım bulunmakta, uzun süredir kestim yazmayı.Sebep ise emegime haksızlık edildi, DMSN & Kaspersky vs. gibi türkiyede ilkleri sundum, çünkü TÜRKİYE bu konularda yetersiz.

Dilimiz yaygın olmadıgı için destek vermiyorlar, birgün DMSN programı ile karşılaştım program nedir, nasıldır diye araştırdım türkiyede tek bir hakkında yazı yok !!
    Bu beni üzdü, madem ülkeme kimse destek vermiyor ben yazayım o halde anlaşılır şekilde dedim. Emek veriyorsam sadece Türk kullanıcıları içindir, ülkeme destek vermiyenlerin ayıbını örtmek içindir.

Tek ben degilim böyle düşünen, yüzlerce duyarlı kullanıcı var kendi kişisel dökümanlarını hazırlıyorlar, ama emegine saygı gösterildigi sürece. Bu gün yüzlerce varsa, böyle giderse sadece para karşılıgı bilgi alabileceginiz dergilerden bu bilgileri alabileceksiniz.
    Yani sizin iki kelimeyi esirgemeniz aslında nelere sebep oluyor görüyorsunuz.

Uzun zamandır döküman yazmaya ara verdim, dedigim gibi yazdıklarıma hep birileri sahip çıktı benim dedi. Üzüldüm, yeri geldi değdimi dedim.

En son Türkiyenin en açıklıyıcı güvenlik dökümanını hazırladım, en açıklayıcı diyorum sebep ise benim amacım yeni kullanıcıların bile anlıyabilmesi herşeyi kendilerinin yapabilmesi. En az terim, en anlaşılır şekilde yazmak.

En son yazdıgım döküman " Her Konuda Güvenliginizi Ele Alın .... " abartısız sayı vermek gerekirse yaklaşık 20 sitede en açıklayıcı, en iyi döküman seçilmiştir. Bunlar insanı kamçılıyor daha iyisini yapayım ve daha iyileri çıkıyor.

Donanım haber sitesini takip ediyorum ve seviyorum. Her ne kadar burada bir çok arkadaşımız THG ( tom's Hardware Guide ) sitesini sevmesede :)) Ben tüm bilgi veren siteleri seviyorum.

Kurtadam, forumtr de vs. evet kaynak göstermiyor çoğu üye, sonunda çareyi kaynak göstermeyeni banlamakta bulduk. Herkesin emegine saygı göstermeleri için.

Bir arkadaşınız alastis olmasaydı döküman bu foruma gelmiyecekti demiş, doğruda demiş hak veriyorum. Eğer beni tanıyanlarınız varsa içinizde, ben bana ulaşan site sahibi, site veya forum üyesi herkese cevap veriyorum, sadece bizim forumda da paylaşırmısın demeniz yeterli.
    20 den fazla siteye destek veriyorum kendimce, yeni yazdıklarımı, dostlarımın hazırladıklarını hemen bu sitelere ekliyorum, daha çok kişiye ulaşması için.

alastis arkadaşımız için tek diyebilecegim bir gün gelir beni anlarsın umarım, 10 saniye kendine benim yerime koyman yeterli. Sadece bu konu degil diğer konularda eğer bir yerden alıntıysa kim olursa olsun kaynak belirtmen seni küçültmez. Aksine yüceltir emege saygı gösterdigin için seninde emeklerine her zaman saygı gösterirler. Böylede uğraşmamış olursun ( bkz. kaç kişi başka yerden aldın demiş ) hepsi zaman kaybı, konu buradakilere bilgi vermesi yerine, başka yöne gidiyor.
    İnsanlar her ne kadar bilgiye susamış olsada, eğer konu altında başka yöne giden tartışma var ise hemen ona yönelir, ne dökümanı okur, ne emegin yerine ulaşır.

Bu arkadaşımızın lafı beni açıkcası utandırdı, bu günden itibaren donanım haber forumdaki arkadaşlarla seve seve paylaşıcam, yeni eklenenlerde anında burayada eklenecek.

Umarım beni anlamış ve birazda olsa hak vermişsinizdir.
    Ben cevap hakkımı kullandım sadece, konu başka yönlere artık gitmemesi için kaynak vs. gibi konular için yazmıyacam, çünkü asıl amaç bilginin size sunulması. Takıldıgınız noktalar olursa bende elimden geldigi kadar sizlere yardımcı olmak isterim, 180 soruyu hep beraber umarım 250 soru & cevap haline getiririz.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Saygılar

DJ SONSUZLUK
    Tom's Hardware Guide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_SONSUZLUK -- 21 Ekim 2004, 8:34:05 >

• Sana kesinlikle katılıyorum üzerine saatlerini hatta günlerini harcadığın bir çalışmanın bırak izin alınmayı kaynak belirtilmeden başka bir yere aktarılması pek hoş değil. Dmsn ve kaspersky nin özelliklerini sayende öğrendik diğer iki forumada üyeyim ama buradaki kadar aktif değilim sadece download bölümünü kullanıyorum o yüzden başka program anlatımların varsa gözümden kaçmıştır. Eğer dediğini yapıp bu eşsiz bilgilerini bu forumada taşırsan inan çok mutlu oluruz...
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 22 Ekim 2004, 23:08:15 >

Bilgileri donanimhaber'e taşıdığın için teşekkürler, amatörler ve profesyoneller için gerekli bilgiler içeriyor...

Orjinalden alıntı: DJ_SONSUZLUK

Lütfen tamamını okuyun...

Paylaşılmasın demiyorum, ama yağ gibide üstede çıkılmasın.
    Bu gün herşeyin altında kaynak belirtmek emege en büyük saygı, tıpkı korsan cdler gibi. Dikkat edin şuanda ülkemizde bir çok sanatcı albüm çıkartmıyor, sebep korsan yüzünden.

Aynı olay burada söz konusu, eğer iki cümle yazmak zor geliyorsa emek veren ne yapmalı ? Böyle yapıldıgı için dökümanlar, araştırmalar hızla azalıyor.

Demişsiniz ki alastis olmasa bunu öğrenemiyecektik, evet öğrenemiyecektiniz. Ama ben toplamasam alastis arkadaşımız buraya hiç taşıyamıyacaktı.

Bu gün 35 den fazla kişisel dökümanlarım ve araştırmalarım bulunmakta, uzun süredir kestim yazmayı.Sebep ise emegime haksızlık edildi, DMSN & Kaspersky vs. gibi türkiyede ilkleri sundum, çünkü TÜRKİYE bu konularda yetersiz.

Dilimiz yaygın olmadıgı için destek vermiyorlar, birgün DMSN programı ile karşılaştım program nedir, nasıldır diye araştırdım türkiyede tek bir hakkında yazı yok !!
    Bu beni üzdü, madem ülkeme kimse destek vermiyor ben yazayım o halde anlaşılır şekilde dedim. Emek veriyorsam sadece Türk kullanıcıları içindir, ülkeme destek vermiyenlerin ayıbını örtmek içindir.

Tek ben degilim böyle düşünen, yüzlerce duyarlı kullanıcı var kendi kişisel dökümanlarını hazırlıyorlar, ama emegine saygı gösterildigi sürece. Bu gün yüzlerce varsa, böyle giderse sadece para karşılıgı bilgi alabileceginiz dergilerden bu bilgileri alabileceksiniz.
    Yani sizin iki kelimeyi esirgemeniz aslında nelere sebep oluyor görüyorsunuz.

Uzun zamandır döküman yazmaya ara verdim, dedigim gibi yazdıklarıma hep birileri sahip çıktı benim dedi. Üzüldüm, yeri geldi değdimi dedim.

En son Türkiyenin en açıklıyıcı güvenlik dökümanını hazırladım, en açıklayıcı diyorum sebep ise benim amacım yeni kullanıcıların bile anlıyabilmesi herşeyi kendilerinin yapabilmesi. En az terim, en anlaşılır şekilde yazmak.

En son yazdıgım döküman " Her Konuda Güvenliginizi Ele Alın .... " abartısız sayı vermek gerekirse yaklaşık 20 sitede en açıklayıcı, en iyi döküman seçilmiştir. Bunlar insanı kamçılıyor daha iyisini yapayım ve daha iyileri çıkıyor.

Donanım haber sitesini takip ediyorum ve seviyorum. Her ne kadar burada bir çok arkadaşımız THG ( tom's Hardware Guide ) sitesini sevmesede :)) Ben tüm bilgi veren siteleri seviyorum.

Kurtadam, forumtr de vs. evet kaynak göstermiyor çoğu üye, sonunda çareyi kaynak göstermeyeni banlamakta bulduk. Herkesin emegine saygı göstermeleri için.

Bir arkadaşınız alastis olmasaydı döküman bu foruma gelmiyecekti demiş, doğruda demiş hak veriyorum. Eğer beni tanıyanlarınız varsa içinizde, ben bana ulaşan site sahibi, site veya forum üyesi herkese cevap veriyorum, sadece bizim forumda da paylaşırmısın demeniz yeterli.
    20 den fazla siteye destek veriyorum kendimce, yeni yazdıklarımı, dostlarımın hazırladıklarını hemen bu sitelere ekliyorum, daha çok kişiye ulaşması için.

alastis arkadaşımız için tek diyebilecegim bir gün gelir beni anlarsın umarım, 10 saniye kendine benim yerime koyman yeterli. Sadece bu konu degil diğer konularda eğer bir yerden alıntıysa kim olursa olsun kaynak belirtmen seni küçültmez. Aksine yüceltir emege saygı gösterdigin için seninde emeklerine her zaman saygı gösterirler. Böylede uğraşmamış olursun ( bkz. kaç kişi başka yerden aldın demiş ) hepsi zaman kaybı, konu buradakilere bilgi vermesi yerine, başka yöne gidiyor.
    İnsanlar her ne kadar bilgiye susamış olsada, eğer konu altında başka yöne giden tartışma var ise hemen ona yönelir, ne dökümanı okur, ne emegin yerine ulaşır.

Bu arkadaşımızın lafı beni açıkcası utandırdı, bu günden itibaren donanım haber forumdaki arkadaşlarla seve seve paylaşıcam, yeni eklenenlerde anında burayada eklenecek.

Umarım beni anlamış ve birazda olsa hak vermişsinizdir.
    Ben cevap hakkımı kullandım sadece, konu başka yönlere artık gitmemesi için kaynak vs. gibi konular için yazmıyacam, çünkü asıl amaç bilginin size sunulması. Takıldıgınız noktalar olursa bende elimden geldigi kadar sizlere yardımcı olmak isterim, 180 soruyu hep beraber umarım 250 soru & cevap haline getiririz.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Saygılar

DJ SONSUZLUK
    Tom's Hardware Guide

Bu olgun tavrın seni daha da yüceltiyor...

• THANKS KARDEŞ
  • kardes bu yararlı bilgileri bizimle paylaştıgın için tesekkur ederim

ve bu bilgiler sayesinde oldukca bilgi edinmeyi basırdık allah razı olsun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.