Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ BERAMUSTAKİLER BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler beramus serverında Delimanyaq_imam ile Kesinlikle konusmayın kendisi hacklerdir bana resim diye bi dosya yolladı 5 mb bi baktım keyloggerlerin en kralı direk sildim o adamla asla yazışmayın genellikle pelerinli clanlara giriyor yani Koxp olan clanlara bu adam Human dikkat edin iyi Geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 19 Haziran 2006; 3:37:30 >

• kesinlikle yalan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilstorm

kesinlikle yalan.

Nerden Vardın Bu kOnuya? istersen Buyur Arkadaş Ol pm sini verdim inanmayan inanmaz size kalmış bi olay burası paylaşım forumu size dikkat etmeniz gerekn bir ismi daha söliyorum Ve Neden yalan söleyecekmişim Onu anlayamadım?
  • Dediğin gibi burası bir paylaşım forumu ve forumunda birisini kötülüyosun tabiki tepkimi belirticem....kesinlikle konusmayın keylogger gönderdi diyosun keylogger gönderdiğini ispatlayabilirmisin bize?elinde somut bişey yoksa kimseyi karalamaya hakkın yoktur bence.
  • tamam o zaman seni tutan Yok Buyur ben ss almayı unuttum keşke alsaydım ben sadece yardım etmek istedim sen istedğini yapabilirsin benim sölediğim seni bağlamıyo arkadaşlar isteyen istediini yapar ben sadece uyarırım.Bide Benim aklımdan zorum Yok Durduk yere Ona Buna Laf Atayım+Birşey Daha Ömrümde Asla Yalan Sölemedim bu Yaştan sonrada Sölemeyi düşünmüyorum
    EDİT:Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 19 Haziran 2006; 3:56:21 >
  • evt tanıyorum onu sahtekar bi adamdır bun yemışti açılmış demek uzak durulması gereken biri , haklı olabılırsın .
  • Arkadaşlar Ben Size Zorla Uzak kalın Demiyorum hacklenmek istemeyenler uzak dursun çünkü arkadaşlık nedir bilmez bir adam Beni Hacklemeye kalktı verdim azının Payını Ss almayı unuttum özürt dileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorD_AsPeNDoS

Arkadaşlar Ben Size Zorla Uzak kalın Demiyorum hacklenmek istemeyenler uzak dursun çünkü arkadaşlık nedir bilmez bir adam Beni Hacklemeye kalktı verdim azının Payını Ss almayı unuttum özürt dileri

imzani degistirmeni oneririm .

• tartışın bakalım
  • ayrıca beramusda karuslulardan bozocanmıdır nedir bu nickde bi +60 mage var sakın ola onunla trade yapmayın yada merchanttan mal almayın kendisi trade hackerdır
  • Arkadaşım Bilgi İçin Saol Önceden Adamım hacklense Bişi dememde preden Sora hacklense Dokunur

Edit : 5 MB Resimden De Anlaman lasım Değilmi ??

2. Edit : resime Keylogger Koymuş Helal Olsun Ne fişeklio Bunu ?? Yanında exe yi DEmi Yolladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 19 Haziran 2006; 12:38:22 >
  • walla bende para olmadıgı ıcın boyle konular benı ılgılendırmıo ama merchant tan neden almayalım onu anlamadım?
  • Konuyu açan arkadaş bu şahısa şunu yapın bunu yapın demiyor ki? Sadece dikkat edin diyor.Yani sadece bu hackker denenki hacker değil lamer arkadaş ve bunun gibilerden bir dosya transferi yapmayın diyor.Kısacası tanımadan etmeden kimseden bir dosya almayın arkadaşlar...
  • walla bende beramustayım o herifi bir kaç kere gördüm,, adam bizi uyarmak istemiş saol bu paylaşım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremhan

evt tanıyorum onu sahtekar bi adamdır bun yemışti açılmış demek uzak durulması gereken biri , haklı olabılırsın .

Bu arkadaşımızın cözü kapak oldu birilerine.Evet sahtekar adamları savunmayın lütfen.Arkadaşımız bi uyrıda bulundu.!Gerçek yüzünü bizlere göstermiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 19 Haziran 2006; 13:05:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.