Şimdi Ara

Çok mu mutsuzum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok mutsuzum. Detaya girmeyeceğim. Kendimi yaşadığım hayatta rüyadaymışım her şey ve herkes yalanmış birazdan uyanıp gerçek hayatıma dönecekmişim orada çok mutlu olacakmışım gibi hissediyorum. Psikolojide bir adı vardır muhakkak ama bilmek bile istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bende çok mutsuzum iş yok güç yok para yok en büyük mutsuzluk sebbeim parsılzık... :( :(
  • Hiç akıl veremeyeceğim.

Çünkü +1

• Bende de ayni durum var daha demin bir konuda uni ogrencisinin aylik giderleri nadil olmali konusuna kendi giderlerimi yazdim komedi.

Her seyin basi parasizlik sukur saglik varda korkuyorum parasizliktan bu saglikta elden gidicek sinir stres hic bir etkinlige katilamama cebimde olmayan paranin hesabini yapmaya calisma falan filan liste cok uzar takmamaya calis dicemde hocam olmuyor tavsiyesi olan varsa bende bekliyorum

• depresyondasınız sanırım , sizin hayata bağlayacak , neşe almanızı sağlayacak alışkanlıklar edinin , yeni şeyler öğrenin, kitap okuyun. klasik öneriler ama kendizini keşfedin, güçlü yönlerinizi ortaya çıkarıp geliştirin.

ek olarak : will smith'in the pursuit of happiness filmini izleyin, dibe vurmuş bir insanın mücadelesini görün.
  • bende tipsiz ve malım ben ne yapayım
  • rüya değil kabustur o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ruh esimi bulamadim hala

• Bende bazen öyle hissediyorum kendine uğraş bul ortamlara gir, kendine iyi gelen şeyleri yap biran önce bulunduğun havadan kurtulmaya bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.